slm kızlar
bugün ki menüm
sabah
1 dilim ekmek
salatalık domates
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kasar peyniri
öğlen
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
1 bardak ayran
ikindi (misafirliğe gittim
1 kase kısır açık çay
akşam
2 yemek kaşığı barbunya
2 yemek kaşığı pilav
1 adet haşlanmış et
1 kase cacık
ara öğün
10 adet kiraz
2 lt su
[FONT=Arial Black][/FONT]19haziran mesaj bildirim listesi
yilike 14
allmost 11
cimcime81 10
umutlayasasen 8
brnkya 7
elif_ay 6
papatya89 6
yağmur3872 1
eloisee 0
izmirli izinli
kendi listemde seni izinli olarak yazmıştım umutlayasasen'in bundan haberi yoktu
izin durumu bir kereliğine mahsus olarak kalsın lütfen :)
meraba kızlar ! Menümü paylaşayım
sabah
2 dilim tam kızarmış tahıllı ekmek üzerine krem peynir ve salça sürdüm ve azcık da tahin pekmez yanına da şekersiz açık çay
öğlen
bir tabak semiz otu yemeği, 1 küçük dilim tam tahıllı ekmek, ve çoban salata
arada
yarım bardak zero kola ve minik bir parçaçık sütlü çikolata
bir kupa kiraz saplı form çay ve bol su
akşama tavuk pişireceğim muhtemelen tavuk sote yoğurtla ekmeksiz yemeyi düşünüyorum
yemekten sonra kızlarla yürüyüşe çıkacağız geldiğimde de bir sütlü kahve içerim ve de bol su
beste ve izmirli izinliydi yağmur da partide olduğu için yazamadı
Mesajlarımız biraz düşüşte :130: Bende düşmüşüm ya 32 mesaj yazdığım günleri bilirim
Haydi kızlar foruma
yeşil çayı demlerken kaynar suyu 1-2 dakika beklettikten sonra demlemeliymişiz kızlar
birde limonla denedim güzel oldu belki biliyorsunuzdur ben hiç bilmiyordum
zaten önce yeşil çay içtiğim bile yoktu diyet mevzusu yüzünden aldım normal çaydan daha çok sevdim valla
canım ben dün izinliydim melikeye özel durumumu bildirmiştim 0 yazdığına göre haberin olmamış sanırım onu bildireyim :)
Kaptancııım buarada bugün gece erkek arkadaşım geliyo perşembe ve cuma çoook dikkat ediceeemmm inşallah ipin ucu kaçmazforumada sık uğrayamayabilirim haber vermek istedim ama menümü paylaşmaya çalışıcam hergün
gayet güzel görünüyo...ama sana tavsiyem tahin pekmez olayına çok dikkat etmen...meraba kızlar ! menümü paylaşayım
sabah
2 dilim tam kızarmış tahıllı ekmek üzerine krem peynir ve salça sürdüm ve azcık da tahin pekmez yanına da şekersiz açık çay
öğlen
bir tabak semiz otu yemeği, 1 küçük dilim tam tahıllı ekmek, ve çoban salata
arada
yarım bardak zero kola ve minik bir parçaçık sütlü çikolata
bir kupa kiraz saplı form çay ve bol su
akşama tavuk pişireceğim muhtemelen tavuk sote yoğurtla ekmeksiz yemeyi düşünüyorum
yemekten sonra kızlarla yürüyüşe çıkacağız geldiğimde de bir sütlü kahve içerim ve de bol su
çok zür dileri tatlım haberim yoktu benim(
gayet güzel görünüyo...ama sana tavsiyem tahin pekmez olayına çok dikkat etmen...
Kızlaaar sporumu yaptım geldiiiimm1.5 saat ama bugün 800 kalori harcadııııımmmmmmşimdi boğazımı tutma zamanıı
cnımcım spora şu çikolaa hatrına birazcık yüklenirsen süper olur bugün:)
merhabalar. 8.takıma kabul edildim çok mutlu oldum.ama bu yeterlimi. çizelge yada başka bişey yapmam gerekiyormu. yardım edin nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?