Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gördüm mesajını ama 10 dk da bir yazabiliyormuşum buraya yazayım
kilo vermek isteyen birini kaybetmemek adına son bir şans daha vermek istedim
yalnız bu bir takım işi takımdakiler rahatsızlık duyuyorsa topluluğun dediği olur

Ben zaten kaybetmeni istemiyorum canım. Burayada yazdığım gibi takımda olsun ama genel sıralamada olmasın. Bu sizin hakkınıza girmek demek. Bu bir takım işi, takımda sorumluluğunu yerine getiren insanlarla, getirmeyen insanların yerlerini iyi ayırt etmen lazım.

zeyneple konuştuk
deneme süresinde karar verdik ebru bu hafta listeye girmeyecek eğer devam ederse bir dahaki hafta girecek

Tamam siz bilirsiniz. O zaman diskalife olayını püsküüt'e sormamız lazım? O ne diyecek.

verdiğin karar ne olursa olsun kendi adıma bir rahatsızlık duymam melikem...ama zeynepin fikri bana çok kötü gelmedi...ebrucum kızacak bana ama dediğin gibi kilo vermek istiyosa ve samimiyse 1 hafta deneyelim baktık olmuyo o zaman karar verirsin derim ben...

mobilya siparişimiz vardı ..o geldi montajı falan bu saati buldu gelmem.gelincede selam demeden konuya dalmışım:))
selamlar olsun herkese...kandiliniz mübarek olsuuunnnn...

sağol şule sizde fikrinizi yazacaksınız tabi ki kaptan olabilirim ama bu bir takım işi
eloisee kilo vermekten vazgeçmesin diye diskalifiye etmek istemedim bana da zeynep'in fikri çok mantıklı geldi

beste 2 hafta takıma gereken özeni verdiğini göstermen gerekiyor paylaşımlarını arttırmalısın
diskalifiye olduğunda bir daha yarışamıyorsun o yüzden iyiliğin için izinli gösterilmene karar verdik paylaşım alanına bildirdim
eğer paylaşımlarını düzeltmezsen takım listesine bir daha alınmazsın olur biter ama kilo vermen senin yararına olacaktır

kimseyi kırmayayım derken ben kırılıyorum sert olmak istemiyorum ama beni zor durumda bırakıyorsunuz
ne yaparsak kendimize önce şu bilinci bir oturtmamız lazım yoksa burada kimse kimseyi tanımıyor hepimiz toplanmışız kilo vermeye uğraşıyoruz

kaptanım ne karar alırsa ben ona uyarımbenim anlatmak istediğim kendimize yaptığımız yatırımlara karşı lütfen daha dikkatli olalım..

kaptanım birkaç haftadır kendimi toparlamaya çalışıyorum özel hayatımda yaşadığım bazı sıkıntılar oldu ama bunları gelip de burda tek tek saymak istemedim hatta o moral bozukluğu benım diyetime de yansıdı ve menülerim cok parlak değildi son zamanlarda ama ben artık onları geride bırakıp moralli olmaya karar verdim ve bununla birlikte yememe, yani o 4 kiloyu verdiğim zamandaki gibi fazlasıyla önem göstermeye başladım çünkü gören herkes ne kadar zayıflamıssın diyodu ipin ucunu kacırıp da ortaya çıkan bu güzel tabloyu kaybetmek istemedim.Bunlardan bahsetmemin sebebi Ebrunun geçerli bir mazeretı bıle yok demesi, tabı ki herkesin sıkıntıları olur ve buraya yansıtması gerekmez ben bunu yapamadım ve o yüzden bu hale geldi işler..İnşallah istikrarlı şekilde hedefime devam edip sizi de pişman etmeyeceğim..

Bu arada herkese hayırlı kandiller diliyorum :)

Bir de menümü yazmıstım kimse yorum yapmadı ne düşündüğünüzü merak ediyorum ve suan da elimde su şişesiyle geziyorum

canım benim yaşadığın kötü günleri geride bırakmana çok sevindim...umarım çok güzel günler yaşarsın hayatının geri kalan kısmında...tabiki kimse burda özelini paylaşmak zorunda diil..ama eğer paylaşmak isteyen olursa ben kendi adıma konuşayım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...bu takımdaki herkesinde böyle düşündüğüne eminim...sonuçta biz bi takımız....senin tek hatan keşke kaptana özel bi duruun olduğunu msj atsaydın...olay bu hale gelmezdi...neyse olan oldu önümüzdeki maçlara bakalım

aynen canım biraz elime yüzüme bulaştırdım ama senin de dediğin gibi önümüzdeki maçlara bakıcaz :) çok saol desteğin için de canım :)

Beni yanlış anlama sakın canım. Senin yerinde kim olsa ben aynı şekilde davranırdım. Seni tanımam etmem sonuçta. Ama az önce yazdığın mazeret mazeret olarak kabul edilemez. Şuanki yazdığın gibi detaylı değildi sonuçta. Ama takıma gelip, benim özel bazı problemlerim var bu nedenle takıma gerekli özeni gösteremeyeceğim beni bir iki hafta izinli yazın diyebilirdin. Sen bir gün önce gece geliyorsun, hiç bir şey söylemiyorsun yarınki tartı hakkında. Madem tartılmak istemedin gel takıma ben bu hafta bildirim yapamayacağım tartılmak istemedim beni izinli yazın de. Bunlar zor bişey değil. Benim kızdığım tek nokta sorumsuzluğun. Dedim yaaa sen yada bir başkası kim olursa aynı şekilde davranırım. Sen burdaki insanların hakkına giriyorsun bu şekilde. İzinli yazılmak kötü bişey değil. Kendine geldiğin zaman dönersin takıma girersin yeniden listeye. Ama ne düşündün, neden böyle davrandın bilmiyorum takımını zor durumda bıraktın. Umarım bundan sonra beni utandırırsın. Gözüm üstünde haberin olsun. Melike'ninde dediği gibi burda herkes kendisi için uğraşıyor. O yüzden herşey sana bağlı. Ne yapmak istediğine tam karar ver ona göre hareket et lütfen.

bende gitmeni istemedim sen özenli davrandıktan sonra her türlü yardımcı oluruz canım hallettiğimize inan sevindim
neredeyse hedefinin yarısına ulaşmışsın bestecim inşallah mezun edeceğiz seni
bende bu aralar biraz sıkıntılıyım burası bana iyi geliyor kafa dağıtıyorum bakıyım kızlar napmış diyorum
ebru bu takımın kapanmasını istemediği için bize yardım etmeye çalışıyor yine dağılmayalım diye uğraşıyor

menünde arada kaynadı ekmeği baya azaltmışsın çok güzel sporunu da kaydettim canım aynen devam

Son düzenleme:

çok saol kaptan menümü beğendiğine sevindim evet şimdi çok daha dikkat ediyorum

Söylediklerin doğru canım haklısın, izin isteyebilirdim bundan sonra dediklerinize daha dikkat edeceğim, gercekten hayatta her şey bizim elimizde ben kararımı verdim inşallah hep birlikte hedefe doğru ilerleyeceğiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…