Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyi akşamlar arkadaşlar bende gruba katılmak istiyorum.... açıkcası kilo vermek istiyorum ama bunu yanlız yapmak biraz zor oluyor.sizin için de uygunsa sizlinle beraber kilolarımdan kurtulabilirmiyim

iyi akşamlar arkadaşlar bende gruba katılmak istiyorum.... açıkcası kilo vermek istiyorum ama bunu yanlız yapmak biraz zor oluyor.sizin için de uygunsa sizlinle beraber kilolarımdan kurtulabilirmiyim

Canım ilk önce hoşgeldin.Gruplara katılmak için cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topiğine mesaj yazman gerekiyor.Ordan takım kaptanları sana davet gönderecektir.

İyi geceler kizlar bugun toplantiyla baslayip aksami bir kac saatlik trafikle kapatinca anca kendime geldim :))

Bugunku menum:

Sabah
Balli sut
Tost

Ogle
Ezogelin corbasi
Cacik

Ara
Susamli cubuk

Aksam
Tavuklu salata

2 litre su

Günaydın kızlar nasılsınız?

Dünkü mesaj sayım 3 malesef
Allmost sen sayıyordun sanırım canım..Ben öel mesaj atamıyorum hala

kızlar ben kahvaltıda hep aynı şeyleri yemekten artık çoooookkk sıkıldımmmdün deli gibi alışveriş yapıp birsürü karmançorman kahvaltılık aldımmm sırf biraz değişiklik yapayım biraz diye...buhafta ama motivem düştü sankiiii:26::26::26::26::26::26:

Ne yiyordun, ne aldın mesela canım,
Kahvaltılık hep aynı şeyler zaten

olmazzz motive düşürmek yok bak kilo veremezsek diskalifiye riskimiz var bir örnek kahvaltı menüsü yazarmısın değişiklik yapmana yardımcı olalım

günaydın kızlar....dün baya bekledim birileri gelir belki diye ...sonra da işim vardı çıkmak zorunda kaldım...akşamda nası yattım bilmiyorum..koltuktaydım gözümü yatakta açtım...:))

Kızlar bende ifadeler çıkmıyor yazarken, ben mesaj sayısıyla ilgili sanıyordum ama mesaj sayım da 200ü geçmiş şimdi baktım
Ayarla mı ilgili?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…