Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bu arada ben dünkü mesajlarımı saymadım o kuralı atlamışım galiba şimdi sayıp yollayayım mı?

gerek yok canım pazar günleri saymıyoruz mesaj sayım listesini yollayayım seni de ekledim
yeni üyelerimizin maşallahı var

mesaj sayım sırası
allmost 15-16 haziran
umutlayasasen 18-19 haziran
papatya89 20-21 haziran
brnkya 22-23 haziran
cimcime81 25-26 haziran
yilike 27-28 haziran
eloisee 29-30 haziran
elif_ay 2-3 temmuz
tecnesyum 4-5 temmuz
yagmur3872 6-7 temmuz​

Son düzenleme:

çok güzel

olsun canım böyle böyle düzelcek sen moralini bozma şimdi üşenmeden yürüyüşe gidiyorsun he
meyve suyu çok kaloriliymiş şeker oranı fazlaymış bende geçen gün duydum

menümü yazacağım

sabah
1 kase kayısı

ara
mini peynirli sandviç

öğle
1 porsiyon köfte
salata
ayran

ara
5-6 tane eti form bisküvi

akşam
bir kase sebze çorbası
ıspanak
yoğurt..

3 litre su
2 soda
2 kupa yeşil çay

lesliyle 5 mil..

güzel olmuş canım afiyet olsun

çok güzel

seminerlerden nefret etmemek mümkün mü? boş boş oturmak insanı yoruyo zaten neyse ki çalışma arkadaşlarım kalorili şeyler yemiyorlar uymuyoruz birbirimize..Yağmur hocam kalorili şeyler olsa da çoğunluklu sıvı olarak almışsınız yürüyüşe çıkmanız da iyi olmuş en azından kızartma hamur fln değiller, yarına telafi edersin inşallah

sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, domatesli omlet(ilk defa yedim güzelmiş), salata, marul, şekersiz çay

ara:1 tane kandil simidi, 3 kayısı

öğle: 1 tabak kabak yemeği, salata, 1 bardak tuzsuz ayran

akşam: 1 tabak tarhana çorbası, 1 küçük karnıyarık, 2 yemek kaşığı pilav, salata, yoğurt

2 lt su, 1 kupa maydanoz suyu, 1 kupa yeşil çay, ev işi+leslie ile 5 mil+200 hareket

1 kupa kiraz saplı form çayı içeceğim

Son düzenleme:
allmost tartıldın mı bebişim ben bu sabah dayanamadım tartıldım sonuç şimdilik iyi
sevdim ben bunu haftaya da yapacaz takımım ya siz gönüllü olun ya da ben seçiyim 2 hafta sonra tatile gidiyorum zayıflamam lazım

pilav hariç güzel olmuş kaptanım özellikle spor çok iyi :)

bu gecelik benden bu kadar kızlar, gidip kahve keyfi yapacağım mesaj sayımı da umutlayasasene bildirdim, hepinize iyi geceler diliyorum :)

süper bir menün var ama dürüst olmam gerekirse asıl dikkatimi çeken kilo çizelgen sonuca hayran kaldım tebrik etmem istedim... MÜTHŞSİN:))))

aramıza hoşgeldin Yağmur örtmenim inşallah burası uğurlu gelir istediğin kiloya ulaşırsın :) ben de beste İngilizce öğretmeniyim bekarım ve senın gibi ailemden uzak yaşıyorum..

m.o bestecim... inşallah ulaşmak için elimizden geleni yapacağız:)))şimdiden uğurlu geldi bile:)))

kaptanım hafta içi okulda mecburen ekmek tüketiyorum en fazla bir iki dilimi geçmemek şartıyla...

inşallah temmuzda diyetistene gideceğim o zaman diyetim düzene girecek.

Merhaba kızlar nasilsiniz? Misafirlikten dönüyorum su an,geç girdim o yuzden.
Bugünkü menüm:
Sabah : 1 kepekli ekmek light peynir domates salatalik
Öğlen : iki kaşık fasulye
Akşam : 6 tane lahana sarmasi
1 kaşık fasulye
1 kuçuk tavuk göğsü ızgara
Kuçük bir kase ayranlı çorba
1 tane küçük istim kebabı ( kürdan kebabı)
Çoban salata

Akşamım biraz ağır oldu misafirlikte olunca ancak bu kafar kontrol edebildim.şimdi vicdan aZabı çektiğim için 1saat spor yapcam.en azından akşam yediklerim yansın.sonra da girip menulere yorum yazarim ve günluk mesaj sayımı bildiririm..valla durustçe yazdim ne yediysem bu hafta bu 2 oldu benim,hatamın farkındayım eleştirin beni hak ettim...

Selam kızlar
menüm:
Sabah:
1poaça
1elma

öğlen:
2kaşık makarna
2kaşık yoğurt
turşu
ananas 1dilim

akşam:
1kase çorba
1dilim ekmek
turşu(canım bugün çok ekşi istedi

ara:1avuç kabak çekirdeği birkaç haribo şekerleme:26::26::26:

Spor:2saat sırılsıklam olana kadar:))haribolara inat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…