Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabah kepek ekmeğine beyaz peynirli tost
yeşil çay bir bardak
şimdi de 1 bardak yeşil çay içiyorum ara diyelim buna

offff gerçekten mi on kilo muuuu
Allahtan tahinim dün bitti artık da almam ama pekmeze devam mecbur şu kanı düzenleyene kadar

Canım ya neler diyosun seeeeeninan bana dua ediyorum şu tatlı isteğim gitsin diye ya iana bana ben tatlı delisiyim sanırım hayatımı sadece çikolata yiyerek sürdürebilirim hiiiç sıkıntısııııız

Geçenlerde diyetisyene uğradım bazı sorular sordu
hocam hayatımı sadece tatlı yiyerek geçirebilirim dedim bi baktı sonra güldü...Zaten hayatımdan aburcubur ve poğaçayı çıkarsam finduk gibi kasri olcam da.

2 sene filan önce hem sigarayı bıraktım aynı andada diyet yaptım burda. Sonra 2 ayda 12 kilo verdim sonra ha dedim iyi veriyom. 1 senede 15 20 kilo geri aldım. Sonra ipin ucu bi kaçtı tam kaçtı. Sonra sigaraya tekrar başladım ama kilolar gitmedi. 2 ay önce sigarayı bıraktım şimdide diyete başlıyom bakalım hayırlısı....
Kısır döngüm benim....

Canııımmmm ben sana inanıyorum tabi kii.Şaka mahiyetinde yazmıştım onu ben
Lütfen yanlış anlama emi.:18:

Allahtan tahinim dün bitti artık da almam ama pekmeze devam mecbur şu kanı düzenleyene kadar

Hiç sorma
Ben doğuma 82 kilo ile girdim ve doğumdan sonra 72 kiloydum...
Süt sıkıntım olunca etraftan duyma şeyleri uygulamaya başladım.Kompostolar,tatlılar,hoşaflar veeee tahin-pekmez ikilisi...
Kime sorsam bunu yedikten sonra sütüm taştı dedi,ben hergün her gün yedim ama hiiiç taşmadı.Sonunda baktım kilom tekrar 80 oldu ve eeeeeeeeeehhhhh yeterrrr artıkkk diyerek bıraktım ve o gün bugündür bu sevdamı sadece bir kaç lokma şeklinde gideriyorum.
Ama bak verseler bir kase,yanınada bir somun ekmek.Gıkımı çıkarmadan yer bitiririm

Evettt işte bende öyle diyenlerdendimmm.
Sabah çikolata,öğlen tatlı,akşam çikolata yesem gıkım çıkmazdı ama şimdi hiç bir çikolata bana yerken zevk vermiyor.
Aslında bazen üzülüyorum biliyormusun.Önceden çikolatanın kokusunu alınca beynime böyle bir sinyal giderdi ve nasıl iştahla yerdim ama şimdiii....Arada bir ağzıma attığım çikolatadan bile haz almıyorum.
Evet benim gibi biri için güzel bir şey aslında ama ne bileyim.Bazen istiyor canım öyle tadını çıkara çıkara çikolata yemeyi :)))

Nerelerdesiniz kızlar. Beni takımas alan olmadı ama ben kendimi pek bi rahat gördüm. Olsun almazlarsada ben yine gelir sıkışırım aranıza:)

akşamdan sonraını görmezsem menü hafif olmuş:))

oğluşunun iyi olması çok güzel:)) menün harika olmuş bu arada...

Merhaba kizlar bugun ugrayamadim buraya.cok uzgunum vakit olmamasi insanin calisinca kendine uakit ayiramamasi ne zor ya.her neyse ben ruhen pek normal degilim bu aralar.yarin icin sizden ricam oglene kadar bildirim yapmaniz.muhtemelen kisitli bi zamanim olacak.

Aramiza katilmak isteyen arkadaslar merhaba.ben izinde olan bi kac arkadasla goruseyim yakin zamanda donecek yoksa sizleri takima dahil edebiliriz.yarin size kesin bilgi veririm.

canımcım,benim şok diyet 1 günle kaldı,dün uygulayabildim bugün de eltime gittim dışarıda işlerimiz vardı,yemek yemeye girdiğimizde baya mücadele ettim salatamı yesem cızz mı yesem diye:26: eltiminde gazıyla birazda ona ayıp olmasın diye (100kilonun üzerinde oda )cızzz dan yana oldu tercihim,hemde tam tartı öncesi tek tesellim kahvaltımı şok diyete uygun yapmış olmam ve cızz larıda saat 3.5 da yemiş olmam.6 gibi de yarım yeşil elma yedim.7 gibi eve döndüm halen kendimi tok hissediyorum,zencefilli kürüm bitmişti onu hazırlayıp az önce 1 bardak içtim.uyuyana kadar sadece su içerim artık
şok diyetide haftaya uygularım duruma göre artık
yarında arkadaşıma başsağlığına gidicem mevlüt yapıcak orda napıcam bilmiyorum ama pilav la pek aram yok sanırım çok dikkat edicem şerbetli tatlıda canım hiç çekmiyo pasta olsaydı dayanamazdım yerdim.
sabah tartı hepimizin yüzünü gülümsettin inşallah
[/B]

Bu deli kim demeyin. 89/89 topikinden davet ettiler beni.
Geldim de dediler bende dedim:) bir kaç gram kilom varda fazla onun içunn....
evet canım ben davet ettim tabiki kaptanımız karar verecek benim çağırma sebebim se daha önce 8.takımda olman ve baya kilo vermen inşallah yerimiz vardır senide bir yere sığıştırırız

valla hepiniz kek diye diye canımı çektirdiniz, dün akşam hayatımda ilk kez -şaka yapmıyorum!- kek yaptım

kayıt sistemi yok canım bende zaten, sadece facebook sayfam var, orayı beğenirsen, yeni yazılarımı oradan takip edebilirsin:)
evet denge olayı hayatımın unsuru oldu artık, bu yzden 2 yıldır çok kilo almam, hep birkaç kilo oynar..eski kiloma hiç dönmeye niyetim yok
teşekkür ederim, bugün daha iyi bacağım, dinlendiriyorum vakit buldukça..

Menü çok güzel..
Bacağının ağrısı çok üzücü...Lütfen iyice iyileşmeden spora başlama.Gezme temposunda yürüyüş yap sadece olmazmı

[/B]

sağolasın turuncu..
yok artık ciddi ciddi dinlendirmeye çalışıyorum, spora sadece pazartesi gittim, o da pilates olduğu için...doktor iyi geleceğini söylemişti..
çok uzun yürüyüşlere bir müddet ara verdim, çünkü yürüyüşten sonra sızlıyor bacaklarım

canım ben de çok severim tahin pekmezi ama ben de geçen kış 4-5 kg aldım bu yüzden..hergün yiyordum kışın..
işte hala o kiloyu vermeye çalışıyorum

kızlar selam,

bugünkü yediklerim

sabah
yarım dilim kek
1 bardak sütle 5 kaşık special k

ara
1 kutu prebiotik yoğurt
1 elma (tarçınla karıştırdım)

öğlen
3-4 kaşık dolusu brokoli salatası
3-4 kaşık dolusu patlıcan közleme
4 kaşık dolusu yoğurt
1 dilim tam buğdaylı ekmek

ara
1 dilim kek

akşam
öğleden sonra kek yediğim için
ton balıklı yağsız salata

gece
yok

spor yapmıyorum, dinleniyorum hala..
sıvı 3 ltyi bulmuştur bugün, ütü yapınca çok su içiyorum, içim yanmış

iyi akşamlar

menüm

sabah

kahvaltı
1 bardak şekersiz çay
2 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek

ara
2 hurma

öğlen
saat 15:30 gibi
cızzzz lar

tatlandırıcılı light sütlü kahve

ara
1 elma

akşam
yok

1 bardak zencefilli kür

ara
yok

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

60 dk açık havada yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…