Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aynen canuım bende evde oldummu su içmiyorum
çok yememişsin tebrik ediyorum acı biber metebolizmyı çalıştırır bol bol ye bende çok severim

boyoz muuuu, afiyet olsunnnn
ben de geçen kış dut pestiline dadanmıştım ama kalorili birşey mi bilmiyorum :26:

Evet canım İzmirden kardeşim getirmiş fırında ısıtttttım
çoook çok özlemişiiiiim
Tatlım sanırım çikolatadan daha az kalorili ve çok da sağlıklı bir besindir

offff karbonhidretı bolll bir haftasonu olmuş tatlım
Ama yürüyüşle erimiş gitmiş yok olmuştur inşallah böreklerrr
Ama bende hafta sonundan sonra yürüyüşü abartmama kararı aldıııım :)))

hmmmm boyoz bayılırım ve azda yerim geçen hafta yemiştim çıtır çıtırrrrr ohhh enfesss
canım sen bu koşturmacaya yakmışssındır hepsini

Canım bende tayinim çıkmadan önce boyozu bukadar sevdiğimi bilmiyordum şimdi sanırım İzmiri anımsattığı için ap ayrı seviyoruuum:)
umarım tüm yediklerim yanmıştı:)

bende hemen ceviz alıyoruuum :)

iyi akşamlar

menüm

sabah

ballı limonlu ılık su
kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
2 dilim beyaz peynir
7 zeytin
bol maydanoz
1 minik domates

ara
yok

1 bardak ılık zencefilli kür

öğlen
balık
salata
1 dilim çavdar ekmeği

ara
1 dilim kek
10 badem

akşam
ıspanak yemeği
salata
yoğurt

ara
yok

9 gibi yeşil çay içerim

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 90 dk

MENÜÜM
SABAH:
2dilim ekmek
1dilim peynir
yumurta
5 zeytin
domates
yarım elma

ÖĞLE:
1hamburger ekmeğine tost
ayran
(evde yemek olmadığı için okula götüremedim(

AKŞAM:
yağsız baharatlı tavuk
salata
2kaşık yoğurt
bir parça çikolata(130cal.)
son anda yediiiim pişmanım
yarım elma

SPOR:
ayaklarımı dinlendirmek için spor yapmadım
haftasonu eziyet ettiim resmen ayakçıklarıma

Menun guzel canim ayaklarin icin gecmis olsun ama arkadaslarla vakit gecirmek gibisi olamaz.benimde bacaklarim agriyor dunku yuruyus agir geldi sanirim bugun cikamadim malesef yarinda misafirim var cikamam.neyse yavas yavas alısir bunyem

Bugun ku menum sabah bi iki lokma yedim ara nescafe ogle 3 lahmacun ayran ara soda aksam tavuk sote 4 kasik bulgur pilavi bi kasik yarim kase yogurt

Super tatlim ya.darisi bana olsun.ben kivi yiyordum ac karnina o metabolizmami hızlandirmis miydi acaba?

Selam:))
internet sorunum var bağlantı sıkıntısı çekiyorum yine telefondan başlanmaya başladım:))

dünki menüm sabah çoştummm ne varsa yedim patates kızartması menemen sucuk salam peynir zeytin yumurta....

Yemekten sonra 3 saat aralıksız temizlik sonrasında yürüyüş

öğle yok (kahvaltıyı geç yaptım)

ara türk kahvesi

akşam tantuni

ara meyveli yogurt ve bir kaç leblebi

bugün....

Sabah çeyrek açma çay

öğle çorba bir dilim ekmek

ara gözleme bir taneye yakın

ara süt ve minik halley

akşam mercimek köftesi

güne ceviz kuru üzüm veya kuru kayısı ile başlıyorum her gün...yazmayı unutuyorum

bugün güne yürüyüşle başladım yogun bir gündü tempolu iş, ev temizliği daha işim bitmedi bile ...bowling oynadım yarım saat kadar...

aynen canuım bende evde oldummu su içmiyorum
çok yememişsin tebrik ediyorum acı biber metebolizmyı çalıştırır bol bol ye bende çok severim
acıyı çok severim tatlım bende metabolizmam içinde bol bol yiyorum

Canım bende tayinim çıkmadan önce boyozu bukadar sevdiğimi bilmiyordum şimdi sanırım İzmiri anımsattığı için ap ayrı seviyoruuum:)
umarım tüm yediklerim yanmıştı:)
ayyy olsada yesem boyoz zaten izmirin boyozunu bir yiyen bırakamaz ki mayısta izmirde boyoz festivalı var bekleriz hepinizi

Bugun ku menum sabah bi iki lokma yedim ara nescafe ogle 3 lahmacun ayran ara soda aksam tavuk sote 4 kasik bulgur pilavi bi kasik yarim kase yogurt
kadiscim sanki sağlıklı beslenmiyorsun gibi geliyor bana meyve hiç yemiyorsun gördüğüm kadarıyla inşallah suyu ihmal etmiyorsundur

şimdi ne diyimki bilemedim hanım kendine özel yemekler hazırlıyor çok kıskanıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa

menü gayet güzel tatlım çikolata olmasaymış süper olacakmış da neyseeeeeeee

maşallah hemşerim güzel yiyorsun diyette olduğunu unutuyorsun sanırım hareket ediyorsun umarım yakıyorsundur yediklerini

günaydın kızçeler
herkese saydım saydım kendi menümü yazmamışım
şimdi sayma sırası sizde
işte harika menüm

sabah: buğday ekmeğine yağsız tost çay

ara: 3 form bisküvi yeşil çay

öğle: kuru fasulye 1 kepçe 1 dilim kepek ekmek 6 kaşık pilav ve turşu

ara: biberiye çayı

akşam: 6 kaşık bamya ve lahana salatası 1 kase yoğurt ve bir dilimden az ekmek
ve kaçamağım kızıma puding yapmıştım bisküvili 3 çatal ondan yedim ohh mis çokda güzel olmuş

2 lt su
spor: 60 karın hareketi 120 bel ve kol hareketi evde hiç durmadım yemek çamaşır duş derken yatağa zor attım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…