Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tatlım sen zaten hatanı biliyorsun onun dışında biraz spor yaparsan çok daha güzel kilo verirsin tatlııımmm:))

sporuna bayıldım canıııım darısı başımaaa:)))))

ben geldiiiimmm...çok özledim buraları....ama çok da yoruldum....en az 2 sene taşınmam bi daha bu yetti....

İkiniz de hoşgeldiniz kızlar

Menün de sporun da çok güzel

Börek dışında güzel

Tebrikler canım,ama ekmeği 3 dilimden 4 'e çıkarmışsın

Keki öğlen yemişsin,o yüzden bişey demiyorum

Menüm

Sabah

2 dilim ekmek
Domates
Peynir
Çay

Öğle

Salata

Akşam

2 yk kaşığı patates+patlıcan oturtma
4 yk bulgur pilavı
Az salata
1 kase yoğurt

Su 1.5 lt
1 fincan yeşil çay

Kızlar bugün 10.30 da evden çıktım ve 6 da döndüm ve hep ayakta hareket halindeydim,sporumu fazlasıyla yaptım,şu an yorgunluktan ölüyorum :95:

kek ve kısırı öğle menüsü olarak yemen iyi olmuş çok kalori yakmışsın süper

afiyet olsun çok güzel bir menü sporunu da kaydettim

Çok güzel,afiyet olsun diycem ama pek bişey yememissin masallah :)

Tebrik ederim sporun çok güzel maşallah sana.umarim yarin bacaklarin ağrımaz ama

umutlayasasen kullanıcısından alıntı
tatlımcım ama ben dün bayaaa bi paylaşımda bulunmuştum sana mı mesaj atmam gerekiyodu bitanem

Canım saat 12 den sonra olduğu için 14 haziran olarak kabul ettim.

Kaptanım bilmiyorum doğrusu bu mu?

Afiyet olsun ama yarın spor da yap yani betaber yapalım ben de eve geç geldim ve hayatım kaymıştı resmen.ben de o yuzden yapmadım.sen de kendini kotu hissediyo musun tatlim?ben garip hissediyorum.yarin 1.5 saat yapalim mi?

Afiyet olsun ama yarın spor da yap yani betaber yapalım ben de eve geç geldim ve hayatım kaymıştı resmen.ben de o yuzden yapmadım.sen de kendini kotu hissediyo musun tatlim?ben garip hissediyorum.yarin 1.5 saat yapalim mi?

Sabah yürüyüşe gideceğim kısmetse

Spor yapmadığın için mi kötü hissediyorsun canım,tam anlayamadım :26:

menün mükemmel olmuş tatlım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…