Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamlar 8.takımın çok sevgili üyeleri Ben kardeş takımınızdan Nora Herkes geldi bir ben tanışamadım sizlerle sanırım, artık sık sık uğrarım Üç aylarınız mübarek olsun kızlar.

günaydın kızlar, bir sürü alıntı yaptım yazdım yazdım gitti
gidip poğaça börek vs. yapmam lazım
bugün oğlumun doğumgünüsü :)
görüşürüz kızlar,
az yiyin olurmu, birinciliği kaçırmayalım
eloise özellikle sen artıda çıkma çok yemişsin şekerim

İyi ki iyi ki dogmus diyelim canim :)

Sende dikkat et bugun

of of kaptanım sorma regl imle beraber dağıldım resmen şimdi de toparlamaya çalışıyorum, yeşil çayım eksik olmuyor..

olmazzz motive düşürmek yok bak kilo veremezsek diskalifiye riskimiz var bir örnek kahvaltı menüsü yazarmısın değişiklik yapmana yardımcı olalım

ay tatlım ya motive edin beniiiiiiiiiiii(
sabah:
yumurta
peynir
domates
zeytin
Dün bi üç beş çeşit peynir aldım sırf değişiklik olsun diye(inanın şımarıklık değilde ben mi hep aynı yiyiyorruuuum sıklıdım mı anlamadım

Selamlar 8.takımın çok sevgili üyeleri Ben kardeş takımınızdan Nora Herkes geldi bir ben tanışamadım sizlerle sanırım, artık sık sık uğrarım Üç aylarınız mübarek olsun kızlar.

Allah razı olsun tatlııımmm:))hepimizin evine bolluk bereket getirsin inşalllah:)

kolay gelsiiiin tatlıııım kuzucuğunda mutlu huzur doluuömürler inşalllahhh:)))

Hoş geldin canıııımmm;yeşil çay ikram ediyoruz sanaaaa:)))

Kızlar bende ifadeler çıkmıyor yazarken, ben mesaj sayısıyla ilgili sanıyordum ama mesaj sayım da 200ü geçmiş şimdi baktım
Ayarla mı ilgili?

ayarla ilgili olacağını sanmıyorum canım. mesaj sayısıyla da ilgili değil çünkü ilk mesajlarımdan beri ifadelerim çıkıyor :26:

oğluşunun doğum günü kutlu olsun birlikte nice mutlu senelere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…