Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kuş hanım bugün bir şeyler yemişsin çok şaşırdım

aslında yemiyorum değil stajdayken vaya evdeyken yiyorumda okuldayken okuldan çıkar çıkmaz dershane yetişmeye çalışıyorum o arada falan kaynıyor zaten o yüzden çoğu zaman çuvbuk kraker falan atıştırmalıklarla idare etmeye çalışıyorum sabahlarıda erken kalktığım için midem bulanıyo yiyemiyorum onun haricinde ki günler iyi gidiyor ama :)

Merhaba kızlar.. Dün mesaj sayımı tamamlayamadım. Kusura bakmayın bu gün telaffi etmeye çalışacağım. Abimle babam araba kazası yapmışlar. Hastanedeydik o yüzden giremedim...

dünkü menümü paylaşayım :

sabah : 2 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost yaptım üzerine biraz krem peynir ve salça sürdüm,yanında salata 2 zeytin ve çay

öğlen : 2 parça fırında pişmiş palamut yanında salata

ara : 1 bardak zero kola yanında küçük bir parça bitter çikolata

akşam : 1 adet közlenmiş patlıcandan yaptığım karnıyarık, 2 kaşık yoğurt ve 2 biber dolması, az sirkeli biber (1-2 gün daha bunları yiyeceğim tek başına yaşayınca )

ara : 1 dilim pasta ve 1 bardak şekersiz limonata (arkadaşımın doğum günü vardı da )

bol su ve hareketli bir gün...

Melikem akşam bir dilim ekmek yesen daha iyi olurmuş sanki :) akşam çorba iyi fikir sporunu da telafi edersin sen

çok geçmiş olsun Ayşecim umarım bugün daha iyisindir :) manün gayet güzel makarnayı da yakmışsındır umarım akşam için biraz tehlikeli gibi duruyor sanki..onun dışında gayet güzel

gayet güzel olmuş Sıdıkacım afiyet olsun :)

gayet güzel hafif bir menü olmuş Pınarcım :)

harika bir menü, özellikle tavuklu salataya bayıldım :)

Selamlar kızlar nasılsınız.Hocam buradaymışsınız nasılsın

Kızlar burası bir durgunlaştı gene lütfen ilgi gösterelim:129:

Genel olarak hafif olmuş sadece kalitesiz besinlerden enerji sağlamışsın hocam

Merhaba kızlar.. Dün mesaj sayımı tamamlayamadım. Kusura bakmayın bu gün telaffi etmeye çalışacağım. Abimle babam araba kazası yapmışlar. Hastanedeydik o yüzden giremedim...

Umarım bir şeyleri yoktur.Bunu buraya yazdığına göre önemli bir şey olmamış herhalde geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin.

Genede bir şeyler yemeye çalış bence canım az yemekte zararlı

İşin sırrı bu aslında diyet kavramını ortadan kaldırıp yeme şeklini değiştirmek ve bu düzene alışıp eski düzene göre bu düzeni daha çok sevmek.

Pınarında dediği gibi ekmek önemli.Normal bir diyet listesinde günlük alınan enerjinin %60 - %70 i karbonhidratlardan sağlanmalıdır.En sağlıklı oran budur %70 karbonhidrat %15 yağ %15 protein.

Peki hangisini ne zaman yemeliyiz 3 ana öğün şeklinde düşünürsek şöyle olmalı.

Kahvaltı - Düşük protein - yüksek karbonhidrat
Öğle - Orta protein - orta karbonhidrat
Akşam - Yüksek protein - düşük karbonhidrat

Akşam yemeğine bayıldım Ayşe :)
Günün gayet güzel geçmiş.

​Gayet güzel bir menü sporda var ohh

Ya kızlar spor listesi karıştı kusura bakmayın nerede kaldım en son kimin hangi sporunu yazdığımı karıştırdım bu hafta yayınlayamıcam listeyi özür dilerim

Haftaya tekrar başlarım

Sidikacim afiyet olaun kuru faxsulyeyi daha fazla yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…