kızlar bu hafta aşırı kaçırdım
anlatamam gelsin kekler gitsin köfteler oldu
regl haftam daha olmadım yalnız şişlik ve iştah
amma velakin kilom 95,3 sanırsam vermişim
mutluyum
facemede fotoğraf atıım
mesaj mesaj üstüne gliyor tebrikler felan
çok pis motive oluyorum
günaydın kızlar dün babaannemi kaybettik 88 yaşındaydı 5 gün önce amcamlar ve babam artvine gittiler ecel döşeğine düştü diye aramışlardı hazırlıklıydık sözde ama insan yinede kıyamıyo
babamla konuşurken çok ağladım çok kötü oldum tüm gece babaannemi gördüm ilk defa ailemizden birini kaybettik
çok üzücü........
dünkü menü
sabah 1 çay
ara 1 çay ufak poğaça
öğle 2 çatal ıspanak
ara 1 mandalina
akşam 1 ısırık börek (reyhanım gledi ya başladım ısırıklara koparmalara)
gülden menün güzel canım.
reyhanım naptın 85 çok olmuş canım. bence bi diyetisyene git o versin yemek listeni. böyle yorulup vazgeçeceksin. Allah muhafaza.
doğa yaptınmı yemekleri canım
regl oldum sonunda kızlar
ama şimdide süper iştahsızlık oldu
şu saat oldu ağzıma birşey girmedi
93 e düşmüşüm bu arada
şimdi de kızımla gezmeye gidecem reale
günaydın kızlar dün babaannemi kaybettik 88 yaşındaydı 5 gün önce amcamlar ve babam artvine gittiler ecel döşeğine düştü diye aramışlardı hazırlıklıydık sözde ama insan yinede kıyamıyo
babamla konuşurken çok ağladım çok kötü oldum tüm gece babaannemi gördüm ilk defa ailemizden birini kaybettik
çok üzücü........
çok üzücü........
Dünkü menü
sabah -
ara -
öğle patates kızartma (burger dı 4 5 tane aldım)
ara -
akşam 4 kaşık aşure
çıtır kuşum az yiyosun ama dengesiz besleniosunDünkü menü
sabah -
ara -
öğle patates kızartma (burger dı 4 5 tane aldım)
ara -
akşam 4 kaşık aşure
bana bugün işyerindeki bayanlar ne kadar zayıfladığımı söylediler.
düğün öncesinde bile bu kadar zayıflamamıştın dediler.ay çok sevindim.hırs geldi tekrar monti diyetine bakıyorum şimdi onu yapmayı düşünüyorum
günaydın kızlar
asucum başın sağolsun canım allah gani gani rahmet eylesin
reyhancım hadi bekliyoruz seni canım
ufukcum bir daha cumartesi günleri kimseyi yemeğe davet etmicem kendimi yemekteyiz programında hissettim.
eve vardığımda saat 4 dü 6,30 da yemeğe geldiler.acemilik tabi önceden hazırlık yapmalıydım.yapmadım.
tavuklu patates yaptım pirinç pilavı yaptım eti haşlayıp kuru fasulye yapacaktım.benim düdüklü bana oyun oynadı
düdüklünün bir ayarı var kırmızı yandımı yemek pişmiş oluyo tabi o yanmadı bende en son sinirlendim yeter dedim iyiki demişim içinde su kalmamış
öyle işte kuru fasulye olmadı öyle haşlama yemediler.tatlıyıda yapamadım sağolsun kaynanam iyi kadın geldi kızım yardım edim sen çalışıyosun keşke yapmasaydın dedi.(tabi bilmiorum eltimle arkamdan laf etmişlermidir)iyi düşünelmim yi olsun dimi
şimdi kollarım ağrıyo galiba zorlamışım
bana bugün işyerindeki bayanlar ne kadar zayıfladığımı söylediler.
düğün öncesinde bile bu kadar zayıflamamıştın dediler.ay çok sevindim.hırs geldi tekrar monti diyetine bakıyorum şimdi onu yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?