Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok geçmiş olsun

ağzım açık kaldı vallahi geçmiş olsun canım parmağın hemen geçer inş.
bu arada dövüş eğitimi falan aldın mı(şaka yapmıyorum)
ben çok istedim en azından kendimi koruyacak kadar gideyim dedim
bizimkiler göndermedi.
neyse evliliğinizi hiç bir yaratık bozmaz inş canım

maşallah canım üç çocuk birde eş ben bazen korkuyorum çocuğumuz olursa ben bakabilirmiyim acaba
büyük bir sorumluluk

çok geçmiş olsun

teşekkür ederim.

yok arkadaşım ne eğitimi allah ne verdiyse daldım valla:))))

Bu arada benim yemek düzenim dünden beri altüst oldu. Onun için menü yazamıyorumTartı da acı gerçeği hemen söyledi yüzüme. Bugün de mutlaka gitmem gereken bir bebek mevlüdü var. Şu an yemicem diyorum pilav falan ama bakalım inş kendimi tutabilirim. Pazar günü de kızımın diş buğdayını yapıcaz bir sürü ikramlık hazırlamam gerekiyor.

şekerim burası adana sen nereye kaçıyorsun bakimmmm(hahahahaha)
çok çok geçmiş olsun kendine dikkat et kimseye çarpma

günaydın canlarım ayşecim sabah tartıldım 62,30 belki yarın sabah bankada olurum yarın sabah erkenden yazmazsam bunu yazarsın
birde dün akşam çorba içmedim
iki dilim börek ,bir bardak ayran,salata
yarım kase çerezi kocamla yedik

yok arkadaşım ne eğitimi allah ne verdiyse daldım valla:))))[/QUOTE]

oh çok iyi yapmışsın ellerine sağlık

Kaydettim canım

senin için bol ikramlık bir hafta olacak bence aklında şöyle bulundur herşeyden yicem ama tadımlık pilavıda kaçırma iki kaşık pilav bir dlim ekmek yapar bunu unutma

naber kızlar ben bir hayli gerildim

hayirdir bacim :))))

gülsemmi napsam bilemedim :))))) gecmis olsun canim her ikisi icin :))

çok güzel ya ne kadar istikrarlısınız ben salı günü başladım bugun pısmanımmmm:18::18:

canim bende basta öyleydim menülerimi görsen sasarsin ama zamanla insan kendine bir menü olusturuyr resmen uzman olduk :)))

canim yinede yaz sen biz sana kizalim birdaha yapmazsin

niye sıkkın reyhancım bende temizlik yapacağım dip bucak bugün

ohhh maşallah hamarat kızlarsınız ne güzel ben haftada bir kere dip bucak yapabiliyorum.
reyhancım senin neyin var canım dün temizlik yapmadın ugün yapma değişik birşeyler yap

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/475586-guvenip-inanacagiz-artik-lutfen-okuyun.html
ben gecen sene buna inanip bir miktar para yardiminda bulundum birde üstüne görümcem ve ben fitre paralarini buraya gönderdik
biliyorum yardim yardimdir konusmamak gerekiyor ama o zamanki üzüntümü bir ben bilir birde allah
birde telde konustuk bu kisiyle gayet güzel bir konusmasi vardi ((
belki ücüzler adina degilde kendisi icin isteseydi gene yine yardimda bulunurdum ama ne bilim kandirildim resmen ve bende kandim yaaaa

merhaba kıslar ben de bugün sınavdaydım. akşama da misafirim var. evi de temizlemem lazım. ama kafam ağrıyor. kantinde bişi bulamadım çizi yemek zorunda kaldım biraz. hiiç ne diet bisküvi var ne bişey.

reyhancım ne vicdansızlar var işte gece de ben bir derdim var bölümündeki bir konu yüzünden gerildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…