Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gunaydin iyi pazarlar.dun yagmurluydu evdeydik ailecek bugun hava guzel birazdan disari cikariz.sabah tartida sok oldum.insallah cumaya kadar biraz daha verip hedefimi tuttururum.sabah bi baktim aynaya karnim epey inmis esim bile fark etti minicik kalmis dedi pek sevindim ya.

Dunku menumude yazayim hemen sabah bi dilim ekmek bi ucgen peynir bi yumurta ara turk kahvesi bi dilim cukulata ikindi bi tane firinda alabalik salata ara turk kahvesi cukulata ara bi avuc fistik

Menun guzel canim kacamak yok kendi evinde daha duzenli devam edersin hos ben senin yerinde olsam diyet falan kalmazdi.

Yetisemiyorum cok yogunum bu ara iki oglanin cantasini hazirla derken kendimi unutuyorum aslinda aksamdan biraz peynir zeytin koyup is yerine goturebilirim sanirim.is yerinde bazen wcye gitmeye vakit bile olmuyor malesef form biskuvi de elimin altinda olunca vakit almadigindan genelde bunlarla beslendim bu hafta.

Herkese ıyı paZarlar nete gıremıyorum vaktım kalmıyor menulerı yarın görüp yazacağım davet gezıyoruz kaçamak doğal oluyor

Bugunku menumu yazayim sabah kivi ac karnina kahvaltida 2 yumurta bi ucgen peynir domates salatalik 3 catal helva ara yarim dilim kek zero bi bardak ogle bi kase corba ara bi turk kahvesi 2 tane seker yaninda 4 gibi bi tabak kasarli spagetti ara bi avuc fıstik bi avuç cekirdek birazdan bi turk kahvesi iceyim diyorum ama

iyi akşamlar

menüm

kahvaltım

kepekli tost
5 zeytin
1 yumurta
ada çayı

bugün serbest günümdü ne bulduysam yedim

yeşil çay içerim birazdan

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor 30 dk

Son düzenleme:
Menunu ben begendim canim.aksam kahvalti yaptigini ilk defa gordum.ayaginin filmini cektirdin mi?biraz uzun surdu sanki iyilesmesi.

eşim son zamanlarda geç geliyor kadis, işleri yoğu bu ara..
ben de yemek yemekten çok sıkıldım, canım kahvaltı yemek istedi.
canım çok uzun süre ayakta kalınca böyle oluyor ama sanırım önümüzdeki günlerde başka bir doktora gideceğim
bu arada ben yarın yine 2 günlüğüne şehir dışına çıkıyorum, elimden geldiğince telefondan girmeye çalışırım.

Dunku menumu yazayim sabah malesef diyet olmayan biskuviyle kahvalti ara yine ayni ogle bi yogurt 5 tane sarma ara bi tane halka tatli aksam bi kase corba 4 kasik patates yemegi yarim dilim ekmek

kötü olmamış ama çok sağlıklı şeyler yediğini söyleyemeyeceğim son zamanlarda..

çok sevindim kadisim..
daha dur, 36 giyeceğin günler de gelecek, birşey kalmadı

Dunku menumude yazayim hemen sabah bi dilim ekmek bi ucgen peynir bi yumurta ara turk kahvesi bi dilim cukulata ikindi bi tane firinda alabalik salata ara turk kahvesi cukulata ara bi avuc fistik

canım sen akşam yemeği yemedin mi..
bak çok sağlıksız besleniyorsun, mesela hiç yoğurt görmüyorum sende yoğurt tüketmeye çalış..
sonra hızla geri alacaksın verdiklerini, ondan korkuyorum

bu kadar disiplinli gittikten sonra birşey olmaz Ayşe merak etme
ben de dün öyleydim, bugün sıkı tuttum işi

kızlar selam,

önce dün yediklerim

sabah
1 dilim keten tohumlu ekmek
2 tavada yumurta
1 dilim peynir
domates, biber

ara
yok

öğle
yok

ara
çeyrek dilim kek (gerçekten çok küçüktü, 2 çatal falan)
6-7 mercimek köftesi
1 bardak ayran

akşam
3-4 kaşık taze fasülye
3 kaşık pilav
salata

gece
5 top profiterol

bir de bugün yediklerimi yazayım

sabah
1 dilim keten tohumlu ekmek
1 dilim peynir
domates, salatalık
2 tavada yumurta

ara
yok

öğlen
3 kaşık mantı (yağsız)
1 küçük kase sütlaç

ara
2 dilim bisküvi

akşam
1 enginar dolması
3-4 dal brokoli salatası
1 küçük kase yoğurt

gece
yok

bugün bir saat yürüyüş yaptım regl ağrılarıma da iyi geldi yürüyüş..
kızlar 2 gün yokum, elimden geldiğince telefondan girmeye çalışacağım..
iyi geceler

Günaydın güzeller...Nasılsınız bakalım.
Dünkü menümü yazayım. Sabah bir lokma ekmek bir lokma yumurta(yemeğe başlarken tam canım sıkıldı yemek yemedem kalktım)
öğlen bi parça ekmek azıcık yumurta , bir iki kaşık çorba(çorba da oğlumdan kalan)

Aslında hiç bişiy yemedim dün. Bugün sabah tartıldım 84,9 um. İnşallah geri almam. Ama dedim ya bilerek aç kalmadım moralim biraz bozuktu ondan...
bugün de bi parça ekmek küçük bir salatalık , biraz da peynir yedim çayla birlikte...
Öle işte.

tamam canım telden girersina rtık doktora git mutlaka ihmale gelmez biliyosun

ben beğenmiştim diye hatırlıyorum
galiba insanlar yarış kavramından uzaklaştılar biraz, ondan böyle oldu...silkelenmek lazım
aynen bende zaten buna dikakt edebilmek için değişik br şekilde yazdım ki
hatırlayalım biz burda yarışıyoruz arkadaşlar
günlük takıldığımız bir form değil
belli kuralları var
ve kilo vermemiz şartttttttttt
kötü olmamış ama çok sağlıklı şeyler yediğini söyleyemeyeceğim son zamanlarda..

farkındayım
ruh sağlığımda pek normal sayılmaz
ama dün sanırım biraz daha rahatladım eşimle konuştuk falan
konuşmadan insalar birbirini e kadra aynlış anlayabiliyorlar ya

çok sevindim kadisim..
daha dur, 36 giyeceğin günler de gelecek, birşey kalmadı
36 mııııııııııııııııııııııııııııı
bal damlıyo ağzından canım

akşamdan önceki ara biraz kaçmış sanki
profiterol ve gece
canım kaçamakları sabah öğle saatlerinde yapmaya çalışalım lütfen

bugünü beğendim canım

canın neye sıkkındı tatlım ya
aç kalma yinede
bak nerdeyse 1 kilo vermişsin ama bu hızla veilen hızla alınır canım
canının sıkıntısı neyle alakalı bilmiyoorum ama benimde eşme kızgınlıüğım vardı
gece konuştuk ve birbirimizi ne kadar yanlış anladığımızı gördük
konuşmak çözüm kaçmak sorunmuş bunu tekrar anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…