Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

afiyet olsun zeynepcim çok güzel

Vienetta konusunda seni anlıyorum :) afiyet olsun canim :) makarnan da artık bittiğine göre 10 gun yapma bari :)
Patates de tok tutar ama karbonhidratı fazla almış olsan da iki litre su harika bence.

makarna konusunda çoook haklısın canım bide tek kişi olunca bitmek bilmiyo işte neyse ki 2 hafta sonra evime dönüyorum annemin yemekleriyle daha düzene giricem inşallah

yengene çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin, pantolonunun olmasına da çok sevindim aynı şey bana da oldu çünkü 2 yıl once fln giiydiğim bi beyaz pantolonum vardı bıde giyemem diye kaldırmıstım o zamanlarda da dar oluyodu çünkü, şimdi biraz kilo verdim ya aklıma geldi çıkardım bi deneyeyim dedim ve oldu hem de rahat hıc sıkmadan üzerine de lacivert bir bluzla kombinledim ay o kadar güzel oldu ki, işte o zaman daha iyi anladım diyetime ve grubuma daha sıkı sarılmam gerektiğini fit olmak giydiklerinin yakışması gibi yok :)

Son düzenleme:

sağol canım inşallah düzelecek
sevindim pantolonunun olmasına insanın psikolojisi değişiyor mutlu hissediyor

merhaba kızlar, nasılsınız?
dün menümü falan yazamadım bugün inşallah
kilo aldım biraz burdan ayrıyken ortalamayı çok etkilemeyim bugün kahvaltımı yaptım öğle akşam yoğurt yicem
yarın biraz hafif çıkayım dimi

ben geldiiiimmm...çok özledim buraları....ama çok da yoruldum....en az 2 sene taşınmam bi daha bu yetti....

:):):):) o zaman hem yengen icin hem senin icin ayri ayri gecmis olsun.

kaptancigim iki kere gecmis olsun..
ben sabah 7de plaj yollarina dustum suan donus yolundayim o kadar yorgunumki anlatamam insallah aksam girmeye calisacagim.
Menumu yazayim ne olur e olmaz..
Sabah
Bi kase kellogs
ara
8 kiraz
4 kayisi
Ogle
Tavuk salata
ara
2elma
aksam
Peynirli marullu sandvic
ayran

2 litre su
2soda
Spor
3 saat yuzme..

Merhaba arkadaşlar, menum :
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği 1-2 dikim kaşar
Ara : 2 dilim peynirli börek
Öğlen : çoban salata,bir dilim rosto,haşlanmış havuç ve brokoli
Akşam : salata, 1 dilim patates ve bikaç bezelye ( firinda)
1.5 litre su 1incan yeşil çay
Biliyoum börek işi bozdu,toplantidaydim ve mecbur yedim ( birincisini) ikincisi icinse pişmanım.

Menünü çok begendim,tam yaz diyeti,afiyet olsun :)

sağol canım
oh ne güzel sezonu açmışsın keşke bende gitsem denizi özledim havalar da çok sıcak
menün yine güzel

börekler hariç iyi olmuş menün börekler olmamış

sabah: 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, peynir, zeytin,marul, domates, salatalık, 1 bardak meyve suyu

öğle:1 dilim ekmek, peynir

ara:erik, kayısı, kiraz

akşam: 1 dilim ekmek, ızgara balık, salata, 2-3 yudum pekmeze banıp yedim

yarım litre maydanoz suyu, 2 lt su içtim

1 kupa yeşil çay içip leslie ile 5 mil yapacağım

YILDIZ YILDIZ YILDIZ KAPTANIMA

Bugün erkenciyiiim
işte menüm:)
sabah:
2dlim ekmekli tost(kepekli)
muzlu süt

öğle:
1dilim kek
3 kaşık kısır

akşam:
Enginar yemeği
4 kaşık pilav
yoğurt

ara:meyve

spor:1.5saat çalıştım spor salonunda hesapladığım kadarıyla en az 700 cal. Harcadııımm:))ama tükendiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…