Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

birde elifcim akşam uğrayabiliyor musun
diğer menülere de yorum yapmamız lazım spor yapabiliyor musun eğer yapma imkanın varsa çok faydasını görürsün
seni listeye almak istediğim için hatırlatıyorum canım

menümü yazıyorum

sabah
bir kase kiraz

ara
bitki çayı

öğle
tavuksalata

ara
kayısı

akşam
bir kase kiraz ...

ben bittim töbe bi daha yapmam içim kıyıldı resmen 3gün nasıl yapıyorlar bunu ya

3 litre su
2 soda
2 yeşil çay
1 saat yürüyüş..

bugün spor yapmadım kaptanım bilerek çünkü neredeyse hiçbişey yemedim hiç halim yoktu...
normalde her öğün yarım kilo yemem gerekirken benim içim almadı neyse bugünüde tecrübe sayarım artık...

evet bunu da denemiş oldun keşke yapsaydım demicen
tansiyonun falan düşebilir yarın devam edersin sporuna

eğer atamıyorsan son mesajında kaç olduğunu yazarsın elifcim

mesaj sayımı sistemden öğrenebilormuyum my activite diye biyerden bahsetmişsiniz ama?bulamadım:)

akşamı hafif yersen sorun olmaz canım..
yeşil çayı ve suyu unutma
bebeğimi emzirdiğim için daha hiç yeşil çay içmedim bi zararı olurmu bılmıyorum, bakalım aksam yemeği olarak ne yicez gelince yazarım:)

alakan için teşekkürler sen beni ne kadar bilgilendirirsen okadar aktif olurum sayende.
akşamları uğramaya çalışırım. menümüzü gün bitimindemi yazıyoruz yoksa yiceklerimiz belliyse öncedenmi yazıyoruz...spora başlayamadım ama şuan benim için en iyi spor emzirmek bilorsunuz kaloriler düşüyor spor yapmıış gibi olur insan:)

yinede iyi dayanmışsın canım

biz akşamları menülerimizi yazıyoruz canım çünkü önceden tahmin etmediğimiz kaçamak yapabiliriz en iyi akşam yazmak
yeşil çay içme derim ne olur ne olmaz emziriyorsun
sağ üst taraftan profiline girersen orda my-activity var mesajlarını ordan sayabilirsin
ya da her mesaj yazdığında başlık kısmına numarasını yazıp gün sonunda sayabilirsin mesaj yazdığımız kutunun üstlerine doğru bak başlık yazıyor oraya

zeynep'im boşver sen detoksu çok güzel kilo veriyorsun valla sana hayranım asıl ben napcam diye düşünüyorum :18:
ben yemeğe gittim kızlar görüşürüz

çok hafif olmuş hatta fazla hafif :) nazar değmesin

sağol canım idolüm

önemli değil. evet hep beraber görürüz inşallah :)

Allah sabrını verir asıl o zaman zayıflarım ben

güzel

mobilya siparişimiz vardı ..o geldi montajı falan bu saati buldu gelmem.gelincede selam demeden konuya dalmışım:))
selamlar olsun herkese...kandiliniz mübarek olsuuunnnn...

seninde kandilin mübarek olsun

bu hafta yönetim kadrosu kozlarını paylaşıyor
çok dişli bir rakibesin sen kiraz detoksu yapıyorsan bende maydanoz detoksu yapacağım hadi bakalım cuma görüşürüz

çok alemsiniz ya

hiç birşey yememişsin akşamın yok az az ama sık sık yememiz lazım yoksa vücudun direnç göstermeye başlar
ama sporun ve suyun çok güzel

akşama kadar çenem durmadı zaten onun için akşam aç değildim

daha ne listeler yaparsın üzülme ama KOLAyı kesinlikle beğenmedim

kendime hedef koyuyorum kaptanım haftaya hedefim açıklıyoruummmm nihayeet

55
hedefe bu kadar yaklaşmak süpper bi duyguu

wuuuuuuu çok iddaalı ama ama ben sana nasıl yetişeceğim yaaaa

yok yok tek besinle olmaz ben hiç yapamam tansiyonum normalde de pek yüksek değil bayılır erir giderim bu havada

Bugünkü menüm:

sabah
yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
bal
ceviz
2 dilim buğday ekmeği

öğle
1 lahmacun
salata
ayran

akşam
kiraz

2 litre su + 3 saat yürüyüş

beni utandırıyorsun canımcım ya bi farkımız yok bana göre.. menülerini çok beğeniyorum ...
evet biraz fazla oldu hedefim uçtum farkındayım
ama belki bi ihtimal işte ...
bu detoksa gelince bi daha yapmam zaten..

neyse ki arada içini tutacak bir şeyler yemişsin canım :)

tamama melikecim teşekkürler yardımın için

Bugünkü menüm:

sabah
yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
bal
ceviz
2 dilim buğday ekmeği

öğle
1 lahmacun
salata
ayran

akşam
kiraz

2 litre su + 3 saat yürüyüş

öğle yemeğinde lahmacun yerine çorba içseydin bence daha iyi olurdu,akşamın çok zayıf geldi lahmacun yedıgın için sanırım.. suyunu 3 lt çıkartırsan senın ıcın daha iyi olur.. çok yürümüşsün ayakların ağırmadımı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…