Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

valla süper ötesi bir menü olmuş güldenim sen her gün böyle yesen varya hafta 3-4 kg verirsin protein böyel çok tüketilince çok hızlı veriliyo çünkü

günaydın kızlarrr 12ye kadar buralardayım öğlen kurs akşam spor yoğun bi gün beni beklio
büyük bi itiraf şu soğukta spora gitmekde çok zor gelio bu ay ölçülerimde bi incelme olmazsa sporu bırakabilirim
leslieyi indirmiştim havalar düzelene kadar onla devam ederim belki

valla süper ötesi bir menü olmuş güldenim sen her gün böyle yesen varya hafta 3-4 kg verirsin protein böyel çok tüketilince çok hızlı veriliyo çünkü

cnm sabah evden çok erekn çıkıyorum yumurta yemek istiyorum ama yiyemiyorum

atıştrıyorum

öğlende iş yernde ne çıkarsa bahtıma

akşam da annem ne yaptysa

ama bundan sonra araya bir bar sütü klicem hep kaar verdim
birde yumurtayı bi yere sıkıştrsam süper olur

bu arada herkese günaydın

leslieyi yapacaksan cnm ayrıl spordan yoksa bırakma derim

ah keşke bnde yapabilsem

kızlar o sitede plates ,step, niveayle ftnes, leslie spor için biçok seçenek var sizlerde istediğinizi indirin evde yaparsınız
walk walk walk

günaydın kızlar nasılsınız bende bugün erken kalktım kshvsltımı yaptım birrazdanda iğne yaptırmaya gidicem sağlık ocağına yolumu uzatıp en az yarımsat aynı tempoda yürüyecem hadi byyy

günaydın kızlar hafta sonu giremediğime üzülüyorum ne güzel sohbetler oluyor
bundan sonra pazartesi günleri hafta sonu ne yediğimi yazıcam çünkü dün akşam biraz
tozuttum

gerçekten mükemmel bir menü olmuş

günaydın hepinize
bugün niyetliyim yarında niyetli olucam
sahur
1 bardak su
iftar
1 kase tarhana çorbası
1 tabak barbunya yemeği
1 dlim ekmek

ara
1 mandalina

günaydin kizlarr kusura bakmain bir kac gün paylasimda bulunamadim laptopum bozuldu tamirde.bende annemdeyim sabahki pisirdigim misler gibi asureden annemede getirdim.firsat buldukca katilmaya caliscam araniza bu gun annecimle misler gibi kahvalti yaptik birazdanda eve gitcem esim ise gitcek.kahvaltim:
1 kepekli t ekmegi
3 bardak sekersiz cay
1 kibrit k beyaz paynir
1 haslanmis yumurta
4 zeytin
domates salatalik
1 tatli k bal

kızlar bnm damak tadıma bir hal oldu
şöle söleyim
bnm cnm sürekli iskender ve doritosun baharaTlısını istiyor
bn normalde hiç iskender sevmeyen biriyim (di) (ekmeksiz yağsız ve çeyrek porsiyon tüketiyorum şuan )
eskiden de doritosunda asla baharatlısını almam alırsam peynirli alırdım şimdi de baharatlısı tek gözümn gördüğü
ama cnm gün içinde bunlardan çekiyor
neden acaba?

kah. menüsü çok iyi

ufukcum allah orucunu kabul etsin canım
kıvılcım allah kabul etsin canım aşurenizi ben sevmiyorum ama sizlere afiyet olsun
güldencim ben regl dönemi öncesi senin gibi olurum herşey çeker canım
regl mi olacaksın sende

Son düzenleme:

işte işin ilginç kısmı da bu reglm bitti

canım hamilesin diycem durum müsait değil, belkide yağlar gittikçe dilindeki tat tomurcuklarıda yeniden şekilleniyodur. şöyle bişeyde var ben eskisen dereotunu hiç sevmezdim. şimdi bayılıyorum. yaşlada ilgisi olabilir. mesela şöyle 15- 20 arası dondurmayı çikolatalı karışık seviyodum. şimdide maraş veya sade seviyorum. sanırım yaş ilerledikçe bazı şeyler oturuyor
doğacım teşekkür ederim.
kıvılcım canım sen kendini bi daha tanıtırmısın. menünde güzel olmuş bu arada.
sümeyyeciğim hadi hayırlısınlan bebeğin olur inşallah.

oğluma oyuncak aldık şimdi.
chicconun yürüme arkadaşı. yürüdükçe müzik çalıyo heralde 1 ay içinde oğlum yürür.

banada eşim bi kazak aldı söylemesi ayıp kazak çok güzelde malesef benim göbek çıkıyo.
spor şart bana. ama oğlum ypışık ikizim olduğundan hiç bu işlere giremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…