asummmm maşallahhhhhhh diyorum büyük değişim vallahi.
tuniklerini 1 beden büyük secersen daha zarif daha ince görünürsün cnm biraz dökümlü olunca daha güzel görünüyor bende hep tunik giydiğim içn çok dikkat ederim buna
asuuuş gençdin güzeldin ama daha da güzellişmişsin
süper değişim diyorum
asucum tebrikler canım yaa gerçekten çoğu gitmiş azı kalmış
ayyyy ben yine hırslandım (zayıflıcam,zayıflıcam)
çok teşekkür ederim şekerler
vericek 5 kilom kaldı ama şartlarda epeyce zorlaştı 3 tane günüm var bide kursta hergün biri hamurişi yapıp getiriyo
hiç yemesemde ucundan tadına bakmak bile yetio
bide malum kışın daha hareketsiz geçio yazın günde enaz 1-2 saat dışardaydık
şartları zorlayıp şu 5 kiloyuda verirsem ne mutlu bana
kızlar selamlar herkese bugün tedaviye basladık hamilelik için dr gittim iğne falan verdi zor ve sabır isteyen bi süreç basladı dualarınızı esirgemeyin inşallah bu sefer yüzüm güler
kızlar selamlar herkese bugün tedaviye basladık hamilelik için dr gittim iğne falan verdi zor ve sabır isteyen bi süreç basladı dualarınızı esirgemeyin inşallah bu sefer yüzüm güler
güldencim denizleri geçtin deredemi boğulcan hiiiiç gözünde büyütme sen fıstık gibi hatun olucan allahın izniyle bi acelemiz yok kovalayanda yok yavaş yavaş göndericez kalan fazlalıklarıdaSENİN 5 BNM 22 KAldı asuşum n olcak bu halim:26:
inşallah canımmm allah hayırlısıyla sana ve tüm isteyenlere bebiş verir inş. hayırlı haberlerini bekliyoruzkızlar selamlar herkese bugün tedaviye basladık hamilelik için dr gittim iğne falan verdi zor ve sabır isteyen bi süreç basladı dualarınızı esirgemeyin inşallah bu sefer yüzüm güler
merhaba arkadaşlar bugün eşim evdeydi biraz tadilat işleri vardı.ayrıca aşure yapıp dağıttım, bu nedenle pek uğrayamadım ama asucuğum fotolarını gördüm çok güzel olmuşun canım.
güldenim kızma ama menülerini sağlıksız buluyorum
illaki bi yerlere çikolata kahve o tür bişeyler sıkıştırıyon.
proteini bile dondurmadan alıyosun. hasta olursun bak söyleyeyim.
menüm
sabah
1 domates
3 zeytin
2 kaşık suc.lu yum 1 dlm ekmek
öğle
1 kase aşure
1 kase patates salatası
akşam
tavuk sote
salata
yarım dlm ekmek
inş. cnm dualarımız seninle Allahım en kısa zamanda nasip etsin inş.
inşallah gülecek ve olacak görde bak cnm
güldencim denizleri geçtin deredemi boğulcan hiiiiç gözünde büyütme sen fıstık gibi hatun olucan allahın izniyle bi acelemiz yok kovalayanda yok yavaş yavaş göndericez kalan fazlalıklarıda
inşallah canımmm allah hayırlısıyla sana ve tüm isteyenlere bebiş verir inş. hayırlı haberlerini bekliyoruz
saol ufukcum teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?