Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar sanırım bugün menü paylaşımı yok.

yine de yazayım:

sabah:
bir pogaça
zeytin
peynir

ara:yok

ögle:
makarna salatası

ara:yok

aksam:
5 çilek

yeşil çay
su

yarın da geç gelirim kızlar ya da gelemezsem bilin ki arkadaşa gittim orda kalacagımdır..

herkese iyi geceler
güzel bir sabaha uyanmak dilegiyle..

Herkese koccaman gunaydn pazârtesi sendromu yasayan biri olarak ustune tuz biber eken su havaya bakarak sunu soylemek istiyorum
MAYİSTA DEGİLMİYİZ USTELİK SONUNDA PEKİ BU HAVALARİN HALİ NE BOYLE YAAA??
kabus gibi sanki buyaz hic gelmeyecek..

günaydın kızlar,
haftamız süper geçsin, hava çok soğuk gerçekten ya
benim çook işim var görüşürüz
kendinize iyi bakın

bebeklerim....öpüyorum hepiciğinizi...çok özlemişim buraları...o kadar yoğun ve yorgun bir haftasonu geçirdim ki tarif edemem...yataktan çok zor kalkım....yiğit olmasaydı hiç çıkmazdım da...c.tesi gece gitti misafirim...dünde sabahın köründen akşama kadar ev baktık....öldüm yorgunluktan..amaaa istediğim gibi bir ev buldum...sanırım bugün olacak...eşim arayıp okey vericekti...dua edin eğer hakkımızda hayırlıysa RABB im işlerimiz kolaylaştırsın ..eğer değilse bi vesile çıkartıp soğutsun beni...çok sevdim evi çünkü...

yediğime içtiğime gelince yazmıyım hiç...gerçi abartmadım ama çok dikkatte edemedim..neyseki sabah tartıldım...değişen bişey yok almamışım yani...ona da çok sevindim....

selam kızlar, haftasonunu hiiiiç sormayın ben ipin ucunu fena kaçırdım, kendi evimdeyken haftaiçi o kadar dikkat ettim ama cuma ailemin yanına geldim mahvoldum birsürü akraba düğünleri vardı pastalar kolalar hem de zero falan da değil, dürüm menüler off :S kendime sinir oluyorum nasıl bozdum o canım düzenimi ya acilen toparlanmam lazım desteğinize motivasyona ihtiyacım var kızlar !

Son düzenleme:

Hakkinizda hayirlisi olsun tatlim..

Herkese selam :)
Kaptancım beni izinli yazabilir misin ? Finallerim başladı nete giremiyorm pek. Ama cuma kilomu bildiririm.
Hepinizi öpüyorm kendinize iyi bakınn :)

selam kızlar
kaptanım aslında bende bu aralar çok sıkışığım sınavlarım haftaya başlıcak ama yetiştirmem gereken ödevler sunumlar çok
izinli olmayayım ama günde 5 mesajı belki tamamlayamam haberin olsun

hayırlısıysa olsun canım gönlüne göre bir ev bulmana çok sevindim

cumaya kadar çok dikkat et canım kilo alma bari

bugünkü menüm
sabah:2 dilim tam buğday ekmeği,peynir,şekersiz kahve
öğle:yarım kase special k,2 yudum su böreği
akşam:1 dilim ekmek,1 tabak bakla yemeği,3 kaşık kuskus,cacık

Herkese merhabalar,

Hafta sonu ipin ucu fena kaçtı,bugün de pek iyi sayılmaz

Sabah
1 kase eti form müsli
3 adet yulaflı bisküvi

Öğlen
Yarım tabak peynirli makarna

Ara

3 adet bisküvi

Akşam

Ton balıklı salata
1 kase irmik helvası

Şimdi yeşil çayımı içiyorum,su da 1.5 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…