Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yeni üye olan arkadaşlarımız mesaj atamıyorlarsa son mesajlarına kaç tane olduğunu bildirsinler lütfen
hepimize sıra gelecek göreceksiniz ne kadar zor olduğunu o yüzden mesaj atalım bestecim sen aslında mesaj atabiliyorsun
zeynep'im sen kendi payına düşeni yapıyorsun eline sağlık canım

berna 8 mesajım oldu diye yazmıştı yeni üyesin ve sıkı takip ediyorsun
izmirli izne ayrıldı kızlar bana mesaj attı 2 hafta sonra dönecek onu saymamıza gerek yok şimdilik haberiniz olsun

Son düzenleme:

bence güzel çeşitlilik çok ama kalorileri yüksek diil..afiyet olsun güzelim...

hamur kızartması yerine ekmek yeseydin tam süper olacakmış bebeeemmm....

Son düzenleme:

Hayııırr ben taa pazar günü saat 23.30 da sayıp yolladımm

Geçmiş olsun canim ya..yine de hasta masta dinlememiş kontrollü yemişsin..

Ben bu menuye bayildim..açik bufe bu kadar guzel degerlendirilebilir..yani bahce davetiymis ama resmen acik bufe :) hem sebze hem protein ustune bi de yoğun eforlu spor..cok guzel olmus valla...

Afiyet olsun canım ama bu kadar kahve sana selülit olarak dönmesin yahu..kahve çok tok tutuyor ama kafein ve kremayı çok tuketmek iyi degil bence..ben de içiyorum ama günde bir fincan..ama cok kahve dısinda menun supeeerrr cok hizli basladin masallah )

Dışardayken çok zor oluyor ben seni anlıyorum ben de hep dışardayım,surekli mecbur kaldigi durumlar oluyo insanin disardayken bi de dış etmenler de oluyo tabii..ama sen de abartmışsın kuzum ya :) 1/4 tabak da mantı yeseydin tam olacaktı :)) sakın bana kızma nolur ben senin iyiliğin için diyorum..bu gruba gelmeden önce kendi kendimi odare etmem çok zor okuyodu..mesela bugün elimi bi tabak lokma tatlısına attım,sonra aklıma siz geldiniz hemen bıraktım..hatta dondurma bile yemedim..şimdi sana çok unlu yemişsin derken seni eleştirmek için değil muhteşem bi bikiniyle plajda salınman için :)))

16 haziran mesaj bildirim listesi

yilike 35
allmost 32
umutlayasasen 14
papatya89 14
cimcime81 11
brnkya 8
elif_ay 0
tecnesyum 0

Son düzenleme:

kızlar ben hala başlık kısmına yazmada kalmışım çok af edersiniz bugun derhal umutlayasasen e msj atıyorum..

herkese meraba ! menümü paylaşayım..

sabah

2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir salça ve az tahşn pekmez sürdüm yanında da şekersiz açık çay

arada 1 şeftali

öğlen

zeytinyağlı sarma (içi bulgur ağırlıklı yapılmış) ve yoğurt

arada 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay 5 badem ve bol su

akşam

bir tabak zeytinyağlı enginar yemeği ekmek yok

belki bir türk kahvesi ve toplamda 2lt su

1 saat yürüyüş

slm kızlar misafirim vardı anca girebildim siteye..

diyet açısından berbat bir gündü seminerlerden nefret ediyorum. sabah tost yemek zorunda kaldım o yüzden...

sabah
08.30 elma
10.30şekersiz çay ve çeyrek ekmek tost
12.30 elma
14.30 elma
15.00 sütlü türk kahvesi
16,00 yaklaşık 150gr dondurma maalesef diyet olmayan
17.00 bir kaç tane bisküvi tuzlu olandan
18.00 bir bardak ayran
diyete ciddi bir ihanet yaklaşık 100 ml kola ve 100 ml meyve suyu

akşam yemeği yemeyi düşünmüyorum. fazlasıyla kalori aldım.

sabah yaklaşık 25 dakika yürüyüş.

sadece 2 litre su içebildim

şimdi yürüyüşe çıkacağım kendimi affetmek için ilerleyen saatlerde görüşürüz.

pazar günün menüsünü ihmal etmeyip yazdığın için çok güzel takip ediyorsun burayı
hamur yemişsin ama bir daha ekmek yememişsin dengelemişsin öğlenini arttırabilirdin güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…