Günaydın güzeller...Nasılsınız bakalım.
Dünkü menümü yazayım. Sabah bir lokma ekmek bir lokma yumurta(yemeğe başlarken tam canım sıkıldı yemek yemedem kalktım)
öğlen bi parça ekmek azıcık yumurta , bir iki kaşık çorba(çorba da oğlumdan kalan)
Aslında hiç bişiy yemedim dün. Bugün sabah tartıldım 84,9 um. İnşallah geri almam. Ama dedim ya bilerek aç kalmadım moralim biraz bozuktu ondan...
bugün de bi parça ekmek küçük bi salatalık , biraz da peynir yedim çayla birlikte...
Öle işte.
tamam canım telden girersina rtık doktora git mutlaka ihmale gelmez biliyosun
aynen bende zaten buna dikakt edebilmek için değişik br şekilde yazdım ki
hatırlayalım biz burda yarışıyoruz arkadaşlar
günlük takıldığımız bir form değil
belli kuralları var
ve kilo vermemiz şartttttttttt
farkındayım
ruh sağlığımda pek normal sayılmaz
ama dün sanırım biraz daha rahatladım eşimle konuştuk falan
konuşmadan insalar birbirini e kadra aynlış anlayabiliyorlar ya
36 mııııııııııııııııııııııııııııı
bal damlıyo ağzından canım
Günaydın kızlar.Gerçi öğlen oldu :))
Dün yediklerim :
sabah : 1 kase k-fleks(porsiyon biraz büyüktü)
ara: yok (kahvaltıyı geç yaptım)
öğlen: 3 etimek,zeytin-peynir-1 bardak az şekerli kahve
ara : 1/4 simit (dışardaydım)
akşam : 1 dilim ekmek,domates-salatalık-yeşillik-1 kk peynir,3 zeytin,3 dilim sucuk (kahvaltı)
ara : 1 dilim ekmek üzerine ton balığı ve kornişon turşu (akşam yemeğini 5te yiyince 9 gibi fena acıktım)
Spordan sayılırmı bilemem ama öğlen 1de çarşıya çıktık.Akşama kadar gezdik ve eve geldikten sonra oğluş uyuyana kadar hiç oturmadım.
selam,hafta sonunun rahatlığından mı bilemedim bugün kendimi enerjsi alınmış hissediyorum
sabah kalktığımda zaten elim yüzüm şişti,tartıdada baya fazla çıkınca olan enerjimde gitti,ama yinede sürüne sürüne mi derler kendimi zorlayıp sporuma gittim ve yaptım.
spordan sonrada biraz avm de yürüdüm, eşofman tarzı yazlık ince kottan kendime lcw den pantolan aldım,bugünün belkide en iyi kısmı oydu çünkü 44 beden
haliylede öğlen yemek vaktim çok gecikti ,az önce yedim.sanırım ben sorunumu biliyorum benim bedenim saat hesabı işliyor,her şey planlı programlı olmassa tüm dengem bozuluyor.
yemeğimi zamanında ve önceden düşünülmüş hazırlanmış olarak yemeliyim ki sonuç alabileyim.
2 gündür bozuk yemek ve uyku düzenim bugünede sarkmış oldu.
artık akşam yemeği yerine ki zaten saat geç oldu yoğurt falan yerim.ve en önemlisi 11 de benim yatağa girmiş olmamın gerektiği..
ayy açıldım biraz şöyle aklımdakileri yazınca...
ve kızlar önce kendime sonrada sizlere bende kadriyecime ek olarak hatırlatayım,bir yarışmadayız ve bu yarışma belkide kendimiz için yaptığımız en güzel şey..ve sonucunda da ödül olarak bize,sağlıklı ve güzel bedenimiz hediye edilecek...dünyanın en zengin kişisi bile olsak,parayla satın alamayacağımız bir şey ...
ben karar verdim,yarışmayı kazanıp kendime yeni bedenimi hediye edeceğim...
Hayırlı geceler kızlar...
Bugün günüm çok da güzel geçmedi...
Anne ve babamın ısrarı ile diş doktoruna gittim.Kanal tedavisi dolgu derken 2 saatim geçti.
Gitmeden önce karnımı doyurmadığım için öğlen atıştırdığımla bu saate kadar aç kalmak zorunda kaldım.
Şuanda da fena diş ağrım var.Yarın tekrar dolgu için gitmem gerekiyor.
Sevmiyorum dişçiyi yaaaa
bugün yediklerim
sabah : 1 kk peynir,5 zeytin,1 çay.k t.yağ,1 dilim ekmek-salatalık-domates-yeşillik
ara : 1 kare çikolata
öğlen : 3 etimek
gece : minik kase çorba,1 haşlanmış patates
Çok ağrım var,en iyisi gidip uyumak
Kızlar bu arada yeni birşey öğrendim
Fazla sporun kilo vermeye çok bir katkısı yokmuş daha çok mutluluk hormonlarını harekete geçiriyormuş
Spor hocam haftada 3 gün sporun yeterli oldugunu söylediğinde kulak asmamıştım
Ama hareketli hayat şart
Sanırım Taylan Kümeli, Karatay falan günde 30/40 dk yürüyüş yeterli demelerinin sebebi bu..
selam kızlar bir görünüp bir kaçar vaziyetteyim bugünlerde kendime tatil verdim anne özlemi gideriyorum:)) sorumsuzluğu sevmem ama nete girmektense annemle vakit geçirmek daha tatlı geliyor:))
sabah kahvaltıya davetliydik birazdan da dolma yemeye davetliyiz güneydoğu usulü... akşam künefe yemeye götürecek bir arkadaş...
dostlarımın kıymetini anladım bir dakika yalnız bırakmıyorlar annemi sürekli birileri davet ediyor dolayısıyla da kaçamak değil artık diyetsiz bir hafta geçiriyorum:))
dün kilo artışı yoktu aşırı gezmektendir:)) inşallah bu haftayı artışsız atlatırım vermesemde olur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?