- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
kızlar bu yazıyı 13. Takımda buldum çok beğendim okuyun beğeneceksiniz[/color][/b]
Tesekkur ederım ılgın ıcın canım, lutfen benı de ekler mısın ne yapmam gerekıyor kural nedir gercekten hıc bır fıkrım yok :) inşallah hep beraber kılolarımızdan kurtulacagız.bizim takımda başlamak istersen seni hemen şimdi alabilirim canım
Selamlar kızlaar
menüüüm:
Sabah:
2 dilim ekmekli(kepek)peynirli tost
öğle:
1/2 gözleme (çarşı pazar dolaştık
ayran
akşam:
2 kaşık pilav
2 kaşık enginar
salata
ara:meyve meyve meyve:)
spor:bugün pazara gittik kızlarla hiç abartısız 4 saat ayaktaydık((kabus gibiydi ama spor oldu diyelim avutalım kendimizi:)
Tesekkur ederım ılgın ıcın canım, lutfen benı de ekler mısın ne yapmam gerekıyor kural nedir gercekten hıc bır fıkrım yok :) inşallah hep beraber kılolarımızdan kurtulacagız.
kızlar ben su an cok açim ya,gercekten bi oturuşta bi koyun yiyebilirim şu an :):) yalnızım evde ve buzluk dondurma dolu,hava şartları ve diğer koşullar yemeye uygun..konuşayım da rahatlayım diye yazıyorum.ama napıyoruz,yemiyoruz dimi,evrene karşı duruyoruz
hımm acaba sana ceza versek mi 4 saat yürüyüş spor olabilir mişaka şaka bende bugün hastanedeydim 6 saat dikildim pestilim çıktı
su içmelisin canım kilo vermen kolaylaşır
ama kaptancıııım acı banaaaa((çok su içiyorum gün içinde 3 litreyi aşıyorum bazen:)
menünde göremediğim için demiştim canım içmiyosun sandım ama zaten içiyormuşsun
menüm
sabah:2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 bardak süt
öğle:1 dilim tam buğday ekmek, 1 tabak kabak yemeği
akşam:çorba,1 tabak taze fasulye, yoğurt, salata
suyum 2 lt olmuştur,2 bardak maydanoz suyu içtim, spor yapamadım dediğim gibi dışardaydım
geçmiş olsun diyen arkadaşlarım çok sağolun yengem rahatsızlanmıştı felç ihtimali vardı ama artık çok şükür iyi
yenisin galiba canım hoşgeldin aramızaTesekkur ederım ılgın ıcın canım, lutfen benı de ekler mısın ne yapmam gerekıyor kural nedir gercekten hıc bır fıkrım yok :) inşallah hep beraber kılolarımızdan kurtulacagız.
öğlen akşam karbonhidrat olmuş ama az yemişsin canım yinede yarın perşembe dikkat et bol su içmeraba kızlar ! Nasılsınız?
Bugünkü menümü paylaşayım
sabah
2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek krem peynir ve salça ve şekersiz çay
öğlen
2 çiğ köfte, makarna ve kıymalı sos (son kalmıştı bitti şükür)
akşam
patates salatası
2lt su ve ince bir dilim viyanetta
canım sende yenisin galiba hoşgeldin, öğle tatlı olmamış ama akşam hafif yemişsin dengelenmiş en azındanMenüm :
Sabah : kepekli ekmğe bir kaşarlı tost
Öğlen : 1 kase yoğurt,mevsim salatası, 3 tane küçüğünden tulumba tatlısı
Ara : 1 elma
Akşam : 1 domates,1 küçük kurusoğan,biraz maruldan oluşan light tonbalıklı salata( yağsız)
1.5 litre su , 1 fincan yeşil çay
35 dk spor
kek dışında çok güzel canımMenüm
Sabah
Domates
Peynir
Zeytin
2 dilim ekmek
Çay
Öğlen yok
Ara
1 dilim kek
Akşam
4 yk patates+patlıcan oturtma
1 kase cacık
1 dilim ekmek
Su 1.5 lt
1 fincan yeşil çay
40 dk yürüyüş+40 dk spor
çok güzel canımbugünkü menüm:
sabah
ballı süt
peynir
3 dilim ekmek
öğle
1 kase ezogelin çorbası
1 tane fırında tavuk baget
salata
ara
1 portakal
birazcık çikolata
akşam
1\2 muz
kiraz
2.5 litre su + 45 dk pilates + 30 dk yürüyüş + 1 fincan yeşil çay
bence güzel canım tebriklerSelamlar kızlaar
menüüüm:
Sabah:
2 dilim ekmekli(kepek)peynirli tost
öğle:
1/2 gözleme (çarşı pazar dolaştık
ayran
akşam:
2 kaşık pilav
2 kaşık enginar
salata
ara:meyve meyve meyve:)
spor:bugün pazara gittik kızlarla hiç abartısız 4 saat ayaktaydık((kabus gibiydi ama spor oldu diyelim avutalım kendimizi:)
sağol melikecim herkes kabullenmiş senibizde seni özledik
arkadaşlar da isterse ben devam ederim canım
geçmiş olsun canım yengene , öğlen menümüz aynıymış bu aradamenüm
sabah:2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 bardak süt
suyum 2 lt olmuştur,2 bardak maydanoz suyu içtim, spor yapamadım dediğim gibi dışardaydım
geçmiş olsun diyen arkadaşlarım çok sağolun yengem rahatsızlanmıştı felç ihtimali vardı ama artık çok şükür iyi
kızlar bugün bide şöyle oldu
sabah beyaz pantalonumu gördüm dolapta önceden bana olmuyordu deneyeyim dedim bi baktım oldunasıl havalara girdim görceksiniz giydim gittim okula
dersten çıktım erkek arkadaşımla buluştum oturduk bir baktım pantalonumun önü kırmızıadet olcam diyodum ya tam günü yani
sildim yıkadım ama kurumadı işemiş gibi duruyodum
eve nasıl geldim bilmiyorum sonrada hastane işi oldu zaten
hergün 500ml bardağımla mutlaka yeşilçayımı içiyorum elimde sürekli su şişemi gezdiriyorum ve hergün 1 sade soda içmeye özzen gösteriyorum kaptancııım:)
çok sağol geçecek inşallahkaptancııım yengene çok geçmiş olsuuunn:))
menünde sürekli örnek kaptan menüsüüü
menüm
gunaydin gunaydinnn..
Herkese kocaman.
Dun eve gec geldim menumu paylasamadim
Sabah
kepekli tost
Cay
Ara
bi kase yesil erik
Ogle
Zeytinyagli fasulye
Yogurt
Aksam
İzgara kofte
salata
20 dakika yurume bandi
20 dakika cardio
20 dakika bisiklet..
3litre su
2 kupa yesil cay
2soda
Son olarak lesliyle 5mil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?