Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tatlım fırında mücveri nasıl yapıyorsun tarifini alabilirmiyim ciciş

günaydın kızlar
ya biri beni tutusun çoook yiyorum bu günlerde
o kadar çok saldımki anlatamam
çççookkk üzgünüm
ya ne yapacagım kendime hakim olamıyorum yedikçe yiyesim geliyor nolcak benim sonum

hemen dünkü utandığım menümü payşaşayımda görün kınayın beniii
sabah:1 dili kızarmış ekmek acı domates sosuyla yedim 1 bardak çay
ara:10 tane filan şeker yedim
öğle:1 kase şehriye çorba, 1 tabak pilav, fırın tavuk salata
akşam:1 tabak kuru fasülye, 1 tabağa yakın pilav, cacık ve ekmek
1 saat yürüyüş neye yarayacaksa artık bu kadar yedikten sonra yürüyüş
yani böyle kızlar işte kınayabilirsiniz beni kızın dışlayın
eti m sizin kemiğim sizin:18::18::18:

sen kendini kınamışsın yeter canım bugün dikkat et yeter:))

yaaa bende tekarar anne olmak bebek kokusu hissetmek hamile olmak tekmeleri hissetmek istiyorum
tabi 52 ye düşünce hee birde kocamı ıkna edınce çok zor gıbı ama ALLAH büyük umıutla bekliyorum o günü

ya susu öyle konuşma bend eöyle çok istiyorum ki bebek bu aralar
arkadaşım doğum yaptı harika bir duygu onu seviyorum artık
eşim bebek için biraz daha bekleyelim dedi beklemedeyiz yani
bir süre umarım uzun sürmez

kurabiyeyi ben de değil, arkadaşım yaptı, tarifini alıp burada paylaşırım..

fazla birşey yememişsin kraker yerine kuru üzüm, kayısı taşıyabilirsin çantanda diyet kansızlık yapıyor malüm:))

bilmem mi..kesin kansızlık var bende, tahlil yaptırmam lazım..
kuru kayısı çok tükettim birara, bıktığım için şu ara yemek istemiyorum

ıslak kek dışında kötü hiçbirşey yok bence..
bak mesela kek yemek için pilav ve çorba tüketmemişsin, bu doğru olan..bunu hep hayatına yerleştir, kilo almazsın

sabah kötü..
akşam kötü :

kızlar bugün full toplantılarım var
akşam bile düşünün
fırsat bulduğumda gelmeye çalışacağım
öpüyorum sizi

kızzzzzz ne yaptın sennnn reglmi olcan ne bu boğaz 63 felan olmuşssundur sen
topla kendini
hiç sorma yaaa nasıl özeniyorum bende kızımda hiçbirşey anlamadım
ikinciyide kör olmayasıca kocam istemiyor
ama ikinciyi ben kendim evde büyütmek istiyorum onun içinde işi bırakmam lazım nasıl olcak bilmiyorum

kaçamak olunca zayıflayamıyorum

yozgat şefaatli kayseride büyüdüm ama çok sık giderim. batmanda yaşıyorum iş için:))

hmmm bizde sarıkaya dan ben çok az gittim ve fazla durmadım ama teyzelerim var orda
batmanda bizim kuzende var eşi orda görev yaptığı için orda kalıyorlar

selamm topikinizin düzenli beslenen sportif süper babaanne adayı ve çılgın kaynanası geldiii

bugün niye bu kadar neşeliyim bilmiyorum,oysa sabah yataktan zor kalktım az daha sporada gitmicektim
bi yürür gelirim dedim baktım hızımı alamadım 100 dk spor yaptım sanırım iyi geldi

hayranım menülerine keşke komşun olsam hergün gelip sende yesem:))) bu menü seni hem zayıflatır hem de oldukça sağlıklı olmanı sağlar:))
misafir ol gel bana,diyet menüler yapayım sana

yani dicek bir söz bulamıyorum şiddetle kınıyorum seni bu neyaaaaa bu kadar düzenli beslenirmi insan yaaa
ivitt kınayın beni pis tüüü kaynana

günaydın kızlar
ya biri beni tutusun çoook yiyorum bu günlerde
o kadar çok saldımki anlatamam
çççookkk üzgünüm
ya ne yapacagım kendime hakim olamıyorum yedikçe yiyesim geliyor nolcak benim sonum
aferimm ye ye sen hiç kendini tutma, ne bulursan ye,yaz da geliyo zaten ,artık oranı buranı saklarsın.cıvıl cıvıl giyinenlere bakar bakarr iç geçirirsin.evet devam et hatta kınamıyorum bile ye ye yee..zaten kıyafet almana da gerek kalmaz,hem bütçeye zarar ne gerek varki şöyle güzel güzel ciciler almaya di mi ama?

kendine getirir inşallah seni

tatlım bu sende gördüğüm son kötü menü olsun nolur bak yaz geliyor hala vaktimiz var,kendine hedef belirle ,ve sonunda kendini ödüllendir,haziran sonu desek dolu dolu koskoca 3 ay var,neler yapılmazki,zaten vermen gereken çok büyük kilolar yok,çok az gayret ve istemekle 3 ayda kilo sorunun bitmiş olur.bak bişi anlatayım.diğer takip ettiğim topikte bir arkadaşımız geçen gün şöyle bir şey yazmıştı bu beni çok etkiledi ve kendime gelmemi sağladı;'buraya üye olalı 45 ay olmuş her ay sadece 1 kilo verseydim şimdiye 45 kilo ederdi ve ben hala kilo veremedim...' ...ayda 1 kilodan bahsediyoruz canım,haftada sadece 250 grcık..
kocaman öpüyorum

ben geldim, menümü yazıp kaçacağım:))

sabah kuru üzüm kuru kayısı yarım bardak süt bir dilim ıslak kek (ev kekine dayanamıyorum)

öğlen biber dolması ve yaprak sarması ekmekte yedim (yapıp okula getiren arkadaşın ellerine sağlık)

ara süt

akşam makarna az yağ ve salçalı

suyu yeterince içtim

yarım saat yürüyüş ve zorlu bir iş günü sürekli ayakta(

bir arkadaşım hastanede yatıyormuş ziyarete gideceğim şimdi inşallah böyle kapatırım günü:)))

Şu boğazı tutmak neden bu kadar zor...
Aslında sadece 5-10 saniyelik zevk...Boğazdan aşağı inene kadar bitiyor zaten olay.
O halde neden frenliyemiyor insan kendisini

Bugün cidden çok saçmaladım.Menü bile denemez yediklerime

sabah :
-tavada az yağda 2 yumurta
-2 dilim ekmek

ara
-1 bardak süt
-2 hurma

öğlen
-kruvasan bien çikolatalı

ara
-9-10 tane tuzlu bisküvi (çizi)

akşam
-ayaküstü avuç içi kadar ekmek,arasında 1 dilim salam

ara
-1 activia

Evde önceki günden kalan yemek olmayınca veya eşim yemeye gelmeyince kendime özel yemek hazırlayamıyorum nedense.Ya oğluma dalıyorum ya işe güce...Bugün de o günlerden biriydi ve berbat geçti yeme düzeni.
Yarına toparlayacağım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…