Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hımm acaba sana ceza versek mi 4 saat yürüyüş spor olabilir mi şaka şaka bende bugün hastanedeydim 6 saat dikildim pestilim çıktı
su içmelisin canım kilo vermen kolaylaşır

Tesekkur ederım ılgın ıcın canım, lutfen benı de ekler mısın ne yapmam gerekıyor kural nedir gercekten hıc bır fıkrım yok :) inşallah hep beraber kılolarımızdan kurtulacagız.

ben takım kaptanıyım canım şimdi sana uzunca bir yazı vereceğim ama okuman yararına olur

1)Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.En az 3 üyenin menüsüne yorum yapmalıyız.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır. Yoksa isteği dahilinde 3. deneme haftası başlar.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

canıııım yaz dondurmasız olmaz tabi buu kaçınılmaz ama tek koşulla yiyiyorum beeeen kendimi kasmıyorum ama sonrasında en az yarım saat fazla spor yapıyorum((

birde aşağıda yazacağım kurallarla ilgili bir liste yapıyorum motivasyonumuzu kaybetmemek için

-haftada 4 gün spor yapmak mecburidir
-her gün menü paylaşımı gerek ki hatalarımızı görelim diyetisyen kadar olamayız ama birbirimize fikir verebilir,destek olabiliriz
-ayrıca diğer menülerin en az 3 tanesine yorum
-bol su içmemiz gerekiyor 2 lt kadar
-günde 2 bardak yeşil çay
-günde 5 mesaj

eğer bunları yaparım diyorsan kendini tanıtır mısın bize canım?kaç kilo vermek istiyorsun?

hımm acaba sana ceza versek mi 4 saat yürüyüş spor olabilir mi şaka şaka bende bugün hastanedeydim 6 saat dikildim pestilim çıktı
su içmelisin canım kilo vermen kolaylaşır

ama kaptancıııım acı banaaaa((çok su içiyorum gün içinde 3 litreyi aşıyorum bazen:)

menüm

sabah:2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 bardak süt

öğle:1 dilim tam buğday ekmek, 1 tabak kabak yemeği

akşam:çorba,1 tabak taze fasulye, yoğurt, salata

suyum 2 lt olmuştur,2 bardak maydanoz suyu içtim, spor yapamadım dediğim gibi dışardaydım

geçmiş olsun diyen arkadaşlarım çok sağolun yengem rahatsızlanmıştı felç ihtimali vardı ama artık çok şükür iyi

kızlar bugün bide şöyle oldu
sabah beyaz pantalonumu gördüm dolapta önceden bana olmuyordu deneyeyim dedim bi baktım oldu nasıl havalara girdim görceksiniz giydim gittim okula
dersten çıktım erkek arkadaşımla buluştum oturduk bir baktım pantalonumun önü kırmızı adet olcam diyodum ya tam günü yani
sildim yıkadım ama kurumadı işemiş gibi duruyodum
eve nasıl geldim bilmiyorum sonrada hastane işi oldu zaten

kaptancııım yengene çok geçmiş olsuuunn:))
menünde sürekli örnek kaptan menüsüüü

Tesekkur ederım ılgın ıcın canım, lutfen benı de ekler mısın ne yapmam gerekıyor kural nedir gercekten hıc bır fıkrım yok :) inşallah hep beraber kılolarımızdan kurtulacagız.
yenisin galiba canım hoşgeldin aramıza

öğlen akşam karbonhidrat olmuş ama az yemişsin canım yinede yarın perşembe dikkat et bol su iç

canım sende yenisin galiba hoşgeldin, öğle tatlı olmamış ama akşam hafif yemişsin dengelenmiş en azından

kek dışında çok güzel canım

çok güzel canım

bence güzel canım tebrikler

bizde seni özledik
arkadaşlar da isterse ben devam ederim canım
sağol melikecim herkes kabullenmiş seni
başarılar dilerim

geçmiş olsun canım yengene , öğlen menümüz aynıymış bu arada

offf melşkeciiiim ya baya kötü olmuş((ama pantolonuna sığdın ya önemli olan ooo:)))sanırsam bu hafta toptan adetiz

hergün 500ml bardağımla mutlaka yeşilçayımı içiyorum elimde sürekli su şişemi gezdiriyorum ve hergün 1 sade soda içmeye özzen gösteriyorum kaptancııım:)

bende hiç içmiyosun sandım pardon :26: listemi hemen düzeltiyorum sende menülerine yaz bundan sonra canım

kaptancııım yengene çok geçmiş olsuuunn:))
menünde sürekli örnek kaptan menüsüüü
çok sağol geçecek inşallah
bugün pek örnek olamadım ya neyse
kaptanlık bunu gerektiriyor önce ben yapayım ki sizde yapın

izmirli mesajları 5+ diye yazman yeter canım
mesaj sayım listesi
allmost 15-16 haziran
umutlayasasen 18-19 haziran
eloisee 20-21 haziran
papatya89 22-23 haziran
brnkya 25-26 haziran
şekerkızcandy 27-28 haziran

lütfen sıramız gelince sayalım kızlar
ne yapıyorsak aslında kendimize yapıyoruz kilo versek de veremesek de
o yüzden şu işi bir düzene oturtalım hedefimize daha çabuk ulaşırız

gunaydin gunaydinnn..
Herkese kocaman.

Dun eve gec geldim menumu paylasamadim
Sabah
kepekli tost
Cay
Ara
bi kase yesil erik
Ogle
Zeytinyagli fasulye
Yogurt

Aksam
İzgara kofte
salata

20 dakika yurume bandi
20 dakika cardio
20 dakika bisiklet..

3litre su
2 kupa yesil cay
2soda

Son olarak lesliyle 5mil...

Son düzenleme:

Öncelikle yengene tekrar geçmiş olsun canım.
Menüne gelince dengeli güzel bir menü olmuş

Çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…