unutmadan yazayım cumartesi sabah 1.5 ögleden sonra 1.5 toplam 3 saat spor yaptım pazar tek 30 dakika
bu gün 1.5 saat yürüdüm
***8. TAKIM 278.ETAP***
busra3301(65.3/
eloisee(56.0/
fadime02(95.9/
magnum_opus(85.8/
mogan(77.8/
pinibo(54.2/
sdnll(67.4///) 2. kez bildirim yapmadı
symrne(57.8/
yilike(74.8/
zazaa(87.2/
8. Takım Ortalaması: %
seda büyük ihtimal gelmeyecek o yüzden böyle yazarsın ama gelirse kilosunu 2'ye böleceksin. haftaya da gelmezse diskalifiye olacak
Tamam kuzum sağol
İyi günler kızlarrr..
İstanbulda çok güzel bir yağmur var. Bu gün yağmurluğumu giyip yürüyüşe çıkacağım. 8u günden ihtibaren hayatımı düzene sokuyorum. Üniversite sınavına çalışmaya başladım. Günde 500 soru çözeceğim. Şimdi ev temizliği için mola verdim. Bir de şu uyku düzenimi yoluna koysam süper olacak. Çok uyuyorum yaaa
geçmiş olsun canım , bu havalar hasta yapıyo benim oğlumunda burnu akıyo
bende bu aralar şekersiz kahve ile kuru meyve tüketmeye alıştım. kahve şekerli gibi oluyor
Fadime menülerin gerçekten mükemmel
Bugünkü menüm
Sabah - 15 GR protein -(50 gr lor - 1 yumurta - ton balığı - sade kahve - 2 tane kaşarlı tost)/2 = 450 kalori - 37 gr protein
Öğle - (50 gr lor - 1 yumurta - ton balığı- sade kahve - 2 tane kaşarlı tost)/2 = 350 kalori - 23 gr protein
Akşam I - 2 tane tost - 200 ml süt = 500 kalori - 9 gr protein
Akşam II - 125 gr tavuk - 1 tabak sebze - 100 gr yoğurt = 600 kalori - 40 gr protein
Ara - 200 ml süt = 100 kalori - 6 gr protein
Ara - 50 gr lor = 50 kalori - 10 gr protein
TOPLAM 120 GR PROTEİN
TOPLAM 2000 KALORİ
menüm sabah azıcık üzüm yedim spordan önce
kahvaltı peynir zeytin sögüş 3 d kepek ekmegi çay
ara 1ısırgan otlu çay 1 elma
ögle koca bir kase tavuklu salata
ara 7 badem 1 b süt
ara yeşil çay
akşam 3 k patatesli tavuklu bezelyeli yemek 6 acı biber ufacık ,2 b ayran 4 kaşık içi ıspanak dolmuş kaşarlı mantar
şimdi kahve
su toplam 2.5 lt
akşam ekşi elma yanında 1 b süt içicem artık yarın karatay diyetine başlıyorum
sporuna bu kadar vakit ayırmana bayıldım
dünkü menümü yazsam beni topgin yüz karası ilan edersiniz dün simit yedim +2 k paket meyve suyu içtim ama pasta kurabiye ikramlarını almadım hem nişana gittim akşamda dügüne tabagımı başka birisine verdim artık akşam yemegimi 6 dan önce yiyorum
afiyet olsun gayet güzel bence..
Fadimecim bu ayki Tempo dergisinde okudum, akşam yemeği kaçta yediğinin önemi yok, önemli olan gün içinde aldığın kalori miktarı..
bilgin olsun..
sevgiler
menülerim güzel gibi ama istedigim kilo kaybı olmuyor bugün canan karatayı izledim melek baykalın konuguydu çok şeyleri dogru söylüyor ekmegi kesin diyor bu hafta tam uyucam yarın sabah başlıyorum
ben menülerimin kaç kalori oldugunu hiç hesaplıyamıyorum birtane diyetisyen bana günlük 1700 kalorilik liste vemişti halen duruyor
evet Mehmet Öz de aynı şeyi söylüyor, ekmeği ne kadar az yerseniz o kadar kilo kazancınız olur diye..
ama ben bilhassa sabahları ekmeksiz yapamam, zaten 2 si kahvaltıda olmak üzere toplam 4 dilim ekmek yiyorum günde..onu da kısamam..
Görüşürüz kaptanım ben sana hala kaptanım demek istiyorum sakıncası yok ise :)
aynen Melikecimm, kuru kayısı, kuru incir, fındık, ceviz, dut pestili, bir de cevizli sucuğa dadandım bu aralar
envai çeşit bitki çayı ile götürüyorum bunları aralarda, çok keyifli oluyor..
ayrıca hoşgeldin, seni yeniden görmek çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?