Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabah:1 bütün 1 yarım gevrek,(saat 8gibi valla engel olamadım kendime ama onun üzerine yogunbakım okadar yogunduki harbiden 12ye kadar oturmadım erimiş gitmistir
öğlen:4-5kaşık bulgur pilavı
14 ara:1 çokonat (arkadasım getirdi hayır diyemedim)
16 gibi:minik kase sakızlı muhallebi(kendi yaptıgım)
akşam:1 tabak nohut yemeği ( yanında ekmek falan yok aksam yemeginde genelde ekmek tüketmem kızlar o nedenle yazmıyorum)
yanında biraz yogurt
3 litre kadar su...

ben bu hafta spor yapamıyorum yine aksamları okadar bitkinimki..
birazdanda birkac cesit meyve tabagı hazırlayıp yerim

Son düzenleme:
bugünkü menüm

sabah : 1,5 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost yaptım üzerine az krem peynir ve salça sürdüm, yanında 2 zeytin ve çay

ara : 1 bardak çay

öğlen : 3 biber dolması, 2 kaşık yoğurt ve 1 kırmızı acı yuvarlak biber

ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay, 5 tane kuru kayısı

akşam : 1 tabak karnıyarık, 3 kaşık yoğurt ve 1 domates + 1 kırmızı acı yuvarlak biber

ara : 1 kupa daha yeşil çay ve 7 tane yaş ceviz

bol su

Son düzenleme:

Ara öğünlerde kalorisi olan birşey yemelisin bence hocam.Yoksa ara öğün yapmanın mantığı ortadan kalkıyor.

Sabah - 15 GR protein -(50 gr lor - 1 yumurta - ton balığı - sade kahve - 2 tane kaşarlı tost)/2 = 450 kalori - 37 gr protein

Öğle - (50 gr lor - 1 yumurta - ton balığı- sade kahve - 2 tane kaşarlı tost)/2 = 350 kalori - 23 gr protein

Akşam I - 2 tane tost - 200 ml süt = 500 kalori - 9 gr protein

Akşam II - 125 gr tavuk - 1 tabak sebze - 100 gr yoğurt 550 kalori - 40 gr protein

Ara - 200 ml süt = 100 kalori - 6 gr protein

Ara - 50 gr lor = 50 kalori - 10 gr protein

TOPLAM 125 GR PROTEİN
TOPLAM 2000 KALORİ

bestecim valla hep sevdigim seyleri yemissin karnıyarık biber dolma yogurt cevizz

Şöyle maraş dondurması yanında osmanlı tulumbası üff =)

6 ay sonra bugün regl oldum sonunda heralde regl olduğuna benim kadar sevinen yoktuuur sanırım kilo vermem duracak bu zaman dilimde inşallah ekstra kilo gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…