Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

güzel olmuş
emzirdiğin için bizden biraz daha fazla yemen gerekiyor zaten diye düşünüyorum
hani diyetisyene gitmiştin ya 2.5 kg'ı ne kadar sürede vermiştin canım

[
FONT=Arial Black][/FONT]
19haziran mesaj bildirim listesi

yilike 14
allmost 11
cimcime81 10
umutlayasasen 8
brnkya 7
elif_ay 6
papatya89 6
yağmur3872 1
eloisee 0
izmirli izinli​

beste ve izmirli izinliydi yağmur da partide olduğu için yazamadı
mesajlarımız biraz düşüşte :130: bende düşmüşüm ya 32 mesaj yazdığım günleri bilirim
haydi kızlar foruma

yeşil çayı demlerken kaynar suyu 1-2 dakika beklettikten sonra demlemeliymişiz kızlar
birde limonla denedim güzel oldu belki biliyorsunuzdur ben hiç bilmiyordum
zaten önce yeşil çay içtiğim bile yoktu diyet mevzusu yüzünden aldım normal çaydan daha çok sevdim valla

meraba kızlar ! menümü paylaşayım

sabah

2 dilim tam kızarmış tahıllı ekmek üzerine krem peynir ve salça sürdüm ve azcık da tahin pekmez yanına da şekersiz açık çay

öğlen

bir tabak semiz otu yemeği, 1 küçük dilim tam tahıllı ekmek, ve çoban salata

arada

yarım bardak zero kola ve minik bir parçaçık sütlü çikolata

bir kupa kiraz saplı form çay ve bol su

akşama tavuk pişireceğim muhtemelen tavuk sote yoğurtla ekmeksiz yemeyi düşünüyorum

yemekten sonra kızlarla yürüyüşe çıkacağız geldiğimde de bir sütlü kahve içerim ve de bol su

Kızlaaar sporumu yaptım geldiiiimm1.5 saat ama bugün 800 kalori harcadııııımmmmmmşimdi boğazımı tutma zamanıı

Kaptancııım buarada bugün gece erkek arkadaşım geliyo perşembe ve cuma çoook dikkat ediceeemmm inşallah ipin ucu kaçmazforumada sık uğrayamayabilirim haber vermek istedim ama menümü paylaşmaya çalışıcam hergün

cnımcım spora şu çikolaa hatrına birazcık yüklenirsen süper olur bugün:)

bergamot aromalısını tavsiye ederim normal çay kokusunda bayılıyorum ben:)))

bu izinli olma durumu yayılacak diye korkuyordum
hayırlı olsun listeme yeni bir hane daha ekledim ayda 1 gün izinli gösterebilirim insanlık hali olabilir
bana kızmayın takım bir daha kapanmasın diye bizim iyiliğimiz için
umutlayasasen seni 1 gün izinli yazabilirim 2 gün demişsin diğer gün mesaj sayın listeye geçer canım

Son düzenleme:
gayet güzel görünüyo...ama sana tavsiyem tahin pekmez olayına çok dikkat etmen...

gayet güzel görünüyo...ama sana tavsiyem tahin pekmez olayına çok dikkat etmen...

sabah çok erken kahvaltı ettiğim için canım hiçbir şey yemek istemiyo böyle zar zor, ama tahin pekmeze gelince yiyebiliyorum, ama haklısın canım tehlikeli olduğu gerçek tek tesellim sabah saat 7 de falan yiyor olmam

Son düzenleme:
Kızlaaar sporumu yaptım geldiiiimm1.5 saat ama bugün 800 kalori harcadııııımmmmmmşimdi boğazımı tutma zamanıı

wuu süper olmuş canım ! evet eğer bir şey yemezsen süper sıkılaşır ve kilo verirsin..ben düzenli spor salonuna giderek 3 ayda 5 kilo verdim ve öyle sıkılaştım ki 60 ken 55 gibi görünüyordum, şimdi arıyorum o zamanlarımı hayatımı biraz yoluna koyayım atıcam kendimi spor salonlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…