çok teşekkür ederim kaptancığım ben bu kiloları vermeye kararlıyım ve hep birlikte vereceğimize inanıyorummm
ve rakibin olmayı kabul ediyorummm..
bende hırs yapmak istiyorum artık, yarışınca insan daha hırslanıyor bu cumaya kimin yüzdesi daha yüksek çıkacak yarışına katılmayı kabul ediyorum ve motive edici yorumlarından dolayı seni kutluyorum sen süper bi kaptansın
kendi hakkında yazdıklarını okumadım sayıyorum çünkü vermek için ne kadar çabaladığını görüyorum
bu hafta yönetim kadrosu kozlarını paylaşıyor
çok dişli bir rakibesinsen kiraz detoksu yapıyorsan bende maydanoz detoksu yapacağım hadi bakalım cuma görüşürüz
Herkese merhabalar
Yilike teklifin için teşekkür ederim. gruba dahil olabilir miyim ? :26:
bunu yanı sıra her üyeyi aşağıda yazacağım kurallara göre takip ediyorum amaç motivasyonu düşürmemek
-haftada 4 gün spor yapmak mecburidir
-her gün menü paylaşımı gerek ki hatalarımızı görelim diyetisyen kadar olamayız ama birbirimize fikir verebilir,destek olabiliriz
-ayrıca diğer menülerin en az 3 tanesine yorum
-bol su içmemiz gerekiyor 2 lt kadar
-günde 2 bardak yeşil çay
-günde 5 mesaj
özellikle paylaşım bizim için çok önemli deneme süresinde olan yeni arkadaşlarımız için daha da önemli çünkü bu kritere bakarak listemize alacağız
ben paylaşımda bir sorun yaşamam diyorsan aramıza hoşgeldin canım kendini tanıtarak başlayabilirsin
birde başlangıç ve hedef kilolarını yazar mısın?başlangıç:88 hedefin:65 midir?
Melikeceğim kurallar olmadan olmaz zaten ben seve seve saydıklarına uyarım. Lakin şöyle birşey var ben sağlıkçı olduğum haftanın bazı günleri nöbete kalıyorum bu yüzden kaldığım günlerde paylaşım da bulunamam ( HAFTADA 1 YADA 2 )ertesi gün telafi edebilirim.Bu şekilde kabul edip kamufle edersen beni sevinir ve hemen kendimi tanıtıp paylaşımda bulunabilriim
Misafir geldiii menüm geç kaldııı(
sabah:
2ince dilim ekmek
(ben yaptım yulaflı,peynirli,kepekli:)
öğle:
Yarım tabak enginar
haşlama tavuk göğsü
yoğurt
akşam:
Yarım tabak makarna
salata
yoğurt
bi parça tavuk
ara:arada dondurma yediiimm ve meyve(ama artık adetimin son günü ve dayanamadıııımmm ((
spor:bugün spor yapamadııım bileğim incindi yürüyemiyodum bile ama yarın yüzücem inşallah(
Bugunku menum:
Sabah
Balli süt
Yarim pogaca
Ogle
Cay
Tost
Ara
Erik
Findik
Aksam
Yok
2.5 litre su + 1 saat yuruyus
Herkese merhabalar
Yilike teklifin için teşekkür ederim. gruba dahil olabilir miyim ? :26:
bu hafta yönetim kadrosu kozlarını paylaşıyor
çok dişli bir rakibesinsen kiraz detoksu yapıyorsan bende maydanoz detoksu yapacağım hadi bakalım cuma görüşürüz
merhaba
menüm
sabah
1 dilim tam bugday ekmegı
domates salatalık
1 dilim peynir
şekersiz böğürtlen çayı
öğle
1 urfa dürüm
yarım bardak cola
ara
1 kayısı
akşam
bilmiyorum
kızlar ilk listem çok tuaf oldu ama napayım şartlar bunlar çünkü dün evde yok dünden kalan yemeğim yoktu,ayrıca apartmanımızda gaz kaçağı varmış o yüzden ocağım yanmıyor fırına gelince ızgara yapacak birşeyim yok dolapta...artık aksam yemeğimizi dışarıda yiceğiz o yuzden ne yeriz bilmiyorum... sevgiler
sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum...hadin bakalım
kahvaltın güzel olmuş ama öğlenin olmamış sende farkındasın zaten elifcim umarım en kısa sürede hallolur
bugün ki mesaj sayını allmosta özel mesaj olarak göndermen gerekiyor geçmişi okumuşsundur umarım yine bir hatırlatayım dedim
hadi bakalımm kim kazanacak..
ama ben bu kiraz detoksunu ancak birgün yapabilirim tek yönlü beslenme bana göre değilmiş içim dışıma çıktı yarın normal menüme dönüyorum hatta bugün bile tam olarak yapamadım bir öğün tamamda 2. 3. öğünde aynı olunca içim bayıldı yapamadım :26:
inşallah melikecim özel mesaj atamıyorum diye biliyorum ama denicem şimdi teşekkürler.....
kendime hedef koyuyorum kaptanım haftaya hedefim açıklıyoruummmm nihayeet
55
hedefe bu kadar yaklaşmak süpper bi duyguu
merhaba
menüm
sabah
1 dilim tam bugday ekmegı
domates salatalık
1 dilim peynir
şekersiz böğürtlen çayı
öğle
1 urfa dürüm
yarım bardak cola
ara
1 kayısı
akşam
bilmiyorum
kızlar ilk listem çok tuaf oldu ama napayım şartlar bunlar çünkü dün evde yok dünden kalan yemeğim yoktu,ayrıca apartmanımızda gaz kaçağı varmış o yüzden ocağım yanmıyor fırına gelince ızgara yapacak birşeyim yok dolapta...artık aksam yemeğimizi dışarıda yiceğiz o yuzden ne yeriz bilmiyorum... sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?