Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menün güzel olmuş canım tebrikler

Olmadığının sende farkındasın dimi canım.
Ama inşallah düzelir iştahın :/

Akşam ya ekmeği ya da makarnayı yemeseydn keşke.
Onun haricinde çok iyi :)

Selam kızlar ne var ne yok nasıl gidiyor

Hoşgeldiinn
İyi gidiyo çok şükür bi sorun yok. Senin nasıl gidiyo :)

Öğlen pilav fazla olmuş canım bide bezelyeli.
Onun haricinde çok iyi ama sana tavsiyem sabah kahvaltını daha sıkı bi şekilde yap :)

Buda benim menümm

Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
2 yeşil,1 siyah zeytin
Domates-Salatalık
1 bardak yeşil çay

Ara
5 badem

Öğlen
1 kase specail k

Ara
4 diyet bisküvi
1 bardak yeşil çay

Akşam
1 kepçe ezogelin çorbası
1 kepçe kuru fasülye
Cacık
1 kornişon turşu

3 litre su+ 1 saat pilates

Kendi adıma idare eder sen nasılsın?

Teşekkürler canım. Ben Ebru bu arada. 13. takımdan

Hoşbulduk canım. Maşallah paylaşımlarda artmış. Yeni üyeler gelmiş. Çok güzel gördüm takımınızı.

Bizde de herşey yolunda. Bugün bizimkiler kayıp, bende sizin gruba bir bakayım dedim. Malum yarın cuma. Ben her perşembe heyecanlı oluyorum

Tebrikler gayet iyi

Çenemde hiç durmaz hemen yorum yapayım

Diyet bisküvi haricinde menün çok güzel. Ayrıca aklında olsun turşuyu perşembe akşamları yeme. Turşu su tutar vücutta ödem oluşturur. Zaten bi tane yemişsin ama özellikle perşembe akşamları dikkat et.

İyi yapmışsın canım her zaman gel tabi :)
Evet baya topladık grup olarak kendimizi daha da iyi olacak inşallah
Bende heyecanlanıyorum ya sorma Heleki haftasonu çok kaçırınca yarın ki sonucu çok merak ediyorum
Turşu konusunda haklısın ama bugün inanılmaz acıktım ve dayanamadm açıkcası. İnşallah fazla bi zararı olmaz :S

Hoşbulduk :)
Evet canım İzmirliyim ve İzmirde oturuyorum

Bende İzmir'i çok seviyorum Ama maalesef Konya'da yaşıyoruz

Bitaneden bişey olmaz Eda'cım ben aklında olsun diye söyledim. Salamura olduğu için tuzlu oluyor turşular. Biliyorsun tuzda suyu tutuyor vücutta.

Evet canım o yüzden fazla yemedim.
Zaten pazartesiden itibaren sıkı yönetim ilan ettim
29unda evime gidiyorum o zamana kadar ne kadar toparlarsam kardır diye düşünüyorum.

Evet canım o yüzden fazla yemedim.
Zaten pazartesiden itibaren sıkı yönetim ilan ettim
29unda evime gidiyorum o zamana kadar ne kadar toparlarsam kardır diye düşünüyorum.

Süper o zaman. Eminim en az 3 kilo gider 29 una kadar. Bakalım yarın kaç çıkacaksın.

Bu arada nereliydin? Nerde okuyordun?

İnşallahh
Kocaeliliyim ben Çanakkale'de okuyorum.

İkiside güzel yer bildiğim kadarı ile. Çokta uzak değilmiş zaten. En son kaç kiloydun evden geldiğinde? Evede büyük sürpriz olacak desene.

İkiside güzel yer bildiğim kadarı ile. Çokta uzak değilmiş zaten. En son kaç kiloydun evden geldiğinde? Evede büyük sürpriz olacak desene.

77lerdeydim geçen gittiğimde.
Aslında yaz tatilene kadar gitmeyip büyük bi sürpriz yapmak istiyodum ama çok özleyince dayanamadm vizelerden sonra gittim :)
O zaman bile baya bi farkettiler.
2 kilo daha verdim şimdi bi 2 daha versem çok güzel olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…