Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kaptancım mesaj sayım listesini bulamadım bi türlü..bugün internet bağlantım da çok zayıf.. ( ben ne gün saycaktım mesajları?bugün mü yarın mı???

tecnesyum artık uğramıyor onu çıkardım listemizden mesaj sayım sırasını gönderiyorum berna'cım

mesaj sayım sırası
allmost 15-16 haziran
umutlayasasen 18-19 haziran
papatya89 20-21 haziran
brnkya 22-23 haziran
cimcime81 25-26 haziran
yilike 27-28 haziran
eloisee 29-30 haziran
elif_ay 2-3 temmuz
yagmur3872 4-5 temmuz​

menü süper birazda spor eklersen çok daha güzel olacak:)))

haklısın tatlım,ama bütün gün sabah 7.30 akşam 8.30 çalıştığımı eve gelip temizlik ve yemek yaptığımı,evde de işle alakalı çalışmaya devam ettiğimi ve bunun yanında haftada en az 4 gün 300 kalorilik spor yaptığımı düşünürsek fena değilim bence...hatta harikayım yaaa :=)))

tamam çok teşekkür ederim :))

afiyet olsunn hepsinden az az yemişsin..vücudun ihtiyacı var sonuçta..

heyecandan birşey yiyemiyorsun sanırım menün gitmemiş hatta çok hafif olmuş

haklısın canım kendiliğinden gelişen olaylar oldu. markette sıcak simitler beni kandırdı. evde arkadaşlarım tatile gitmeden beraber son bir kahvaltı yapalım dedim:))
ciğer, kedi, ben... onun için suçlu benim yanında ekmek yemek hataydı hayatımda yediğim en güzel ciğerdi ve ekmeklerini özel yapıyorlar pişman değilim:)))

tebrik ederim bence gayet iyi bir menü....

gözlemenin çeyreğini yemişsin güzel bir menü olmuş

:)))))))) bir şey demiyorum ben..canım benim , senin vicdanın sana yetiyo anladığım kadarıyla...

bak bu menü harika işte..yarın senden böyle bir atak bekliyorum şekerim..beni sen yüreklendirdin,şimdi haline bak..yarın toparlanıyoruz ok??

eveeet geldik kaptan yardımcısına öncelikle kendini toparlaman için konuşuyorum
kilo aldığımda bırakacak olsaydım şimdiye çoktan bırakmış olurdum zeynep'im evet haklısın çok sinir bozucu bir durum ama sen vücudunun bir kısmını yok etmeye çalışyorsun elbette ki direnç gösterecektir kazanan hep sen olamazsın ki donut yemen işini daha da zorlaştırır şimdi bu kadar kızıyorsun kilo alman sürdükçe kim bilir kendine daha ne kadar kızacaksın
ye bitir elindekini sonra da spora şimdi yapamam diyorsan da yarın yapacaksın o zaman takipteyim

menüm:

sabah:
peynirli omlet
1\2 dilim ekmek

öğlen...

z.yağlı fasülye
2 dilim ekmek

ara
accık nutella:26::26:

akşam...
3 kşık kıymalı makarna
kaşık yoğurt

bencede :))) süppersinnnnnnnnn....

zeynep'im hemen toparla kendini...hedefine bu kdar az kalmışken kendine bunu ypmaya hiç hakkın yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…