Uzun zamandır evliliğimle uğraşan biri vardı.Faceten bana sürekli msj atıyor benim kocanla ilşikim var falan diye. Kim olduğunu da tahmin ediyorduk.Bugün kendisini gördüm sokak ortasında da bir güzel dövdüm ama kendi parmağımı kırdım. Bu arada kendisi bir erkek!!!!!!erkekçik daha doğrusu......
Uzun zamandır evliliğimle uğraşan biri vardı.Faceten bana sürekli msj atıyor benim kocanla ilşikim var falan diye. Kim olduğunu da tahmin ediyorduk.Bugün kendisini gördüm sokak ortasında da bir güzel dövdüm ama kendi parmağımı kırdım. Bu arada kendisi bir erkek!!!!!!erkekçik daha doğrusu......
yumurta ve et ürünlerinin yanında ekmek yemeye çalışın kızlar yanına sadece yoğurt ve salata ekleyin kg verme hızınız çok artar ve direk yağdan verirsiniz
iyi geceler ayşe sanırım bir yalnışlık olmuş ekmek yemeyemi yememeyemi kafam karıştı
kızlar biz tatil moduna erken girdik çocuklar 3 gündür okula gitmiyor 3 çocuk birde eşim(3+1 gibi oldu) ancak sıra geldi
bugün yediklerim
KAHVALTI:
omlet
bir tatlı kaşığı bal
yeşillik
AKŞAM:
yumurtalı faülye kavurması
yoğurt
Merhaba kızlar
bugün benim için kötüydü az önce drdan geldim Sağ elserçe parmağımda hem çıkık hem kırık var çıkığı oturttular kırığı da sabitlediler.Ama dr bu kırık başına iş açabilir mutlaka bir plastik cerraha görün dedi nasıl kırdığımı da hiç sormayın
reyhancım,tavuklumakarna menüleriniz çok iyi kızlar...
Uzun zamandır evliliğimle uğraşan biri vardı.Faceten bana mesj atıyor eşinin benimle ilişkisi var falan diye.Kim olduğunu da tahmin ediyorduk. Bende bugün gördüm sokak ortasında da bir güzel dövdüm ama kendi parmağımı kırdım.Bu arada kendisi bir erkek!!!!!!!!
Uzun zamandır evliliğimle uğraşan biri vardı.Faceten bana mesj atıyor eşinin benimle ilişkisi var falan diye.Kim olduğunu da tahmin ediyorduk. Bende bugün gördüm sokak ortasında da bir güzel dövdüm ama kendi parmağımı kırdım.Bu arada kendisi bir erkek!!!!!!!!
geçmiş olsun güldenim trajikomik olmuş
ay birde işyerime rezil oldum
vurdu kaçtı die
gerçekten beş kasemi???????
bu arada kınalığın gelinliğin çok güzel sende çok güzelsin allah mutluluğunu bozmasın
aaaaaaaaa biz ne güne duruyoruz canim arkadas olabiliriz
neeeeeeee
hemen menümüde vereyim
sabah
1 kepek ekmeginden yapilmis yumurtali ekmek
1 bardak cay
kk peynir
2 siyah
2 yesil zeytin
azcik bal
ara
2 tane ceviz
2 kuru kayisi
öglen
1 tane tavuk budu haslanmis
1 kase ygurt
1 kepek ekmegi
ara
yesil elma
aksam
1 kase tarhana corbasi
bol yesil salata
3 kasik makarna (yagsiz)
bugün biraz cokmu oldu ne :))))
2 litre su
bol bol temizlik daha ne olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?