Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım benim ne güzel bir menü bu böyle maşallahın var
artık kaç kilo verirsin bu hafta bilmem ama seni mutlu eden bir sonuç alırsın inşalllah hakettin sennn
yok anacım reglden dolayı vermemiş görünüyorum sanırım yarın sabah belli olacak

kızzzzzzzzzzzzzz bu neeee kör olma emi dün ne dedin bugün neler yemişsin ceza verelimmm sana,
kınıyorum seni homini bişey oldun sennnnnn aaaaaaaa nasıl yedin bu kadar şeyi ne mi,de varmış ambar gibii
şuna bak şuna kesin sen böyle 90 a çıkarsın kesın

selam kızlar
gayet güzel giderken ve bugünde istediğim rakamı tartıda görüp mutlu olcam derkennn dün geceki dolmaların acısı tartıya yansıdı,nası sinir oldum moralim bozuldu
bugün temizlik günüm malum sabah spora gitmicektim ,tartıyı görünce ne ara hazırlanıp çıktım bilmiyorum bi baktım koşu bantının üzerindeyim
dolmalara gelince,eşim ne zamandır diyor yapmıyorsun diye,geçen pazarda da lahanaları görünce kıramadım aldım,dün de ,bu haftaki kuru fasulyeli salata listem var farketmişsinizdir,haşladığım kurum bitmişti akşama tekrar haşlıcaktım sonra aklıma lahanalar geldi akşam için sarayım dedim sarmışkende yiyim dedim,ama özlemişim sarmayı tabi miktarı biraz kaçırdım.aslında yanında hiç bir şey yemedim keşke yoğurt yeseydim belki dengelerdi,hatta geceki ara öğünümü bile yapmamıştım sabah tartıya yansımasın diye ama olmadı.

Ayşecim akşamki yemek fazla olmamış mı..
yoksa diyetteki miktar mı bu..
evet tatlım fazla kaçtı,zaten listemde sarma yoktu extradan oldu,haliylede ucu kaçtı.

yani canım o sarmalar kimbilir ne kadar lezzetliydi
sorma bi güzeldiki Allahtan hepsini çocuklara bitirttim kalmadı

ne demek tatlım burda birbirimize destek olmak için varız

yok kız o kendine henüz gelmediği günkü menüinşallah bugünden itibaren güzel menüler yazıcak bize:13:
aynı kınamayı bende istiyorummm dolmalar içinnn,ayy düşünüyorumda pişman da değilim sanki nası bi tezatsa

ya kız sorma başıma gelenleri
hatalıyım ama bile bile yioyrum
ama yeni hedef belirledim 26 nisand 58 olacagım diye bakalım hedefe ulaşmak için çabalıyacagım

Selam kızlar,
Birkaçgündür uğrayamadım halam vefat etti apartopar gittim pazartesi günü
Üç gün yaklaşık 24 saat yolculuk yaptım
dünde saat 7de sızıp kalmışımSabaha kadar deliksiz uyudum
sanırım üşüttümde biraz ruh gibiyim sanki bedenim iki katına çıkmış ellerim ayaklarım davul gibi
Umarım en kısa sürede geçer bu halsizlik yorgunluk bitkinlik hali

canım Allah rahmet eylesin üzüldüm
canım güzelce dinlen sonra devam edersin diyetine

canım başınız sağolsun allah rahmet eylesin
veee çoook geçmiş olsun sanada dinlenince bişeyin kalmaz inşallah

ceza ver bana sporyap de 5 mil günlük de
mekik çek de de bişeyler artık rakibem olarak bu görev sana düşer

sağol varol aziz ol inşallah ablacımmm

başınız sağolsun canım,Allah rahmet eylesin ,nur içinde yatsın .

iyi akşamlar

bu menümün yarın son günü

sabah

ballı limonlu ılık su
kahvaltı
lor ve 1 yumurtalı omlet
2 kaşık lor
3 zeytin

ara

10 fındık

light sütlü tatlandırıcılı kahve

öğlen
2 parça tavuk
2 kaşık kuru fasulyeli salata
yoğurt

ara
1 elma
2 kaşık yoğurt

akşam
4 kaşık haşlanmış kuru fasulyeli salata
1 bardak ayran

ara
yok

2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 70 dk

Deniz börülcesiiii,mmmmmmm çok severimmm
Afiyet olsun.
Gece gece kabak dolması olmamış ama :)
Tahinsiz cevizsiz olsaydı hadi neyse ama...Gerçi onun tadıda onlarsız çıkmıyor dimi

Yoğun bir gün olmuş...Gün içerisindeki lahmacunu ve pastayı akşam geçiştirerek dengelemişsin gibi.Pek diyet menüsü olmamış ama önemli olan kilo veriyor olabilmek :))

Oğlumun her öğlen çorbası oluyor muhakkak ama dün onunda önceki günden kalan çorbası vardı :)
Birde ben pek çorba içmeyi sevmeyenlerdenim maalesef :18:

Çilek mevsimi açıldımı ?...
Güzel bir gün olmuş.

cıks cıks cıks

Off keşke eşlerde bizimle beraber diyet yapsalardı...
Ben de bazen eşim için yaptığım yemeklerden kaçırıyorum.
Umarım bir an önce istediğimiz kiloya gelirizde eşlerimizle beraber rahat rahat yemeğimizi yeriz

Başınız sağolsun ve çok geçmiş olsun.

Bugünki menü

sabah
-1 tane aktivia kahvaltı (179kcal)

ara
-1 minik peynirli sandviç

öğlen
-maklube (misafirlikteydim,1 kase yedim :26:)

ara
-1 dilim irmikli tatlı

akşam
-1 kase yoğurt

ara
-1 meyve

ay inşallah tatlım ya

yok canım ya abur cubur yok..
bu sabah tartıya çıktım, 58 e düşmüşüm, toplam 1 kg oldu, yarın değişmez sanırım..
ben kabak tatlısını hiç sevmezdim, burada yemeye başladım..tahinli/cevizli olduğu için..inanılmaz bir tadı oluyor, şiddetle tavsiye ederim

evet canım çok misafirim oluyor yemekli..
bir de banyosunu yenilediğimiz arkadaşın evi fena halde, kıyamıyoruz evde yemek yapmasına..
şevketi bostan girit yemeği, İzmirliler çok iyi bilir.
Adana'da var mı bilmiyorum ama bir ot, temizlenmesi problemli -dün ellerim mahvoldu, habuki İzmir'de temizlenmiş satarlar- ama fena lezzetli bir ot yemeği, kuzu eti ile yapılır..
Deniz börülcesi de İzmir'e özgü bir ot, sarımsak+zeytinyağı ve limonla salatası yapılır..eğer pazarda varsa al, ben tarif ederim sana yapılışını..
Avokadoyu Antalya'da sevmeye başladım. İnanılmaz sağlıklı ve hafif bir şey..o da zeytinyağı+sarmısak ve limonla yapılıyor. Bilhassa kahvaltıda kızarmış ekmekle yemeye bayılıyorum
Senin anlayacağın bizim mönüler az yağlı, az kalorili, bol lezzetli
Aklıma gelen severek yaptığım tarifleri yazayım sana..zaten geçen de kuzenim istedi, blogta diyet yaparken yediğim yemeklerden bahsetmeyi düşünüyordum, emin ol misafirlerin de sana müteşekkir olacaktır

ayıptır söylemesi inanılmaz güzel yayla çorbası yaparım
bugün ben de içtim akşam..oğlum da bayılıyor
afiyet olsun.

canım çok güzel olmuş mönü, böyle devam..
ah keşke spor da olsa..

canım böyle beslenmen son olsun
yoksa nasıl 26 nisanda 58 olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…