Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çağıracağım kızlar da kimseler de yok hani takipteyim bakalım.

şok diyetleri bende önermiyorum asla ama 2 yada 3 gün yapsam en azından biraz moralim düzelir sonra da montiye devam ederim diye düşünüyorum ama başlayacak insan nerde yok yok başlayamadım bir türlü

bugünkü menümüzü verelim
SABAH
bir simit

ara yok bol bol su içtim

ÖĞLE
yarım kase kuru fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
bir kepçe yoğurt,azcık turşu

şimdi de azcık leblebi yiyorum akşama ne yicem blmiyorum ama iyi gidiyo dimi
karnım tekrar düzleşmeye başladı.:):):):):)

bence fazla yemiyorsun rahat ol stres yaparsan daha çok yersin yavaş yavaş azaltırsın merak etme

doğacım maşallah diyeyim menülerin çok güzel.ben bu ayı atlattıktan sonra düzelir herhalde abur cubur yiyorum çikolata cips.engel olmakta istemiyorum kendime sinirli oluyorum, canım sıkılıyor yalnız kalmak çok zor bişey yadepresyona giriyorum galiba artık 1.5 sene oldu

15 tatilde annemler gelecekek 1 haftalığına onlarda gelip gittikten sonra artık tam anlamıyla başlarım artık.

oruçtum

menüm

iftar

3 lahana sarma yarım pat. dolma

(hızlı yedim istifra ettim (( )

1 but haşlama tavuk

azcık çekirdek

kızlar kısaca kendimden bahsedeyim, 31 yaşındayım, öğretmenim. 1 oğlum var 2,5 yaşında.
üniversite yıllarıma 62 lerde başladım 4 yıl sonra üniv bittiğinde 69-70 civarıydım. 4 yıl sonra evlendiğimde 75 kilo idim. hamileliğimde 8 kilo falan aldım. doğumdan 1 ay sonra 75 e düştüm ama işte o emzirme dönemimde kilo aldım 85 lere çıktım.
geçen 6-7 ay önce 73 lere kadar indim. sonra tekrar almalara başladım 1 ay önce 76 falandım. 1 ay içinde 4-5 kilo aldım şuan 80 oldum tekrar.... nedeni ise sürekli yemem (eşimle sorunlarım var ve benim kafama çok taktığım eşimden kaynaklı bir sorunum var oğlum için bu durumu kabullenip oturdum(çünkü çok iyi bir baba) fakat bu ara farkettimki sürekli yiyorum. tok olsam bile 1 saat sonra yiyorum. sanki kendimi yemeyle meşgul ediyorum, yemeyle düşünmüyorum bazı şeyleri...)

neyse böyle işte 73 e düştüğüm zamanlar maurers diye bir zayıflama ilacı kullandım bir ay 79 dan 73 e düştüm; ama yanaklarım sarktı ilk haftada. bu yüzden tekrar kullanmak istemiyorum. ama etkili bir ilaç gerçi sonra motivemi kaybedip yemeye başlamıştım o zamanda ilaç kar etmiyor tabi..

bazı kararlarla diyete başlamak istiyorum.
şimdilik aldığım kararlar;
- herşeyden yiyip az yemeyi düşünüyorum.
- günde en az 1,5 litre su içmeyi düşünüyorum
- akşam 7 den sonra bişey yememeyi düşünüyorum
- ekmeği çokça sırnırlamayı düşünüyorum...

umarım bunlar düşüncede kalmaz...

sorma canim ya ayni durumdayim saldim valla napacam bilmiyorum ((

oruçtum

menüm

iftar

1 but haşlama tavuk

azcık çekirdek

allah kabul etsin canim cok az yiyorsun ya ((

hsogeldin canim aramiza insallah hayatinda hersey yoluna girer
ilac felanda birdaha kullanma zaten zaririnida görmüsün tekrardan takima hsgeldin yeni kan lazimdi

cnm öncelikle takımıza hoşgeldin sefa gtrdin
seninkisi resmen duygusal açlık
bnde çok yaşadım
tok olduğum hald yedim
bnden tavsiye azcık beyin ve ruh temizliği
çünkü bu dünyada evlattan bile yeri geliyor hayır yok
insan biraz bncil olmalı diyorum bn

tekrardan hoşgeldin güzel haber ve paylaşımlar diliyorum
oğlunuda allah bağışlasın
burda hep birlikte kurtulacağız kilolardn inşallah

canım bana fazla bile geliyor yediklerim
bugün oruç değilim

reyhanım ne zmn döncen takıma

doğa ayşe ufuk asu hepinize günaydın

ayşecim asu bana faceden msj atmış
şuabata kadar nete giremiyecekmiş
görümcesigil gelmiş misafrliğe

bn tekrardn sorayım bir kilo bildirimi yapabilcek mi die

yada sen bilirsin?

kızlar bn 91 de takıldım
bu ay sonu b-fite yazılcam

hem kilo vermem hızlansın hm incelip özellikle sıkılaşmak için

bnm için zor olacak işten çıkıp gitmek
ama her güzelliğin bir bedeli var işte

oruçtum

menüm

iftar

1 but haşlama tavuk

azcık çekirdek

ya canım neden hızlı yiyorsun yemekten önce söyle güzel bir çorba içsen hem için ısınır hemde hızlı yemeni önlersin dikkat et sağlığına lütfen

güldeniz sor bakalım uzun bi zaman çünkü.valla manken gibi olacak sen bu gidişle.

reyhancım artık dön takıma sende canlalaım artık bu yaz istediğimiz kg da olalım

doğacım günaydın canım

hoşgeldin canım aramıza ben doğa 26 yaşındayım muhasebeciyim çalışıyorum evliyim 66 kiloyla girdim aranıza bir inip bir çıkıyorum geçen hafta 64 düm bir haftadır daha dikkatliyim şuan 62,90 darısını sana dilerim sende stresli zamanlarında çok yiyenlerdensin öncelikle bol bol su iç gerçekten insan tıkıyo acıkıyosun ama fazla değil birde ekmek ve pilavdan uzak duruyoruz tadımlık yiyoruz.benim eskiden yaptığım gibi bir tabak yemek bir tabak pilav götürmüyoruz:):):):):)):

Samyeli ben de tanıtayım kendimi.26 yaşındayım.edebiyat öğretmeniyim ama çalışmıyorum.4 senelik evliyim benimde 2.5 yaşında bir kızım var.eşimin işi nedeniyle doğunun bir ilçesindeyim şuanda, bu sene kurtuluyoruz çok şükür tayin var evlenene kadar 52 kg nun üstüne hiç çıkmamış biri olarak şuanda 65,5 kg yum.evlenen kadar hareketli hayatı olan biriydim evde oturmak yaramadı bana yani

günaydın güldencim bende b-fit düşündüm bir ama bizim mahalleye yakın yok yarım saat içinde barajyoluna gitmek kafama yatmadı sana başarılar diliyorum yakında seni manken gibi göreceğiz inş

güldeniz sor bakalım uzun bi zaman çünkü.valla manken gibi olacak sen bu gidişle.

reyhancım artık dön takıma sende canlalaım artık bu yaz istediğimiz kg da olalım

doğacım günaydın canım

günaydın canım nasılsın ben çok iyiyim eşim bir kaç gündür evde yoktu annemlerdeyim dün akşam geldi bende bu sabah hemen tartıldım.62,90 geldi hadi sende peşimden gel bakalım.

inş güzel br yere tahininiz çıkar canım sende belki kendi işini yapma imkanı bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…