inşallah kazanırız tatlım :))
bir akşamlık börek ye azcık bişey olmaz nefsin körelsin
Herkese Merhaba
offf canım sıkıldı az önce. Düne kadar 1 kg vermiştim şimdi 800 gramını geri almış görünüyorumNasıl oldu bu iş anlamadım sadece dün akşam kaçamak yaptım eşimin yüzünden.Kuru pastayla kuru yemiş almış. 3 tane kuru pasta yedim kuru yemişte biraz abarttım ama bunlar bir anda 800 gr aldırır mı yaaaa....Bi de regl oldum dün onun bi etkisi olmuşmudur aacaba? Ayyyy beni rahatlatın biraz lütfen (((
Herkese Merhaba
offf canım sıkıldı az önce. Düne kadar 1 kg vermiştim şimdi 800 gramını geri almış görünüyorumNasıl oldu bu iş anlamadım sadece dün akşam kaçamak yaptım eşimin yüzünden.Kuru pastayla kuru yemiş almış. 3 tane kuru pasta yedim kuru yemişte biraz abarttım ama bunlar bir anda 800 gr aldırır mı yaaaa....Bi de regl oldum dün onun bi etkisi olmuşmudur aacaba? Ayyyy beni rahatlatın biraz lütfen (((
ayy sorma bana kiloları aldıran da zaten eşimin beni kuruyemiş bağımlısı yapması oldu :)) ama bi veriyim kiloları hemen başlıcam bi sürü yiycem
bende aynen yaaaaaa çekirdek bağımlısıydım herakşam 5kase
menülerini çok beğeniyorum bu hafta güzel sonuçlar alacaksın gibime geliyor.bende daha az yicem allah izniyle
aslında ben aşağı yukarı şu internetten bulduğum diyeti uygulamaya çalışıyorum.
evlenmeden önce bununla haftada 1,5 kilo vermiştim.
Uyanınca
1 bardak oda sıcaklığında su
Kahvaltı
1 porsiyon mevsim meyvesi
Şekersiz limonlu açık çay
1 ince dilim kepek ekmeği
1 kibrit kutusu büyüklüğünde yağsız beyaz peynir
4 adet yeşil ya da siyah zeytin
1 porsiyon domates salatalık yeşil biber
Kuşluk
2 adet grisini lŞekersiz bitkisel çay
Öğle
2 adet köfte büyüklüğünde tavuk veya peynir ilâveli 1 porsiyon yeşil salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ilave edin)
2 ince dilim kepek ekmeği
1 su bardağı diyet yoğurt
İkindi
1/4 sokak simidi
1 kibrit kutusu büyüklüğünde yağsız beyaz peynir
Şekersiz limonlu açık çay
Akşam
1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış 1 porsiyon 4 yemek kaşığı mevsim sebzesi veya sınırsız mevsim salatası
1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış 1.5 su bardağı kepekli makarna ya da pilav veya 12 yemek kaşığı kuru baklagil
1 su bardağı diyet yoğurt
Gece
Yatarken
1 bardak oda sıcaklığında su
banada ii geldi vallabende çok eski sayılmam yani bu sitede hiç arkadaşım yok doğa ve sen varsınız şimdilik
Herkese Merhaba
bugünkü menümüzü tekrar verelim
SABAH
bir dilim kepekli ekmek
bir haşl yumurta
2 dilim peynir
ara bol su
ÖĞLEN
bir kepçe nohut
iki kaşık pilav
bir kepçe yoğurt,azcık turşu
ara iki kuru kayısı
AKŞAM
bir kase çorba varsa
bir dilim börek
bol salata
merhabalar çok şükür sınavlarım bitti
menümü vereyim. sabah yarım haş. yum. 1 dilim ekmek
1 bardak tek şekerli çay
yarım kibrit kutusu peynir
ara
1 mandalina
öğle
3 kaşık patates salatası
1 kase
yoğurt
akşam
3 kaşık kavurma
salata hoşaf
Merhaba kızlar
bugün benim için kötüydü az önce drdan geldim Sağ elserçe parmağımda hem çıkık hem kırık var çıkığı oturttular kırığı da sabitlediler.Ama dr bu kırık başına iş açabilir mutlaka bir plastik cerraha görün dedi nasıl kırdığımı da hiç sormayın
Merhaba kızlar
bugün benim için kötüydü az önce drdan geldim Sağ elserçe parmağımda hem çıkık hem kırık var çıkığı oturttular kırığı da sabitlediler.Ama dr bu kırık başına iş açabilir mutlaka bir plastik cerraha görün dedi nasıl kırdığımı da hiç sormayın
reyhancım,tavuklumakarna menüleriniz çok iyi kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?