Çok yiyosun ama canım :/
Bu sana kilo versirmez aksine aldırır haberin olsun.
Tatlım bu iki gündr inan kendimi zorlayarak bişeyler yiyiyorum ama bugünbiraz daha dikkat edicemTatil dönüşü yaramadı sanırsam bana
Anladım canım tatiller bozuyo insanın dengesini zaten.
Ama yorum çok az olacaktı ben yanlış yazmışım
kızı öldürücen açlıktan
ben yapabilirim şeker kaptancım:)
Tünaydınlarrrr Kardeş takımmmmmccıımmm
Herkese mutlu neşeli modu süper olan ve içinizden geçen herşeyin gerçek oldugu bı perşembe gunu olsun
günaydın güzelliklerbu arada kardeş takımımızdan gelen arkadaşları da selamlıyorum, ben beste ingilizce öğretmeniyim, zamanla daha iyi tanışırız zaten..
günaydın emelim...senide öpcem kaçamazsın:))iyi olur zeynepçim sen yap bugün
günaydın kızlar,
anneme gidicem bugün, rahatsız biraz temizliğini falan yapıyım, spor full yani bugün
gece kalırsam giremem, yarın öğlene kadar gelmeye çalışırım, bildirimleri geciktirmeyin
hepinizi seviyorum
bu arada kardeşlerimiz tartı resmi koyupta bildirim yapıyorlarmış, ne dersiniz bu fikre ?
günaydın örtmenim...seni de öpim mi ..bugün herkesi öpüyorum
Tünaydınlarrrr Kardeş takımmmmmccıımmm
Herkese mutlu neşeli modu süper olan ve içinizden geçen herşeyin gerçek oldugu bı perşembe gunu olsun
Kızlar canım çok sıkılıyoo.
Haftaya finallerim başlicak ders mers çalışmıyorum ne olcak benim bu tembel halim pff
slm kızlar nasılsınızKızlar canım çok sıkılıyoo.
Haftaya finallerim başlicak ders mers çalışmıyorum ne olcak benim bu tembel halim pff
Ben üni'ye giderken 1 gün önceden çalışma metodunu uygulardım:)
Sizin dersler nasıl zor mu?
Ben üni'ye giderken 1 gün önceden çalışma metodunu uygulardım:)
Sizin dersler nasıl zor mu?
slm kızlar nasılsınız
valla bu konuda ne desem bilemedim ben bu konuda vasattım evdeki kızları bile yoldan çıkarırdımtek artım derste aldığım notları eve gelince temize çekmekti epey işe yarıyomuş zaar
onun için güzel tavsiyeler vermiceğim Allah zihin açıklığı versin güzel havalarda ders çalışmak daha zordur ama bir gayret finalleri atlatırsın cnm
Aslında bende öyle yapıyorum ama ingilizce var ona bigün önceden calısmak yetmiyo ki :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?