birsey olmaz canim bence cok sekerli icmedigin surece..1 bardak neskafe içsem bişey olmaz değil mi kızlar?
bebeklerim....öpüyorum hepiciğinizi...çok özlemişim buraları...o kadar yoğun ve yorgun bir haftasonu geçirdim ki tarif edemem...yataktan çok zor kalkım....yiğit olmasaydı hiç çıkmazdım da...c.tesi gece gitti misafirim...dünde sabahın köründen akşama kadar ev baktık....öldüm yorgunluktan..amaaa istediğim gibi bir ev buldum...sanırım bugün olacak...eşim arayıp okey vericekti...dua edin eğer hakkımızda hayırlıysa RABB im işlerimiz kolaylaştırsın ..eğer değilse bi vesile çıkartıp soğutsun beni...çok sevdim evi çünkü...
yediğime içtiğime gelince yazmıyım hiç...gerçi abartmadım ama çok dikkatte edemedim..neyseki sabah tartıldım...değişen bişey yok almamışım yani...ona da çok sevindim....
birsey olmaz canim bence cok sekerli icmedigin surece..
bebeklerim....öpüyorum hepiciğinizi...çok özlemişim buraları...o kadar yoğun ve yorgun bir haftasonu geçirdim ki tarif edemem...yataktan çok zor kalkım....yiğit olmasaydı hiç çıkmazdım da...c.tesi gece gitti misafirim...dünde sabahın köründen akşama kadar ev baktık....öldüm yorgunluktan..amaaa istediğim gibi bir ev buldum...sanırım bugün olacak...eşim arayıp okey vericekti...dua edin eğer hakkımızda hayırlıysa RABB im işlerimiz kolaylaştırsın ..eğer değilse bi vesile çıkartıp soğutsun beni...çok sevdim evi çünkü...
yediğime içtiğime gelince yazmıyım hiç...gerçi abartmadım ama çok dikkatte edemedim..neyseki sabah tartıldım...değişen bişey yok almamışım yani...ona da çok sevindim....
selam kızlar, haftasonunu hiiiiç sormayın ben ipin ucunu fena kaçırdım, kendi evimdeyken haftaiçi o kadar dikkat ettim ama cuma ailemin yanına geldim mahvoldum birsürü akraba düğünleri vardı pastalar kolalar hem de zero falan da değil, dürüm menüler off :S kendime sinir oluyorum nasıl bozdum o canım düzenimi ya acilen toparlanmam lazım desteğinize motivasyona ihtiyacım var kızlar !
cumaya kadar çok dikkat et canım kilo alma bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?