- 11 Mart 2012
- 39
- 6
- 298
- 35
1500 1700 arası alıyorum canım 1000 kalori alsam ben günde yatağa düşer kalkamam geri herhalde tebrik ederim bu arada 1000 kaloriyle gün geçirmek çok sabır ister inşallah verirssin fazlalıklarınıda ağustosa kadar
yeni üyelerimizin maşallahı var 40 günde 10 kilo süpersinduraklama dönemi bende de oluyor vücudu biraz şaşırtmak gerekiyormuş yediklerimizi biraz arttırıp sonra yine diyete dönmek lazımmış diye duydum
tamam o zaman bi gün 2000 kalori kadar alırım. bakalım sonrasında ne olacak :) burayı çok sevdim ya
basıldık hihihihihii ama beni bulduğuna göre demekki sende benim kadar geziyosun hhihihihhiii can sıkıntısı naparsın hem senin ne işin var ki burda burası bizim kardeş takımımız
menüm
sabah:1 gül böreği,1 bardak meyve suyu
öğle:1 kornet
akşam:1 tabak çorba, yarım tabak barbunya, 1 akdeniz ekmeğinin yarısı(belediyede satılıyor bilirsiniz belki), 3-4 kaşık yoğurt
1 kupa yeşil çay, 3 lt su sporumu daha yapmadım yaptığımda yazarım
hiç dengeli bir menüm yok biliyorum hala tatil modundayım galiba
zazaa için başlangıç kilo:93 hedef:70
sashafierce için başlangıç kilo:86 hedef:62
doğru mudur kızlar listeye girdiğiniz zaman bunlar lazım olacak o yüzden kaydetmem lazım
Burası benim takımım sayılır Nurgül'cüm sevgili kaptanımız Melike'ye sor beni anlatsın sana. Hıh gezenti seni
Bu arada merhaba kızlar. Ne var ne yok? Nasılsın Melike'cim ?
evet nurgül ebrucum bizimle zamanında baya ilgilenmiştir canım takımımız dağılmak üzereydi hala varız kapattırmadık canım takımı sağolsun çok yardım etmişti ebru
iyiyim ben canım sen nasılsın nasıl gidiyor ben tatildeydim artık döndüm takımımın başındayım inşallah yine ilk 3'e gireceğiz dimi kızlar
Kız kaptan naptın sen böyle menümü olur. Böyle kilo vereceğine kilo alırsın. Sen böyle menü yazarsan takımtakilere haktır kaptan böyle yaparsa
Çık sen tatil modundan
evet nurgül ebrucum bizimle zamanında baya ilgilenmiştir canım takımımız dağılmak üzereydi hala varız kapattırmadık canım takımı sağolsun çok yardım etmişti ebru
iyiyim ben canım sen nasılsın nasıl gidiyor ben tatildeydim artık döndüm takımımın başındayım inşallah yine ilk 3'e gireceğiz dimi kızlar
Hadi bakalım inşallah canımda sen bu menüyle bişey yapamazsın. Hemen silkelen kendine gel. Takımın durumu kötü değil zaten. Maşallah çok iyi götürüyorsun takımı. İnşallah daha iyilerini yaparsın. Benim çok az kaldı hedefim önce 63 tü. Şimdi 60 a çektim. 3,5 kilom kaldı. İnşallah onuda bitirince mezun olmayı düşünüyorum. İyi yani durumlar. Son iki haftadırdı birinciyiz
canım ben daha yeni üye oldumda bu yarışma kendi aramızdamı oluyor yoksa takımlar arasındamı eğer takımlar arasındaysa takımlarda üye sayısı farklı degilmi haksızlık olmuyormu kafam karıştı
ne güzel hedefini aşağı çekmişsin bende hedefime yaklaşınca aşağı çekmeyi düşünüyorum o zamanki durumlarıma göre bakıcam işte
yalnız evru buranın kıymetini anladım tatilde 900 gr alıp gelmişim :18: keşke kilo sabitleme grupları da olsa
canım ben daha yeni üye oldumda bu yarışma kendi aramızdamı oluyor yoksa takımlar arasındamı eğer takımlar arasındaysa takımlarda üye sayısı farklı degilmi haksızlık olmuyormu kafam karıştı
O konuda haklısın ben mezun oluncada bir süre burda olacağım çünki korumam lazım kilomu. Bende korkuyorum burdan ayrı kalmaya. Sende öyle yapabilirsin. Bizim takımdan arkadaşlar var mezun oldular ama haftada bir iki defa uğruyorlar. Hele bitanesi var her cuma gelip bildirim yapıyor. Süper bişey 4 aydır hiç kilo almadı hatun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?