Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tamam kuzum sağol

canım senin adına çok sevindim!
saat gece 23.00-24.00 arası yatmaya çalış, sabah ta 07.00-07.30 a kur saati..ilk zamanlar zorlanırsın ama 2-3 hafta sonra ne kadar huzurlu ve iyi olduğuna kendin bile şaşıracaksın

Görüşürüz kaptanım ben sana hala kaptanım demek istiyorum sakıncası yok ise :)

bende bu aralar şekersiz kahve ile kuru meyve tüketmeye alıştım. kahve şekerli gibi oluyor

aynen Melikecimm, kuru kayısı, kuru incir, fındık, ceviz, dut pestili, bir de cevizli sucuğa dadandım bu aralar
envai çeşit bitki çayı ile götürüyorum bunları aralarda, çok keyifli oluyor..
ayrıca hoşgeldin, seni yeniden görmek çok güzel

Fadime menülerin gerçekten mükemmel

dünkü menümü yazsam beni topgin yüz karası ilan edersiniz dün simit yedim +2 k paket meyve suyu içtim ama pasta kurabiye ikramlarını almadım hem nişana gittim akşamda dügüne tabagımı başka birisine verdim artık akşam yemegimi 6 dan önce yiyorum

vay vay birileri sebze yemiş, süpersin Naz

afiyet olsun gayet güzel bence..

sporuna bu kadar vakit ayırmana bayıldım

bugün hep benle yürüyen bir arkadaşım vardı çok yavaş yürüyor diye başka birileriyle yürüdüm acaba kırılmışmıdır :26:
artık kendime zaman ayırıyorum inanırmısın eskiden olsa yatagımı yerde bırakıp gitmezdim ama baktım olmuyor gelince yapıyorum eşimde bu konuda anlayışlı .ablamın eşi olsa kıyameti koparır

Fadimecim bu ayki Tempo dergisinde okudum, akşam yemeği kaçta yediğinin önemi yok, önemli olan gün içinde aldığın kalori miktarı..
bilgin olsun..
sevgiler

Fadimecim bu ayki Tempo dergisinde okudum, akşam yemeği kaçta yediğinin önemi yok, önemli olan gün içinde aldığın kalori miktarı..
bilgin olsun..
sevgiler

ben menülerimin kaç kalori oldugunu hiç hesaplıyamıyorum birtane diyetisyen bana günlük 1700 kalorilik liste vemişti halen duruyor

menülerim güzel gibi ama istedigim kilo kaybı olmuyor bugün canan karatayı izledim melek baykalın konuguydu çok şeyleri dogru söylüyor ekmegi kesin diyor bu hafta tam uyucam yarın sabah başlıyorum

evet Mehmet Öz de aynı şeyi söylüyor, ekmeği ne kadar az yerseniz o kadar kilo kazancınız olur diye..
ama ben bilhassa sabahları ekmeksiz yapamam, zaten 2 si kahvaltıda olmak üzere toplam 4 dilim ekmek yiyorum günde..onu da kısamam..

ben menülerimin kaç kalori oldugunu hiç hesaplıyamıyorum birtane diyetisyen bana günlük 1700 kalorilik liste vemişti halen duruyor

hımmm anladım ben de internetten bakıp ona göre yiyip yemeyeceğime karar veriyorum bazen..
ama evet, ben de diyetisyenimin verdiği 1300 kalorilik diyeti uyguluyorum hala..tabii harfiyen uyguladığım söylenemez bazen

5
senin kilon yokki benim kızlarım biri 67 biri 66 kilo boy 155 birini boyuda 164

Son düzenleme:

hoşbulduk Ayşe sizleri özledim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…