Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım geç kalmış sayılmazsın, gündüz saati niyetine niyet et, dileklerini dile..önemli olan niyet..
bu tarif çok güzl oluyor kadis, hem de inanılmaz hafif..
böyle başka tariflerim de var, yaptıkça paylaşırım

canım kek, peynir, yumurta, tahin/pekmez, muz..
keşke birilerinden feragt etseydin, fazla olmuş :/
öğlen de düzensiz ama bugün ben de test ettim dışarıdayken istediğini yiyemiyorsun bazen..dün annemde de börek yemek zorunda kalmıştım, çünkü ekmek kalmamıştı evde..

akşam çok güzel olmuş ama..

kızlar selam,

ben de icraatlarımı yazayım, bugün çok yoğun bir gündü..

sabah
1 tavada yumurta (1 tatlı kaşığı tereyağı ile yaptım)
1 dilim peynir
2 dilim kepekli ekmek
domates, salatalık

ara
1 kutu ananaslı prebiotik yoğurt
1 dilim eti form

öğlen
kaşarlı tost
1 bardak ayran

ara
yok

akşam
4-5 kaşık bezelye
4 kaşık patlıcan közleme
4 kaşık dolusu yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

gece
2 top dondurma

spor yok bugün, bacağım çok ağrıyordu..
bugün doktora kontrole gittim, aynı ilaçları verdi:/ Ama eczacım bana başka şeyler verdi, bacaklarımda sorun kalmayacağına da garanti verdi..kendisine çok güvenirim, defalarca eşimi de oğlumu da iyileştirdi..bu akşam verdiği ürünlere -hepsi doğal, hiçbiri ilaç değil- başladım, bakalım nasıl olacak..

Atşecim geçen gün doktora gittiğimde demir depolarımın boşaldığını söyledi; pekmez önerdi bende akşama kadar yakarım düşüncesiyle güzel bir kahvaltı yaptımaslında buaralar havaların değişmesiyle yine üşümeye ve morarmaya başladım bi panikle deli gibi pekmez tahin yedim deli gibi de 1yemek kaşığı
kek dediğim şeyde dukan diyetinde tarifini almıştım yağsız tuzsuz yulaflı peynirli dereotluekmek aslında bağırsakları süper çalıştırıyor:)
okulda yiyecek bişeyler bulmak işkence bugünkü menü dürümdü mesela öğretmenler odasına inmedim inan

bu kekte şeker yok mu
öğlende aynı kek mi başka mı
yani kalorisini bilmediğimden bişey diyemiyeceğim ama
domates salatalık tercihimdir hep
akşam hafifi sanırım
şeker yok tatlım 2yktatlandırıcı var,
sabah ki peynirli,öğlen okula götürdüğüm kakaolu ama malzemeler hemen hemen aynı birisinde tatlandırıcı ve kakao var,diğerinde peynir ve dereotu aama ina bende bilmiyorum tatlım kalorisini

menü zamanı:))

sabah börek 1dilim (yapmış öğretmen arkadaş getirmiş)

öğle yok

ara meyveli yogurt

akşam kıymalı yağlama 4 dilim (şebit bazlama bir adet oluyor)

akşamdan sonra türk kahvesi

spor yapmadım yemeğe misafir vardı. işim yeni bitti:))

söyleyecek sözüm yok:)) yeni ay zamanı kaçırmak istemezdim::)) suçluluk hissediyorum şimdi(

ben baslayalı yaklasık 10 gun oldu 63.5 kg ıle basladım suan 3.5 kg verdım boyumda 1.73 hedefım 55 olmak ama bundan sonrası cok zor gıdıyor maalesef bıde sarap olmasa harfıyen uydum aslında herkese basarılar :))

menümü yazdım, menüleri okudum kendimden utandım menülere yorum yapmaya yüz bulamadım( yarım saatçikte olsa spor yapayım dedim... 30 dakika yürüyüş 15 dakika dans ettim( biraz daha vicdanım rahat...

günaydın kızlar
bugün kendimi daha iyi hissediyordum çünkü sabah tartıda 58.8 çıktım
takii pcnin başına geçipte muzun kaç kalori olduğunu öğrenene kadar
(sabah tok tutsun diye muz yemiştimde hiçte tok tutmadı)
neyse geleyim dünkü menüme
sabah:2 kuru kayısı
buğday ekmeğine tost buarada ben tostlarımı hiç yağsız yapıyorum

ara: yeşil çay 2 kayısı

öğle: tarhana çorbası yoğurt ve 4 kaşık bulgur pilavı

ara: yeşil çay bir yeşil elma

6 gibi 4 fındık 2 badem attım ağzıma

akşam: tost yaptım ama kaşarlıydı zeytin domates salatalık kahvaltı gibi yaptım

spor biraz yürüyüş ve evde 2 saat iş yaptım

su 2 ltye yakın içtim

neyse ki benim tartıyla aram iyi sorun ruh halim

yatmadan önce yenecek şey mi canım
diğerleri güzel olmuş
haklısın tatlım ama ne yapayım aranızda en pis boğazlı benim sanırım
bana bakarak menün ve sporun çok çok iyi

kızzzzzz ayşem sana diyim bilemiyorumki seni gördükçe kendimden utanıyorum yediklerimden kendime saydırıp duruyorum pis kaka tüüü diyorum kendime
hafta sonuda geliyor bugünde annedeyim yok yok benden bir cacık olmazzzz

herzamanki gibi nasıl dengeliyorsun canım yaaa
bu arada blogunu bende takip ediyorum ama kayıtlı değilim iş yeri maili yüzünden zaman zaman fikir alışverişi yapabilriz değilmi dekorasyon konusunda
geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer ağrıların

menümü yazdım, menüleri okudum kendimden utandım menülere yorum yapmaya yüz bulamadım( yarım saatçikte olsa spor yapayım dedim... 30 dakika yürüyüş 15 dakika dans ettim( biraz daha vicdanım rahat...
biz yozgatlılar seviyoruz öyle homini yemeyi yufka olsun dürüm olsun yiyip duralım sonra de niye kg veremıyoruz diye ağlıyalım
en azından sen utanıp spor yapmışsın ya ben yüzsüz utanmaz arlanmaz yok yok benım ar perdem yırtılmış buda nasıl bir kelımeyse anacım kullanır arada

Bu deli kim demeyin. 89/89 topikinden davet ettiler beni.
Geldim de dediler bende dedim:) bir kaç gram kilom varda fazla onun içunn....

hoşgeldin arkadaşımda bu kglarla nasıl yanaşcaz

Sabah sabah nedense size aciyip kızdım. Böle bi kıskançlık böle bi sinir olma durumu içerisindeyim nedense. Eğer takvimdeki kilodaysan ben sana daha çooook sinirlenirim. Ve hatta sen o kiloda ben bu minnacık kiloyla aynı takımda yarışmam yarışamammm.... Terkmi etsem buraları acep....

günaydın kızlar beni de aranıza alın lütfen ama önce cetvelimi nasıl yapıcam yardım edermisinizzzz

evet takvimdeki kgdayım ama homini pis boğazın tekiyim nerdeyse 2 aydır 57yi göremedim düşün sen artık
bu grupta az kg cok kg yok her kgdan var hepimiz kardeşiz

cetfelimi yaptım şimdi neler yapıyoruz banada sölermisiniz rejim programlarınız nedir şu an neler yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…