bnde siyah kumaş almıcam die yemin ettim
kot giyecem bundan sonra genç olacam
dün 2 adet kot aldım hemide dar paça
çok sevindim canım benim yaaaaa spora başlamalısın ama sarkmalar için birde adanadasın halk oyunlarını seviyorsan
ona da gidebilirsin ben geçen sene gidiyordum ama yeni evliyim ona zaman ayıramıyorum hem çok zevkli davullu zurnalı çoşuyosun hemde nasıl ter atıyorsun görmen lazım
takım kaptanının dikkatine
bizim takımda bir arkadaş baskülünü değiştirdi ve yeni basküle göre 2.5 kilo fazla çıkıyor
baskül değişikliğinde düzenleme yapılıyor diye biliyorum ama aradaki fark çok olmayınca belki aklınızda gerçekten 2.5 kilo almıştır diye geçebilir diye düşündüm o yüzden fikrinizi almak istiyorum arkadaş nerdeyse aç geziyor 2.5 kilo alması imkansız bence ama ben yine size sormak istedim
bana hemen bir cevap verirseniz listeyi hazırlayacam okuldan 3 den sonra geliyorum paylaşım alanınada yazdım mesaj orda bana cevap verirseniz sevinirim
cnm ortaokulda oynadım çok severdim
adana ve türkiye birinciliklerimizi vardı
geçen sene yazıldım bir türlü gidemedim
bu senede gidemem eve kendimi zor atıyorum
takım kaptanının dikkatine
bizim takımda bir arkadaş baskülünü değiştirdi ve yeni basküle göre 2.5 kilo fazla çıkıyor
baskül değişikliğinde düzenleme yapılıyor diye biliyorum ama aradaki fark çok olmayınca belki aklınızda gerçekten 2.5 kilo almıştır diye geçebilir diye düşündüm o yüzden fikrinizi almak istiyorum arkadaş nerdeyse aç geziyor 2.5 kilo alması imkansız bence ama ben yine size sormak istedim
bana hemen bir cevap verirseniz listeyi hazırlayacam okuldan 3 den sonra geliyorum paylaşım alanınada yazdım mesaj orda bana cevap verirseniz sevinirim
8.takım 233.etap
ufocan ( 69,7 / 69,7 / 0,0 / 0,00% )
AzRASILAM ( 100,0 / 98,8/ 1,2/ 1,20% )
AySeCeYLİN ( 64,4 / 64,0 / 0,4/ 0,62% )
profit ( 86,6 / 87,7 / -1,1/-1,27,% )
vale_14(77,5 /77,5 / 0,0 / 0,00%)
asutaha( 70,9 / 70,7 / 0,2 / 0,28%)
kıvılcm (76,2 / 75,2 / 1,0 / 1,31%)
doğa1985 (64,4 /63,2 /1,2/1,86%)
8. Takim Ortalama Yüzde: 0,50 %
ayşecim 87.100 yazmıştım 1.1 değil 500g artıdayım bir yalnışlık olmuş benim için fark etmezde sıralamayı etkilermi diye uyarmak istedim birde haftaya yapacağım bildiriyi etkiler diye
iyi geceler dilek nasılsın bakim
allah kabul etsin oruçlarını canım
bnm bu seneden tam 1 ay borcum var
aslında ömrümce tutmak yasakmış ama bn bu kısa zmnlarda tutmak isityorum
yapabilirimyim acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?