iyi akşamlar kızlar çok fena nezleyim yarın ayran detoksu yapayım diyorum ama sanırım çarşamba yapıcam biraz daha iyileşeyim
bugün
sabah
1 kk peynir
1 dlm ekmek
3 zeytin
öğle
bal kabağı çorbası
2 köfte
1 dlm ekmek
akaşm
4 köfte 3 kaşık makarna
doğacım sen nerde çalışıyon
valla istedikleri kadar konussunlar bosver canim calisan bayanin evine hic hazirlik yamadan gelenler utansin birer bisey yapip getirselerdi sende sykintiya girmemis olurdun sykma tatli canini
valla ben yemege davetli olsamda elim bos gitmeyi sevmiyorum atiyrum bir tatli yada pasta kek börek gibi seyler götürüyrum olur ya yapamamistir yada bir aksiklik cikmistir mahcup hissetmesin ev sahibi kendini diye
hadi basarilar canim umarim istedigin sonucu alirsin
iyi akşamlar kızlar çok fena nezleyim yarın ayran detoksu yapayım diyorum ama sanırım çarşamba yapıcam biraz daha iyileşeyim
bugün
sabah
1 kk peynir
1 dlm ekmek
3 zeytin
öğle
bal kabağı çorbası
2 köfte
1 dlm ekmek
akaşm
4 köfte 3 kaşık makarna
doğacım sen nerde çalışıyon
olur canım böyle yeni gelin hatıraların olarak kalıcak ilerde anlatıp gülersinyok canım allah var kaynanam kek getirmiş eltim tatlı almış getirmiş sağolsunlar ben kendimi mahçup hissettim birşeyler yetişmeyince daha güzel hayal etmiştim
inş 59 u görebilirim canım çok istiyorum sen kış ayları diye biraz kaçınıyosundur ama şimdiden yavaş yavaş başla bahar aylarında daha sıkı tutunursun yaza şöyle çıtır çıtır çıkarsın
asucum günaydın şu leslie videosunun linkini atmıştın burda tekrar atar mısın bir arkadaşıma tavsiye edecem de
asu da gelmiş günaydın açtığımda birileriyle karşılaşınca çok seviniyorum
merhaba kızlar
hastalığım devam ediyo
menü
sabah
1 yum
1dlm
ekmek
3 zeytin
1 kk peynir
öğle
karnıbahar
yoğurt
akşam
karnıbahar
yoğurt
dünkü menü
SABAH
3 dilim peynir
3 dilim ekmek
3 küp şeker
ARA
bir mandalina
ÖĞLEN
bir kase yahni
bir kase yoğurt
AKŞAM
4 kaşık pilav
4 kaşık yemek
yoğurt,salata
bir dilim kek
yediklerimi erittiğimi düşünüyorum yatana kadar temizlik yaptım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?