selam takım...sabah yemegimi yazmıstım meyve cayı ve kayısı yemişyim birkac tane..
akşamda yagsız karışık kızartma yedim..yagsız cünkü fritozde yaptım 1 kasık yag ile olandan kullanıyorum..ekmek sıfır tükettim..
1,5 litre su ve gün boyu 4 kupa cay içtim..
arada 1 bardak meyve suyum var..
kondısyon calısıcam simdide yarımn saat kadar sonrada yatarım sabah mesaim var..
senin de şu anki kilon süper bence :)
canım senin kilon gayet güzel gibi boyun felanmı kısa ?
selam takım...sabah yemegimi yazmıstım meyve cayı ve kayısı yemişyim birkac tane..
akşamda yagsız karışık kızartma yedim..yagsız cünkü fritozde yaptım 1 kasık yag ile olandan kullanıyorum..ekmek sıfır tükettim..
kondısyon calısıcam simdide yarımn saat kadar sonrada yatarım sabah mesaim var..
çok güzel olmuş canım 1 kaşık yağ ile tadı nasıl oluyor peki hep merak etmişimdir fırında pişmiş gibi mi oluyor yoksa aynı kızartma gibi mi?
herkese iyi geceler ben kacıyorum ...yarın görüsürüz..
kaptancım mesajlar kime bilemedim bgn mesaj sayım 13
hemen cevaplayıp kacayım patates havuc biber aynı kızartma gibi oluyor..
kabak ve patlıcana bir kasık su koyuyorum ozaman iyi oluyor yoksa kuru oluyo
et ve tavuk cok güzel oluyor kendi yagıyla soya sosu ile falan hazırlıyorum bazen..almak isteyenlere gercekten şiddetle tavsiye ederim yag sıcramadan tertemiz kızartma yapıyorsun en cokta o güzel..
menüm
sabah:1 gül böreği,1 bardak meyve suyu
öğle:1 kornet
akşam:1 tabak çorba, yarım tabak barbunya, 1 akdeniz ekmeğinin yarısı(belediyede satılıyor bilirsiniz belki), 3-4 kaşık yoğurt
1 kupa yeşil çay, 3 lt su sporumu daha yapmadım yaptığımda yazarım
hiç dengeli bir menüm yok biliyorum hala tatil modundayım galiba
et ve tavuk cok güzel oluyor kendi yagıyla soya sosu ile falan hazırlıyorum bazen..almak isteyenlere gercekten şiddetle tavsiye ederim yag sıcramadan tertemiz kızartma yapıyorsun en cokta o güzel..
aaa ondan bende de var ama sadece patates kızartıyorum ben beğeniyorum valla dediğin gibi hem tadı güzel hemde başında beklemiyorsun etrafta kirlenmiyor :))
iyi akşamlar!
bugün menüm kötüüüü yani ne yedim ne kadar yedim bilmiyorum. yarın toparlarım diye düşünüyorum en azından keyfim yerine geldi.
araba sürmeyi öğrendim daha ilk haftam ama işe gidip gelebiliyorum hemde toplam 80 km lik bir yol :)
dua edin inşallah kazasız belasız sürerim :))
ramazanda iftardan sonra spor yapabilir miyiz acaba?
hayırlı olsun tatlım, ilk haftadan maşallahın varaynı iyi dilekleri ben de istiyorum :)
gecen sene sahura kadar uyumuyordum gece yarısı yapıyodum ben spor
iyi akşamlar!
bugün menüm kötüüüü yani ne yedim ne kadar yedim bilmiyorum. yarın toparlarım diye düşünüyorum en azından keyfim yerine geldi.
araba sürmeyi öğrendim daha ilk haftam ama işe gidip gelebiliyorum hemde toplam 80 km lik bir yol :)
dua edin inşallah kazasız belasız sürerim :))
ramazanda iftardan sonra spor yapabilir miyiz acaba?
hayırlı olsun tatlım, ilk haftadan maşallahın varaynı iyi dilekleri ben de istiyorum :)
gecen sene sahura kadar uyumuyordum gece yarısı yapıyodum ben spor
inşallah kazasız belasız kullanırsın hayatın boyunca canım.Ramazanda ben çok kötü oluyorum napıcam bilmiyorum iftardan önce çok halsiz oluyorum iftardan sonra hareket edicek gücüm olmuyor ilk oturdugum yerde kalıyorum sporu ne zaman yapıcam bilmiyorum
aminnn tatlım ya çok sağol :)
aynen ya ama artık hırs yapma vakti millet fıstık gibi geziyor ortalıkta fazla vaktimiz yok yaşamak için neden mutlu olmayalım ya da neden zayıf olmayalım? var mı önümüzde ciddi bir sorun?
bence YOK!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?