merhaba arkadaşlar biraz iyileştik biz
oğluşum uyurken sizlerebi bakayım dedim
şu evcadısına bide ben bakayım ne yapmış bi gaza geleyim bu ara pek sıkmıyor gibiyim
menümü veriyorum
sabah yarım dom
1 kaşık çökelek
küçük boy haşlanmış pat.
Yarım dilim ekmek
ara
1 elma
öğle
2 tane kibrit kutusu kadar puf böreği
2 zeytin 1 kk peynir
ara
1 mandalina
akşam pırasa yemeği
sabah
1 kibrit k. Beyaz peynir
1/2 haslanmis yumurta
1 etimek
1dilim kasar peynir
domates salatalik
beraberinde bitki cayi
bn öyle düşünemiyorum düşünmek istiyorum ama düşünemiyorum balım yaagüldencim çok şekersin yaaaa ben kilo verdiğini düşünüyorum ama):):):):)
ne zmndr kahvaltıda ceviz görmüyorum ufukcum
haklısın canım oğlumun vızlamasından kahvaltı edebiliyonmu desene kucağımdan hiç inmiyor elinden gelse karnıma geri girecek.
bide miğdem bozuk ya pek o tür yiyecekler yemiyorum
yalnış olmuş 86.300
kızlar ya canım çok sıkkın ilk defa bu hafta tartılmadan geçirip cumaya kendime sürpriz yapacaktım ama çarşamba gecesi dayanamadım ve tartıldım birde ne göreyim88.700 çok moralim bozuldu halbuki yememede dikkat ediyordum orakamı görünce cozuttum makarna falan halbuki daha p.tesi8.300 cumaya 85.5 bildirim yapabileceğimi ümit etmiştim bugün yine sonuç aynı şimdide hiç birşey yemek gelmiyor içimden bu saat oldu açım ama regl akşam sabah kapıda başka bir izahı yok
kızlar benim tartım bozuldu bide adet olmaya yol gözüktü leke geldi yani sabitim
cnm olmamış dicem ama diyecek yüz yok bnde
az amma velakin kalorili olmuş dicem ama sana da dicek yüzüm yok
yazın şekerlerim niçin burdayız haklısın güldencim kalorisi yüksek şeylerde ama inan bugün telafi ettimgünaydın şekerler
dünki menümü yazıym
sabah 1 nescafe
öğlen 1 kase aşure 1dilim börek 8bardak çay
akşam kavurma pilav[/QUOTE
günaydın canım
sabah nescafe ile geçiştirme istersen sonra çok acıkırsın
doğacım sende haklısın kahvaltıyı geçiştirince akşam sapıtıyorum zaten görüldüğü gibi
canım benden sana bi tavsiye sakın ama sakın gün içinde tartılma motivasyonu negatif etkiliyo bu rakamda nerden çıktı diyip yiyceklere sarıyoruz sonrakızlar ya canım çok sıkkın ilk defa bu hafta tartılmadan geçirip cumaya kendime sürpriz yapacaktım ama çarşamba gecesi dayanamadım ve tartıldım birde ne göreyim88.700 çok moralim bozuldu halbuki yememede dikkat ediyordum orakamı görünce cozuttum makarna falan halbuki daha p.tesi8.300 cumaya 85.5 bildirim yapabileceğimi ümit etmiştim bugün yine sonuç aynı şimdide hiç birşey yemek gelmiyor içimden bu saat oldu açım ama regl akşam sabah kapıda başka bir izahı yok
tamam canım bu sanahki rakama göre yapıverem bildirimimikızlar ayşenn pc ye virüs bulaşmış yarın ki bildirimi bnden yapmamı rica etti
bnmde iş yerimden kulalndığımz program yok
rica ediyorum herkes bu akşamdan bildirtim yapsın
geçen hafta 70.9
bu hafta70.7
giden koskoca 200grm
olsun canım haftaya eksilirsinkızlar benim tartım bozuldu bide adet olmaya yol gözüktü leke geldi yani sabitim
güldencim ben akşamları giremiyorum sabah tartılmıştım söyliyeyim
geçen hafta 64,40
bu sabah 63,20
hedefim 55 canım
vaaaooovvv tebrikler hedefine çabuk ulaşıp bizi terkedicekmişsin gibi bir his oluştu içimde
bu arada güldenim çift haneyi görmüşsün yaaaa nasıl sevindim anlatamam gözün aydın valla kendim gibi sevindim darısı kalan kilona olsun
dilek nasılsın cnm
ben geldim pc sim geldi kızlar
geldiğine göre yarın liste yapıcanmı ayşe?
evet yapacağım
kızlar size zahmet yarın sabah 10.30 kadar yeniden tartılın hem biraz daha - çıkarsınız
güldenim sağolasın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?