Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım aslında hepimiz yapıyoruz çoğu zaman bu hatayı akşama en özel yapıyoruzama spor yacakmışsın en azından hatanı telafi etmeye çalışıyorsun tatlım

kaptanım hafta içi okulda mecburen ekmek tüketiyorum en fazla bir iki dilimi geçmemek şartıyla...

Inşallah temmuzda diyetistene gideceğim o zaman diyetim düzene girecek.

tatlımcım benim gittiğim diyetisyenler bana mutlaka ekmek ye dediler hep ama kepek yulaf tambuğday olmak koşulu ile

e yine güzel yine güzel

canım kusura bakma gözden kaçırmışım

harika

çok güzel canım akşamda meyve yiyebilirdin bence:)

olsun canım telafi edersin ama ilk önce bence şu kahve alışkanlığından vazgeçmen lazım çünkü kiloların çoğu kahveden geliyor:44:

canım tavsiyeni dikkate alacağım en azından bir fincana düşürmeye çalışacağım...

şuan daha önemli bir tavsiyeye ihtiyacım var((( yarın akşam için benimde yiyebileceğim misafir menüsü hazırlamam lazım ve beynimin düşünmeye yarayan kısmı tatile çıkmış gibi hiç bir işe yaramıyor :)))

kaptanım afiyet olsun

ACİL YARDIM YARIN MİSAFİRİM VAR MENÜYE PİLAV KOYMASAM MI ACABA:))) PİLAV YERİNE ALTERNATİF YEMEK VEYA MENÜ ÖNERİSİ OLAN VAR MI?

ev sahibi olduğum için yemek zorunda kalacağım((
pirinç pilavı yerine bulgur pilavı koyabilirsin

canım akşamın çok ağır olmuş birden yüklenmişsin ama farkındasın olsun

aç kalmıyormusun bu listeyle?

akşamın ağır olmuş benimde öyle oluyor sabah ve öğlen güzel güzel yiyorum akşama abartıyorum mesela bugün pilav yedim
sporunu yaparsan yaz canım ona göre kaydedeyim

merhaba kızlar bu saat oldu girebilmem oluşum birazcık hasta

bugun diyetisyenime gittim mutluyum 2.5 kg vermişim o bu senın yeterlı dıyor ama bana az geldi açıkçası 63.5 düşmüş kilom ....bugün benim ödül günümdü ama akşama doğru ancak kendimi ödüllendirdim:)

bugun ki menüm

sabah
erken çıktığım için sadece 1 lt su içtim hiç bişey yiyemedim,

öğlen
bu aradada yogundum bişey yiyemedim

ikindide çok şükür artık yemek zamanı:)
1tane patatesli gözleme şekersiz çay 3 bardak kadarcık:)

akşam
sadece meyve ve su (biraz ahudud ve kiraz:)
bütün gün dışardaydım spor yok:)
su yatana kadar 3 lt olur:)

süpersin:))) oluşuna geçmiş olsun canım....

kilo vermişsin
ama sen ödül gününde hiç yememişsin ben olsam saldırırdım ne diyelim afiyet olsun
birde geçmiş olsun

Son düzenleme:
kilo vermişsin
ama sen ödül gününde hiç yememişsin ben olsam saldırırdım ne diyelim afiyet olsun
birde geçmiş olsun

fırsatım olmadı:) olsun benim haftada bir ödül günüm var zaten şanslıyım:)(emzirdiğim için) teşekkürler.

teşekkür ederim canım 1 mayıstan beri diyetteyim prk hızlı sayılmaz aslında:))) kahveye alternatif üretiyorum (sütlü türk kahvesi yarım kaşıktan az kahve ve tek şekerle)

tebrik ederim iyisin maşallah canım..hem poğaça hem makarna hem ekmek olmuş ama spor işi bitirmiş..diyecek lafım yok..azmini kutluyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…