Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım eğer düzenli yemek yemezsen tüm verdiklerini geri alırsın

Canım boşuna "insanlar konuşa konuşa"dememişler;-)
Baş damlamıyor,istediğini uygula,yeter!neden olmasın;-)

Bence her türlü hareket önemli
Spor olup olmadığını bilemem ama hareketli olmak kazım

Ah ben de düzeni bozulunca dengesi şaşanlardandım canım
Ama şöyle bir gerçek var, hayatımız boyunca böyle bir düxen çok zor, dengelemek lazım..ben kemdimi iyi jissettiğimde çok güzel dengeliyorum ama bazen de olmuyor işte..
Ben hedefimi tutturuna kendime yeni spor kıyafetleri ve bikini alacağım yaz kspıya dayandı hala bikinim yok,evdekiler çok eskidi

Geçmiş olsun turuncu

Kızlar selam
Seyahatte bile yediklerine dikkat edebilen insanlara hayranlık duyuyorum zira benim dengem şaştı
Sabah
Yarım kruvasan
Çeyrek kek

Öğlen
2 büyük dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
1 tavada yumurta
2 zeytin
Domates biber

Akşam üzeri
1 tabak mantı

Akşam
2 dilim şöbiyet

Tabii ki spor falan yok..
Bu gece eve dönüyoruz kendimi düzene sokacağım tez zamanda,bu böyle gitmez, kendimden hiç hoşnut değilim

Kızlar bu arada yeni birşey öğrendim
Fazla sporun kilo vermeye çok bir katkısı yokmuş daha çok mutluluk hormonlarını harekete geçiriyormuş
Spor hocam haftada 3 gün sporun yeterli oldugunu söylediğinde kulak asmamıştım
Ama hareketli hayat şart
Sanırım Taylan Kümeli, Karatay falan günde 30/40 dk yürüyüş yeterli demelerinin sebebi bu..

Fıstıklar bugün geç geldim bi selam verem dedim.
Çok yoğunum şu ana ama fırsat bulursam dönecem size.

Merhaba kizlar nasilsiniz bayraminiz da kutlu olsun.ben bugun misafir ve bayram telasindayim kahvalti dahil yemekli misafirim var.gece gelmeye calisirim.iyi aksamlar.

Benim spor hakkinda ki gecmisimden ogrendigim şu ki fazla spor fazla vermek degil.nasil desem sporu agir yapmamak lazim ve surekli degil.

iyi akşamlar

menüm

sabah
1 bardak ılık ballı sirkeli limonlu su

kahvaltı

kepekli tost
5 zeytin
ada çayı

ara
yok

öğlen

cızzz yedimmmm

ara
türk kahvesi
1 lokum

akşam
1 kase yoğurt

ara

1 portakal

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

70 dk

off cumartesinden beri kendimi toparlayamadım hala yemek konusunda
yarından itibaren yeni listem başlıyor inşallah bu sefer kaçamaksız tamamlıcam.
demek arada böyle oluyor,en az zararla atlatabilmek çok önemli

iyi geceler kızlar annemle süperr geziyoruz çok yorgun oluyoruz nete girmeye vaktimiz kalmıyor

sabah yoğurt bir dilim ekmek

ara çeyrek dilim tavukgöğsü

öğle adana kebap iki dilim ekmek

akşam kesme mantı domates eritme bir dilim ekmek

akşamdan sonra süt ve petibor 3 tane çay bardağı kola

spor yok gezmekten ayaklarım ağrıyor

annem hafta sonuna kadar benimle kilo almadım hafta sonu çok mutluyum yarın sabah evdeyiz menülere bakarım rahat rahat:))

selam kızlar nasılsınız dün hiç gelemedim malum tatildi
oğlumu bayrama götürdüm sabah izledik zaten geç gitmişiz yarım saat izledik sonra bitti
öğleden sonra evdeydim tv izledim evin tadını çıkardım
hava güzel olduğu için oğlum dışarda oynadı
spor yapmadım sadece bayrama giderken yürüdüm 20 dak. filan

selam kızlar bir görünüp bir kaçar vaziyetteyim bugünlerde kendime tatil verdim anne özlemi gideriyorum:)) sorumsuzluğu sevmem ama nete girmektense annemle vakit geçirmek daha tatlı geliyor:))
sabah kahvaltıya davetliydik birazdan da dolma yemeye davetliyiz güneydoğu usulü... akşam künefe yemeye götürecek bir arkadaş...

dostlarımın kıymetini anladım bir dakika yalnız bırakmıyorlar annemi sürekli birileri davet ediyor dolayısıyla da kaçamak değil artık diyetsiz bir hafta geçiriyorum:))

dün kilo artışı yoktu aşırı gezmektendir:)) inşallah bu haftayı artışsız atlatırım vermesemde olur:))

Ohhhh yarasın inşallah....
Anne ne güzel birşey dimi......

Dün misafirim vardı birazcık kaçırdım sanırım.

Dün sabah 2 3 lokma gözleme , bir parça ekmek , peynir zeytin ve çay
öğlen nohut yemeği ve 2 3 kaşık pilav , çoban salatası
akşam 3 mercimek köfte yarım kase çorba , fırında köfte patates , yoğurt , salata (az az ) 2 ısırık kek
sabah akşam sirkeli su , arada yeşil çay

bugün sabah 3 ısısık kek (bir minik dilim bile değil) , bi parça tahinli çörek ,
öğlen erişte , mercimek çorbası

Akşama allah kerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…