Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yarından itibaren hergün enaz 1saat spora başlıyorum tatlım eğer spor yapamazsam cezalandırılırsam çok daha motive olurum canım:)

o zaman cezalardan ceza beğenebilirsin :)
ilk önerim:üyelerin mesajlarını saymak
ikinci:ekstradan yarım saat daha spor
aklıma şimdilik bunlar geldi önerilere açığım

hafta sonu gezmesi sanırım Afiyet olsun kararında yemişsin dışarıda olunca su,yeşil çay olmuyo haliyle sporunu kaydettim listeme

efet canım hiç giremedim eve bugünsu çok içiyorum çok da seviyorum yeşilçayda günde bir bardak mutlaka içiyorum bardağım 500ml:)))

bende değiştiremiyordum ilk rakamı girdim girilen 2 şifre alt alta görünür ya kutucukta meğersem şifremi yanlış girmişim
tickerını değiştir istersen yeni bir tane al

bende öyleyim yeni bir hayat'ı izliyorum oradakiler de birisi zorlamadan kilo veremiyor.hatta spor yapmamak için antrenörleriyle tartışıyorlar bu iş böyle
ben çıkıyorum hadi herkese iyi geceler yarın sınavım var biraz daha çalışayım

Son düzenleme:
pardon hemen düzeltiyorum
8 haziran mesaj sayımı
misafir kaptanımız akrep33 5+
yilike 5+ :125:
umutlayasasen 5+
allmost 5+
Edaa00 0
eloisee 0
papatya89 1 :44:
izmirli82 5
vay bee bi nefescikde 5 mesaj yazmışım bravo bana

canimcim hadi gel beraber baslayalim sabah ve aksam lesliyle 5 mil sen varsan bende varim??
25.de tatille gidecegim o zamana kadar bi 3 kilo hedefim var
Ne dersin??

ben de varım ben de ben de
dün tam tamına 60 dk süper tempolu egzersiz yaptım.üzerimden çıkanlardan su damlıyordu resmen ohh bee kendime geldim ama
spor telaşesi acaip bir gazla başladı bende hadi bakalım hep birlikte başlıyoruz

Melike'cim kaptanlığın hayırlı olsun canım.İnşallah bu takım toparlanacak ve yine birinci olacak
Kızlar size durumumu aktarayım,ne yapacağımıza siz karar verin.
Eşim bu ayın 18'inde 2 haftalığına izine ayrılıyor ve biz izinde %90 kayınvalidemde oluyoruz.Ordayken telefondan giriyorum,okumak kolay ama yazmak zor oluyor.Girebildiğim kadar girerim yine ve siz 2 hafta izinli sayarız derseniz devam edeyim,ya da izin dönüşü gel derseniz ona da kabul.Takımda 3 haftadır varım ilk 2 hafta kilo verdim fakat yeni üye olduğum için listeye eklenmedim.Bu hafta da kilomu koruduğum için ve takımın durumu zaten kötü ortalama düşmesin diye listeye alınmadım.Takımı olumsuz etkilemek istemiyorum ve durumumu da anlattım.Karar sizin

sağol canım inşallah toparlıcaz
yalnız seni bir türlü listeye ekleyememiş olacağız buda senin performansını düşürür
ben şimdi sınava gidiyorum bir düşüneyim canım olur mu akşama yazarım

Tamam canım akşama görüşürüz.Sınavda bol başarılar

günaydın kızlar, nasılsınız okudum hepsini iyi toparlamışsınız bravo size
melikecim hayırlı olsun kaptanlığın
kurallarınızda süper
en kısa zamanda görüşmek üzere

buarada gelmişken karışayım izmirli canım senin dahil edilmen gerekiyordu listeye, ortalamayı düşürmesin diye olurmu
istersen cuma bildirimde bulun zaten verdiği kilo 3 haftadırmı burdasın başlangıç kilonla aradaki fark 3ebölüncek
izinli olursan iyice düşçek motivasyonun

tabi yinede melikecim karar versin kaptan o

Ben geçen cuma bildirim yaptım canım ama dediğim gibi arkadaşlar öyle uygun gördü.İzinli olursam yine de dikkat ederim,ama son karar kaptanın tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…