Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

süper olmusun canim valla bayildiiiiiiimmmmmmmmmm

selam kizlar takim yine bombs ((
bende araniza dönecem yakinda insallah biraz daha tparlamaliyim kendimi ama cok fenayim cok
85 olmusum ya halen inanamiyorum bu iste bir is var ama bakalim su rgl bitsin tekrar tartinacam

dünkü menü

sabah 1 çay

ara 1 çay ufak poğaça

öğle 2 çatal ıspanak

ara 1 mandalina

akşam 1 ısırık börek (reyhanım gledi ya başladım ısırıklara koparmalara )

merhabalar

karlı ve soğuk bir hava var. sizler nasılsınız

sabah
1 kk peynir
1kase tarhana
1 dlm ekmek
3 zeytin

öğle
artı akaşm
1 tabak yeşil mercimek yemeği
yoğurt
1 dlm ekmek

gülden menün güzel canım.
reyhanım naptın 85 çok olmuş canım. bence bi diyetisyene git o versin yemek listeni. böyle yorulup vazgeçeceksin. Allah muhafaza.
doğa yaptınmı yemekleri canım

regl oldum sonunda kızlar
ama şimdide süper iştahsızlık oldu
şu saat oldu ağzıma birşey girmedi
93 e düşmüşüm bu arada

şimdi de kızımla gezmeye gidecem reale

günaydın kızlar dün babaannemi kaybettik 88 yaşındaydı 5 gün önce amcamlar ve babam artvine gittiler ecel döşeğine düştü diye aramışlardı hazırlıklıydık sözde ama insan yinede kıyamıyo
babamla konuşurken çok ağladım çok kötü oldum tüm gece babaannemi gördüm ilk defa ailemizden birini kaybettik
çok üzücü........

başın sağolsun canım. bende babaannemi kaybettiğimde çok üzülmüştüm. herkesin gideceği ebedi mekan orası.Allah rahmet eylesin.

dünkü menü

sabah 1 çay

ara 1 çay ufak poğaça

öğle 2 çatal ıspanak

ara 1 mandalina

akşam 1 ısırık börek (reyhanım gledi ya başladım ısırıklara koparmalara )

senin isiriklarina koparmalarina bayiliyorum zaten canimsin ya valla seviym seni :)))

gülden menün güzel canım.
reyhanım naptın 85 çok olmuş canım. bence bi diyetisyene git o versin yemek listeni. böyle yorulup vazgeçeceksin. Allah muhafaza.
doğa yaptınmı yemekleri canım

haklisin canim cok oldu ama bugün rgl bitti bakalim yarin tartilacam ((

regl oldum sonunda kızlar
ama şimdide süper iştahsızlık oldu
şu saat oldu ağzıma birşey girmedi
93 e düşmüşüm bu arada

şimdi de kızımla gezmeye gidecem reale

süpersinnnnn böyle devam et canim

basin sagolsun canim allahim sabirlar versin mekani cennet lsun insallah

asuşum canım benim başınsaolsun
bn küçükken babannem ölse bn yaşayamam derdim
ondan önce babamı kaybettim
cnm babannemde hasrete dayanamadı 5 sene sonrada o vefat etti
ama ki babamın ölümünden sonra bir ton acı yaşadık
hiç biri onun gibi değil

allahım gençlere ömür versin

babanneninde mekanı cennet toprağı bol olsun

günaydın kızlar
asucum başın sağolsun canım allah gani gani rahmet eylesin
reyhancım hadi bekliyoruz seni canım
ufukcum bir daha cumartesi günleri kimseyi yemeğe davet etmicem kendimi yemekteyiz programında hissettim.
eve vardığımda saat 4 dü 6,30 da yemeğe geldiler.acemilik tabi önceden hazırlık yapmalıydım.yapmadım.
tavuklu patates yaptım pirinç pilavı yaptım eti haşlayıp kuru fasulye yapacaktım.benim düdüklü bana oyun oynadı
düdüklünün bir ayarı var kırmızı yandımı yemek pişmiş oluyo tabi o yanmadı bende en son sinirlendim yeter dedim iyiki demişim içinde su kalmamış
öyle işte kuru fasulye olmadı öyle haşlama yemediler.tatlıyıda yapamadım sağolsun kaynanam iyi kadın geldi kızım yardım edim sen çalışıyosun keşke yapmasaydın dedi.(tabi bilmiorum eltimle arkamdan laf etmişlermidir)iyi düşünelmim yi olsun dimi
şimdi kollarım ağrıyo galiba zorlamışım

ben kilo veremiyorum kızlar nedeni ise hafta içi yediklerimi kontrol edip
hafta sonu kaçırmam üç haftadır aynı kilodayım özel bir diyet programı yapamam.işyerinde ne çıkarsa onu yiyorum çünkü
ama şöyle 60 düşüp onu korumak istiyorum.

desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız
uzun zamandır gel gitlerden sonra bugün 1200 kalorilik diyete başladım sözde diyetisyene gidicektim ama gidemedim

Dünkü menü

sabah -

ara -

öğle patates kızartma (burger dı 4 5 tane aldım)

ara -

akşam 4 kaşık aşure

bana bugün işyerindeki bayanlar ne kadar zayıfladığımı söylediler.
düğün öncesinde bile bu kadar zayıflamamıştın dediler.ay çok sevindim.hırs geldi tekrar monti diyetine bakıyorum şimdi onu yapmayı düşünüyorum

Dünkü menü

sabah -

ara -

öğle patates kızartma (burger dı 4 5 tane aldım)

ara -

akşam 4 kaşık aşure
çıtır kuşum az yiyosun ama dengesiz besleniosun

montiyle çok güzel kilo verilio doğacım ama dukan karbonda olduğu gibi montide kaçamak affetmio

valla istedikleri kadar konussunlar bosver canim calisan bayanin evine hic hazirlik yamadan gelenler utansin birer bisey yapip getirselerdi sende sykintiya girmemis olurdun sykma tatli canini
valla ben yemege davetli olsamda elim bos gitmeyi sevmiyorum atiyrum bir tatli yada pasta kek börek gibi seyler götürüyrum olur ya yapamamistir yada bir aksiklik cikmistir mahcup hissetmesin ev sahibi kendini diye

hadi basarilar canim umarim istedigin sonucu alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…