afiyet olsun zeynepcim çok güzelgunaydin gunaydinnn..
Herkese kocaman.
Dun eve gec geldim menumu paylasamadim
Sabah
kepekli tost
Cay
Ara
bi kase yesil erik
Ogle
Zeytinyagli fasulye
Yogurt
Aksam
İzgara kofte
salata
20 dakika yurume bandi
20 dakika cardio
20 dakika bisiklet..
3litre su
2 kupa yesil cay
2soda
Son olarak lesliyle 5mil...
Vienetta konusunda seni anlıyorum :) afiyet olsun canim :) makarnan da artık bittiğine göre 10 gun yapma bari :)
Patates de tok tutar ama karbonhidratı fazla almış olsan da iki litre su harika bence.
offf melşkeciiiim ya baya kötü olmuş((ama pantolonuna sığdın ya önemli olan ooo:)))sanırsam bu hafta toptan adetiz
oh bitmiş makarnan afiyet olsun canım suyun güzel ah şu regl olmasa viyanetta girmiş araya
kızlar bugün bide şöyle oldu
sabah beyaz pantalonumu gördüm dolapta önceden bana olmuyordu deneyeyim dedim bi baktım oldunasıl havalara girdim görceksiniz giydim gittim okula
dersten çıktım erkek arkadaşımla buluştum oturduk bir baktım pantalonumun önü kırmızıadet olcam diyodum ya tam günü yani
sildim yıkadım ama kurumadı işemiş gibi duruyodum
eve nasıl geldim bilmiyorum sonrada hastane işi oldu zaten
yengene çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin, pantolonunun olmasına da çok sevindim aynı şey bana da oldu çünkü 2 yıl once fln giiydiğim bi beyaz pantolonum vardı bıde giyemem diye kaldırmıstım o zamanlarda da dar oluyodu çünkü, şimdi biraz kilo verdim ya aklıma geldi çıkardım bi deneyeyim dedim ve oldu hem de rahat hıc sıkmadan üzerine de lacivert bir bluzla kombinledim ay o kadar güzel oldu ki, işte o zaman daha iyi anladım diyetime ve grubuma daha sıkı sarılmam gerektiğini fit olmak giydiklerinin yakışması gibi yok :)
kızlar bugün bide şöyle oldu
sabah beyaz pantalonumu gördüm dolapta önceden bana olmuyordu deneyeyim dedim bi baktım oldunasıl havalara girdim görceksiniz giydim gittim okula
dersten çıktım erkek arkadaşımla buluştum oturduk bir baktım pantalonumun önü kırmızıadet olcam diyodum ya tam günü yani
sildim yıkadım ama kurumadı işemiş gibi duruyodum
eve nasıl geldim bilmiyorum sonrada hastane işi oldu zaten
ben geldiiiimmm...çok özledim buraları....ama çok da yoruldum....en az 2 sene taşınmam bi daha bu yetti....
ben geldiiiimmm...çok özledim buraları....ama çok da yoruldum....en az 2 sene taşınmam bi daha bu yetti....
kaptancigim iki kere gecmis olsun..
ben sabah 7de plaj yollarina dustum suan donus yolundayim o kadar yorgunumki anlatamam insallah aksam girmeye calisacagim.
Menumu yazayim ne olur e olmaz..
Sabah
Bi kase kellogs
ara
8 kiraz
4 kayisi
Ogle
Tavuk salata
ara
2elma
aksam
Peynirli marullu sandvic
ayran
2 litre su
2soda
Spor
3 saat yuzme..
sağol canımkaptancigim iki kere gecmis olsun..
ben sabah 7de plaj yollarina dustum suan donus yolundayim o kadar yorgunumki anlatamam insallah aksam girmeye calisacagim.
Menumu yazayim ne olur e olmaz..
Sabah
Bi kase kellogs
ara
8 kiraz
4 kayisi
Ogle
Tavuk salata
ara
2elma
aksam
Peynirli marullu sandvic
ayran
2 litre su
2soda
Spor
3 saat yuzme..
Merhaba arkadaşlar, menum :
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği 1-2 dikim kaşar
Ara : 2 dilim peynirli börek
Öğlen : çoban salata,bir dilim rosto,haşlanmış havuç ve brokoli
Akşam : salata, 1 dilim patates ve bikaç bezelye ( firinda)
1.5 litre su 1incan yeşil çay
Biliyoum börek işi bozdu,toplantidaydim ve mecbur yedim ( birincisini) ikincisi icinse pişmanım.
sabah: 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, peynir, zeytin,marul, domates, salatalık, 1 bardak meyve suyu
öğle:1 dilim ekmek, peynir
ara:erik, kayısı, kiraz
akşam: 1 dilim ekmek, ızgara balık, salata, 2-3 yudum pekmeze banıp yedim
yarım litre maydanoz suyu, 2 lt su içtim
1 kupa yeşil çay içip leslie ile 5 mil yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?