Sabah I - 15 gr protein = 100 kalori - 15 gr protein
Sabah II - 30 GR protein - 50 gr lor - 1 yumurta - ton balığı - sade kahve - 2 tane kaşarlı tost = 900 kalori - 75 gr protein
Öğle - 250 gr tavuk - 1 dilim ekmek - bardak çorba - 200 gr yoğurt = 750 kalori - 60 gr protein
Akşam I - bardak çorba = 100 kalori - 2 gr protein
Akşam II - 1 dilim ekmek - 1 tabak kuru fasulye - 50 gr lor = 400 kalori - 20 gr protein
Ara - 200 ml süt = 100 kalori - 6 gr protein
TOPLAM 180 GR PROTEİN
TOPLAM 2450 KALORİ
SPOR 60 DAKİKA
4 LİTRE SU
Sabah I - 15 gr protein = 100 kalori - 15 gr protein
Sabah II - 30 GR protein - 50 gr lor - 1 yumurta - ton balığı - sade kahve - 2 tane kaşarlı tost = 900 kalori - 75 gr protein
Öğle - 250 gr tavuk - 1 dilim ekmek - bardak çorba - 200 gr yoğurt = 750 kalori - 60 gr protein
Akşam I - bardak çorba = 100 kalori - 2 gr protein
Akşam II - 1 dilim ekmek - 1 tabak kuru fasulye - 50 gr lor = 400 kalori - 20 gr protein
TOPLAM 180 GR PROTEİN
TOPLAM 2450 KALORİ
SPOR 60 DAKİKA
4 LİTRE SU
Pınar nasılsın kuzum
Bakkk benim sembollerimde var artıkkkk
Üşümekmievet sembollenmissin canım..iyiym sen nasılsın..bugünüm cok sıkıcı gecti evdeydim ama miskin miskin yattım sürekli üsüdüm durdum.
.kırgın sanırım biraz vücudum ee buraya kış geldi nede olsa
yok sen anlat sadece ben yaşamış kadar oluyorumburalara gel hemen hatırlatalım o hissi...
Kuzum artık sabah öğle akşam şeklinde yemek yicem. Sabah kahvaltı 3-4 saat sonra öğle yemeği 3-4 saat sonra akşam yemeği sonra 1.5 -2 saatte bir ufak öğünler süt - yada lor.Her gün 1 tabak sebze yicem.
Hiç istemiyorum midemi 3 saatten uzun aç bırakmak ama başka çarem yok.O yüzden kahvaltıda acayip yükleme yapıyorum
Her sabah şu kahvaltıyı yapıcam artık.
1 kutu ton balığı 160 gr
1 yumurta
50 gr lor
4 tane tam buğday ekmeği ile yapılmış 2 tost
Ne çok ince ne çok kalın dilinmiş kaşar peynirleri
Baya sert bir sade kahve
1 tane domates
tamam kuzum mesaj alınmıstır..kalori olayı aynı ama sanırım degilmi..
Bende diyordum Pınarım neden kilo vermiyor ne zamandır niyeti şimdi belli oldu kuzumun
naz diger takımları da eklemek gerekiyor tarif edecektim ama coktan yapmıssın bile :) gecmis olsun ayse sana ve ogluna
Kuzum artık sabah öğle akşam şeklinde yemek yicem. Sabah kahvaltı 3-4 saat sonra öğle yemeği 3-4 saat sonra akşam yemeği sonra 1.5 -2 saatte bir ufak öğünler süt - yada lor.Her gün 1 tabak sebze yicem.
Hiç istemiyorum midemi 3 saatten uzun aç bırakmak ama başka çarem yok.O yüzden kahvaltıda acayip yükleme yapıyorum
Her sabah şu kahvaltıyı yapıcam artık.
1 kutu ton balığı 160 gr
1 yumurta
50 gr lor
4 tane tam buğday ekmeği ile yapılmış 2 tost
Ne çok ince ne çok kalın dilinmiş kaşar peynirleri
Baya sert bir sade kahve
1 tane domates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?