Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ahh ah sorma kaptanım bi tartılayım dedim bütün motivem altüst oldu..
şuanda acaip derecede sinirlerim bozuk ne kadar vermişim diye bakmak için çıktım aldığımı gördüm

günaydın akıdeşlerim...dün gece rahatsızlandığım için giremedim akşam...dizimde bir problem var ...çok ağrıyor..ne oyurabiliyorum ene yatabiliyorum...sabaha kadar çok or bir gece geçirdim...benim kuzuda ayakta sallanıyo...o da çok zorluyo...bu hafta oğlana bakacak birini bulursam gidicm dr a..neyse hemen dünkü menümü paylaşayım

sabah:
2 dilim ekmek
haşlanmış yumurta
peynir
domates

öğlen
bişey yiyemedim işim vardı

ara
1 br süt
3 bisküvi

akşam

5 köfte
2 kaşık makarna
mısır

2.5 lt su içtim...dizim yüzünden spor yapamadım(

çok beğendim güzelim...afiyet olsun...

sende biliyorsun tatlım yaptığın yanlışı bir dahaki sefere daha dikkatli olursun...

çok beğendim

Son düzenleme:

bunu da çok beğendim

Son düzenleme:

ahh ah sorma kaptanım bi tartılayım dedim bütün motivem altüst oldu..
şuanda acaip derecede sinirlerim bozuk ne kadar vermişim diye bakmak için çıktım aldığımı gördüm

herkese günaydın
üzülme ama belki ödemdir ne bileyim bağırsak problemidir olabilir yani
keşke demeseydim valla üzüldüm
bak bende dün o kadar spor yaptım bu sabah dün ki kilomda sabitim hala

Son düzenleme:

evet sende demişsin...akşam biraz ağır olmuş...ama misafirlikte böyle oluyo malesef

Son düzenleme:

canımbenim düzgün beslenememişsin..

geçmiş olsun şulecim
menün çok güzel

herkese günaydın
üzülme ama belki ödemdir ne bileyim bağırsak problemidir olabilir yani
keşke demeseydim valla üzüldüm
bak bende dün o kadar spor yaptım bu sabah sabitim hala

neyin nesi bilmiyorum ama acaip bozdu moralimi yaa motive falan kalmadı..
ben böyleyim işte birkere düşmesin motivem altüst oluyorum

aldığın kal çok ama yediklerin az...dengesiz olmuş...hele kahvaltıyı atlaman ve ikindiye kada yememen çok yanlış...bence dikkat et kahvaltı olayına...güçten düşersin böyle..

haklısın canım sporla dengeledim akşam kal miktarımı. kahvaltımızı hergün okulda yapıyorduk. o yüzden evde kahvaltı alışkanlığımı kaybettim((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…