hadi bakalım bende kendime bir hedef belirleyeyim 75 olmam lazım
gideyimde maydanoz suyumu kaynatıyım hıhh
seninde kandilin mübarek olsun ve herkesinmobilya siparişimiz vardı ..o geldi montajı falan bu saati buldu gelmem.gelincede selam demeden konuya dalmışım:))
selamlar olsun herkese...kandiliniz mübarek olsuuunnnn...
sen kaynat ama ben heralde uzun süre kiraz yemeyeceğimmm
menümü yazıyorum
sabah
bir kase kiraz
ara
bitki çayı
öğle
tavuksalata
ara
kayısı
akşam
bir kase kiraz ...
ben bittim töbe bi daha yapmam içim kıyıldı resmen 3gün nasıl yapıyorlar bunu ya
3 litre su
2 soda
2 yeşil çay
1 saat yürüyüş..
bugün spor yapmadım kaptanım bilerek çünkü neredeyse hiçbişey yemedim hiç halim yoktu...
normalde her öğün yarım kilo yemem gerekirken benim içim almadı neyse bugünüde tecrübe sayarım artık...
eğer atamıyorsan son mesajında kaç olduğunu yazarsın elifcim
bebeğimi emzirdiğim için daha hiç yeşil çay içmedim bi zararı olurmu bılmıyorum, bakalım aksam yemeği olarak ne yicez gelince yazarım:)akşamı hafif yersen sorun olmaz canım..
yeşil çayı ve suyu unutma
birde elifcim akşam uğrayabiliyor musun
diğer menülere de yorum yapmamız lazım spor yapabiliyor musun eğer yapma imkanın varsa çok faydasını görürsün
seni listeye almak istediğim için hatırlatıyorum canım
menümü yazıyorum
sabah
bir kase kiraz
ara
bitki çayı
öğle
tavuksalata
ara
kayısı
akşam
bir kase kiraz ...
ben bittim töbe bi daha yapmam içim kıyıldı resmen 3gün nasıl yapıyorlar bunu ya
3 litre su
2 soda
2 yeşil çay
1 saat yürüyüş..
bugün spor yapmadım kaptanım bilerek çünkü neredeyse hiçbişey yemedim hiç halim yoktu...
normalde her öğün yarım kilo yemem gerekirken benim içim almadı neyse bugünüde tecrübe sayarım artık...
mesaj sayımı sistemden öğrenebilormuyum my activite diye biyerden bahsetmişsiniz ama?bulamadım:)
bebeğimi emzirdiğim için daha hiç yeşil çay içmedim bi zararı olurmu bılmıyorum, bakalım aksam yemeği olarak ne yicez gelince yazarım:)
alakan için teşekkürler sen beni ne kadar bilgilendirirsen okadar aktif olurum sayende.
akşamları uğramaya çalışırım. menümüzü gün bitimindemi yazıyoruz yoksa yiceklerimiz belliyse öncedenmi yazıyoruz...spora başlayamadım ama şuan benim için en iyi spor emzirmek bilorsunuz kaloriler düşüyor spor yapmıış gibi olur insan:)
çok hafif olmuş hatta fazla hafif :) nazar değmesin
teşekkürler canım :)
eski mesajlara cevap yazmaktan seni göremedim :) akşamları erken uyuyorumda ben çocuklar yoruyor sanırsam ...
ancak sabah cevap yazabiliyorum ozamanda böyle birikiyor..
evet cidden çok mutluyum inşallah 50lerin başlarınıda göreceğiz beraber inşallah ..
bende sıcağa hiç gelemem birden bastırdı sıcaklar nasıl geçecek bu yaz hiç bilmiyorum önümüzde ramazan ..
bugünkü menümü paylaşıyorum kızlar !
sabah : 2 küçük dilim kızarmış tam buğday ekmeği, beyaz peynir, domates salatalık ve yanına şekersiz açık çay
arada yarım lt su ve 4 tane erik
öğlen : 1 tabak semiz otu yemeğimin kalanı ve yanına 2 tane çiğköfte ve bol marul ekmek yok
arada 5 tane badem ve şekersiz kahve ve yarım lt su
akşam : 1 parça haşlanmış tavuk yanına salata ve tabi ki yoğurt ekmek yok
yatana kadar 1 lt su daha ve çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay balkon keyfi yaparken içeceğim bu sıcakta anca balkonda içebilirim zaten
toplamda 2 lt su etti kızlar bir de 1 avuç kiraz yemeyi düşünüyorum akşam yemeğinden 1 saat sonra falan
spor olarak yarım saat pilates, evde malzemelerim var ve gittiğim spor salonundan hatırlıyorum hareketleri..
mobilya siparişimiz vardı ..o geldi montajı falan bu saati buldu gelmem.gelincede selam demeden konuya dalmışım:))
selamlar olsun herkese...kandiliniz mübarek olsuuunnnn...
bu hafta yönetim kadrosu kozlarını paylaşıyor
çok dişli bir rakibesinsen kiraz detoksu yapıyorsan bende maydanoz detoksu yapacağım hadi bakalım cuma görüşürüz
hiç birşey yememişsin akşamın yok az az ama sık sık yememiz lazım yoksa vücudun direnç göstermeye başlar
ama sporun ve suyun çok güzel
merhaba
menüm
sabah
1 dilim tam bugday ekmegı
domates salatalık
1 dilim peynir
şekersiz böğürtlen çayı
öğle
1 urfa dürüm
yarım bardak cola
ara
1 kayısı
akşam
bilmiyorum
kızlar ilk listem çok tuaf oldu ama napayım şartlar bunlar çünkü dün evde yok dünden kalan yemeğim yoktu,ayrıca apartmanımızda gaz kaçağı varmış o yüzden ocağım yanmıyor fırına gelince ızgara yapacak birşeyim yok dolapta...artık aksam yemeğimizi dışarıda yiceğiz o yuzden ne yeriz bilmiyorum... sevgiler
kendime hedef koyuyorum kaptanım haftaya hedefim açıklıyoruummmm nihayeet
55hedefe bu kadar yaklaşmak süpper bi duyguu
menümü yazıyorum
sabah
bir kase kiraz
ara
bitki çayı
öğle
tavuksalata
ara
kayısı
akşam
bir kase kiraz ...
3 litre su
2 soda
2 yeşil çay
1 saat yürüyüş..
sen kirazsız da verirsin hay Allah iyiliğini versin çok güldüm
zeynep'im boşver sen detoksu çok güzel kilo veriyorsun valla sana hayranımasıl ben napcam diye düşünüyorum :18:
ben yemeğe gittim kızlar görüşürüz
sağol canım idolüm
önemli değil. evet hep beraber görürüz inşallah :)
Allah sabrını verir asıl o zaman zayıflarım ben
güzel
seninde kandilin mübarek olsun
çok alemsiniz ya
akşama kadar çenem durmadı zaten onun için akşam aç değildim
daha ne listeler yaparsın üzülme ama KOLAyı kesinlikle beğenmedim
wuuuuuuu çok iddaalıama ama ben sana nasıl yetişeceğim yaaaa
yok yok tek besinle olmaz ben hiç yapamam tansiyonum normalde de pek yüksek değil bayılır erir giderim bu havada
Bugünkü menüm:
sabah
yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
bal
ceviz
2 dilim buğday ekmeği
öğle
1 lahmacun
salata
ayran
akşam
kiraz
2 litre su + 3 saat yürüyüş
menümü yazıyorum
sabah
bir kase kiraz
ara
bitki çayı
öğle
tavuksalata
ara
kayısı
akşam
bir kase kiraz ...
3 litre su
2 soda
2 yeşil çay
1 saat yürüyüş..
tamama melikecim teşekkürler yardımın içinbiz akşamları menülerimizi yazıyoruz canım çünkü önceden tahmin etmediğimiz kaçamak yapabiliriz en iyi akşam yazmak
yeşil çay içme derim ne olur ne olmaz emziriyorsun
sağ üst taraftan profiline girersen orda my-activity var mesajlarını ordan sayabilirsin
ya da her mesaj yazdığında başlık kısmına numarasını yazıp gün sonunda sayabilirsin mesaj yazdığımız kutunun üstlerine doğru bak başlık yazıyor oraya
Bugünkü menüm:
sabah
yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
bal
ceviz
2 dilim buğday ekmeği
öğle
1 lahmacun
salata
ayran
akşam
kiraz
2 litre su + 3 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?