Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Anladım canım tatiller bozuyo insanın dengesini zaten.
Ama yorum çok az olacaktı ben yanlış yazmışım

Son düzenleme:
Tünaydınlarrrr Kardeş takımmmmmccıımmm

Herkese mutlu neşeli modu süper olan ve içinizden geçen herşeyin gerçek oldugu bı perşembe gunu olsun

ben yapabilirim şeker kaptancım:)

iyi olur zeynepçim sen yap bugün

günaydın kızlar,
anneme gidicem bugün, rahatsız biraz temizliğini falan yapıyım, spor full yani bugün
gece kalırsam giremem, yarın öğlene kadar gelmeye çalışırım, bildirimleri geciktirmeyin
hepinizi seviyorum
bu arada kardeşlerimiz tartı resmi koyupta bildirim yapıyorlarmış, ne dersiniz bu fikre ?

günaydın güzellikler bu arada kardeş takımımızdan gelen arkadaşları da selamlıyorum, ben beste ingilizce öğretmeniyim, zamanla daha iyi tanışırız zaten..

günaydın güzellikler bu arada kardeş takımımızdan gelen arkadaşları da selamlıyorum, ben beste ingilizce öğretmeniyim, zamanla daha iyi tanışırız zaten..

günaydın örtmenim...seni de öpim mi ..bugün herkesi öpüyorum

Son düzenleme:
günaydın emelim...senide öpcem kaçamazsın:))

Son düzenleme:
Selamlar hanımlar,

Çok yoğun bi gün sabahtan beri giriyorum, yazcam yazcam yazamadım..

Sabah kepek ekm.tost, öğlen mercimek çorbası+ az pilav+kuru fasülye yedim

1 lt civarı su içtim..

Kızlar canım çok sıkılıyoo.
Haftaya finallerim başlicak ders mers çalışmıyorum ne olcak benim bu tembel halim pff

Kızlar canım çok sıkılıyoo.
Haftaya finallerim başlicak ders mers çalışmıyorum ne olcak benim bu tembel halim pff
slm kızlar nasılsınız
valla bu konuda ne desem bilemedim ben bu konuda vasattım evdeki kızları bile yoldan çıkarırdım tek artım derste aldığım notları eve gelince temize çekmekti epey işe yarıyomuş zaar
onun için güzel tavsiyeler vermiceğim Allah zihin açıklığı versin güzel havalarda ders çalışmak daha zordur ama bir gayret finalleri atlatırsın cnm

Ben üni'ye giderken 1 gün önceden çalışma metodunu uygulardım:)
Sizin dersler nasıl zor mu?

Ben üni'ye giderken 1 gün önceden çalışma metodunu uygulardım:)
Sizin dersler nasıl zor mu?

Aslında bende öyle yapıyorum ama ingilizce var ona bigün önceden calısmak yetmiyo ki :S

Selam canım hoşgeldin.
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…