Topikte tahin pekmez yemeyi yasaklayacam o olacak
Yaw arkadaş siz tahin-pekmez diyince benide iştaha getiriyorsunuz ki ben bayılırım bu karışıma ekmeğimi bandıra bandıra yemeyeee.
Zaten doğumdan sonra önce verdiğim 10 kiloyu bu karışım yüzünden aldığımı itiraf ediyorum.
O yüzden zaafım var bu ikiliye karşı.
Yemeyelim arkadaşlar yemeyelimmm
Canım ya neler diyosun seeeeenKızlarr hamileyken bir gün aldım elime bir poşet şeker (farklı jelibonlar) ve başladım yemeye.
Yarısını yedikten sonra midem öyle bir bulandı ki ne var ne yok hepsi geri çıktı ve o günden sonra şekerli şeyleri görünce bir tiksinme oluyor bende.
Ben ki çikolataya bayılan birii,ben ki tatlı şeylerin aşığııı...Şuan dolapta yurtdışından gelen en kaliteli çikolatalar var ama hiiç açıp yiyesim gelmiyor inanın.
Sadece adet döneminde böyle bir tatlı isteğim oluyor ama onuda kurabiye-dondurma-sütlü tatlı tarzı şeylerle geçiştiriyorum.
Şuan mutfakta dün yaptığım elmalı kurabiyeler tepside öylece duruyor ama beni hiiç cezb etmiyor.
Diyeceğim o ki bu tiksinme benim çok işime yarıyor ama bu defada yemek yiyorum öyle.Eskiden abur cuburla beslenir yemek yemezdim,şimdi ise tam tersi oldu :18:
Bu yüzden en kısa zamanda kalorili farklı şeylerdende tiksinmeyi istiyorum
Canım ya neler diyosun seeeeeninan bana dua ediyorum şu tatlı isteğim gitsin diye ya iana bana ben tatlı delisiyim sanırım hayatımı sadece çikolata yiyerek sürdürebilirim hiiiç sıkıntısııııız
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal)200 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal)290 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Cacık (131 kcal)131 kcal
3.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)9 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Kek Çeşitleri (113 kcal)113 kcal
1.00 x 1 Adet (12gr) Jacobs 3in1 Kahve (Original) (52 kcal)52 kcal
1.00 x 1 Adet Açma (250 kcal)250 kcal
1.00 x 1 Dilim (40gr) Baklava (120 kcal)120 kcal
1.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
Alınan Kalori Toplamı1168 kcal
bilmem canım böyle hespladım bir sitede onun yalancısıyım
offff gerçekten mi on kilo muuuu
Allahtan tahinim dün bitti artık da almam ama pekmeze devam mecbur şu kanı düzenleyene kadar
Canım ya neler diyosun seeeeeninan bana dua ediyorum şu tatlı isteğim gitsin diye ya iana bana ben tatlı delisiyim sanırım hayatımı sadece çikolata yiyerek sürdürebilirim hiiiç sıkıntısııııız
kızlar nickimi değiştirdim ben ceylin3566 bilginiz olsun sonra demeyin bu kim diye
kızlar nickimi değiştirdim ben ceylin3566 bilginiz olsun sonra demeyin bu kim diye
günaydın kızlar akşam gelemedim misafirlikteydim
misafirlik deyince korkmak alzım değil mi
evet bence de korkmak lalzımmmmmmmmmmmmm
sabah yarım diyet bisküvi
öğle patates kızartması 3 tane 1 tane biber kızartması
yarım dilim ekmek
ayran
ara yarım paket diyet bisküvi
akşam
etli patates yemeği
5 kaşık
1 dilim ekmek
ara türk kahvesi
çayla yarım dilim yaşpasta
yarım dilim tatlı
ama sabah sonuç güzeldi
72.3 olmuşum
dün 72.7 idim sanırım
Günaydın kızlarr.
Oğluşum çok şükür biraz toparlandı...Enerji kaynağım benim.O iyi olunca bana da birden bire enerji yüklendi :))
Dün yediklerim
sabah : 1 bardak süt,3 hurma
ara : yok
öğlen : salçalı makarna
ara : yok
akşam : yoğurtlu ıspanak salatası
canımcım,benim şok diyet 1 günle kaldı,dün uygulayabildim bugün de eltime gittim dışarıda işlerimiz vardı,yemek yemeye girdiğimizde baya mücadele ettim salatamı yesem cızz mı yesem diye:26: eltiminde gazıyla birazda ona ayıp olmasın diye (100kilonun üzerinde odahaklısın tatlım ama ne yapayım aranızda en pis boğazlı benim sanırım
bana bakarak menün ve sporun çok çok iyi
kızzzzzz ayşem sana diyim bilemiyorumki seni gördükçe kendimden utanıyorum yediklerimden kendime saydırıp duruyorum pis kaka tüüü diyorum kendime
hafta sonuda geliyor bugünde annedeyim yok yok benden bir cacık olmazzzz
evet canım ben davet ettim tabiki kaptanımız karar verecek benim çağırma sebebim se daha önce 8.takımda olman ve baya kilo vermen inşallah yerimiz vardır senide bir yere sığıştırırızBu deli kim demeyin. 89/89 topikinden davet ettiler beni.
Geldim de dediler bende dedim:) bir kaç gram kilom varda fazla onun içunn....
şeker yok tatlım 2yktatlandırıcı var,
sabah ki peynirli,öğlen okula götürdüğüm kakaolu ama malzemeler hemen hemen aynı birisinde tatlandırıcı ve kakao var,diğerinde peynir ve dereotu aama ina bende bilmiyorum tatlım kalorisini
herzamanki gibi nasıl dengeliyorsun canım yaaa
bu arada blogunu bende takip ediyorum ama kayıtlı değilim iş yeri maili yüzünden zaman zaman fikir alışverişi yapabilriz değilmi dekorasyon konusunda
geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer ağrıların
Menü çok güzel..
Bacağının ağrısı çok üzücü...Lütfen iyice iyileşmeden spora başlama.Gezme temposunda yürüyüş yap sadece olmazmı
[/B]
offff gerçekten mi on kilo muuuu
Allahtan tahinim dün bitti artık da almam ama pekmeze devam mecbur şu kanı düzenleyene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?