çok geçmiş olsun kadriyecim.sen en azından nerede nasıl sürtüldüğünü biliyorsun.benim sağ taraf 2.ye fena sürtülmüş ve biz nerde nasıl oldu bilmiyoruz.ben daha bir çizik bile yapmadım ama oğlum okula gidip geliyor ve otoparka bıraktığı halde sürtülmüş buluyoruz,o da sürtse söyler evdede dikkatli şöför de o. sağ taraf olduğu için hiç birimiz zamanında farketmiyoruz ,kimbilir kaç gün sonra görüyoruz.ilkinde komple kapı falan boyaya girdi,şimdi yine aynı yer, bir kaç gündür öyle duruyormerhaba kızlar
yoğun bir mesai gününden
ve arabamın kapısını sürttüm kötü fena oldu
5 te eşim görecek bakalım ne diyecek
çok sıkkın canım çokkkkkkkkkkkk
bende bana ne oldu bilmiyorum ama bugün düzene gircek inşallah,gerçi bugünde aniden bir misafirliğe gitmemiz gerekti dikkat etmeye çalıştımaman ablacım şaşırma sen yoldan çıkmayan nazar boncuğumuz bi sen varsın
lütfennnn
aslında zaten hafta sonları bir öğünde kaçamak yapıyorum genelde,ama bu hafta istemsiz bir şekilde fazla oldu.hazirana kadar dişimi sıkmak da istiyorum aslında şu nişanı bi atlatsam bu kadar sıkı yapmıcam,daha ağırdan ilerlicem.şu an ara beden kaldım,ya büyük ya dar oluyor her şey hemen hemen.1 mayısa kadar şu dar gelen bedene girmeliyim,yeğenimin düğünü var.canım aslında her hafta kilo verdiğinde kendine bir ödül verebilirsin..yoksa bu kadar zaman bu kadar kiloyu verirken kendini sürekli disipline etmen çok zor..
ben diyetisyene giderken her kilo verdiğim hafta bir sütlü tatlı yiyordum, şuruplu tatlıları yasaklamıştı
sanırım akşam misafirlikteydin yoksa senin böyle menün olmazdı değil mi canım ablacımiyi akşamlar
menüm
sabah
1 bardak ılık ballı sirkeli limonlu su
kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
1 minik domates
ada çayı
ara
1 portakal
1 kase yoğurt
öğlen
2 parça tavuk
1 tabak bulgur pilavı
1 bardak ayran
ara
yok
akşam
3 zeytinyağlı minik sarma
1 kurabiye
çeyrek açma
ara
5 çilek
2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
90 dk
saol canımçok geçmiş olsun kadriyecim.sen en azından nerede nasıl sürtüldüğünü biliyorsun.benim sağ taraf 2.ye fena sürtülmüş ve biz nerde nasıl oldu bilmiyoruz.ben daha bir çizik bile yapmadım ama oğlum okula gidip geliyor ve otoparka bıraktığı halde sürtülmüş buluyoruz,o da sürtse söyler evdede dikkatli şöför de o. sağ taraf olduğu için hiç birimiz zamanında farketmiyoruz ,kimbilir kaç gün sonra görüyoruz.ilkinde komple kapı falan boyaya girdi,şimdi yine aynı yer, bir kaç gündür öyle duruyor
bende bana ne oldu bilmiyorum ama bugün düzene gircek inşallah,gerçi bugünde aniden bir misafirliğe gitmemiz gerekti dikkat etmeye çalıştım
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kadriyecim,nice nice huzurlu mutlu yıllar göresiniz
aslında zaten hafta sonları bir öğünde kaçamak yapıyorum genelde,ama bu hafta istemsiz bir şekilde fazla oldu.hazirana kadar dişimi sıkmak da istiyorum aslında şu nişanı bi atlatsam bu kadar sıkı yapmıcam,daha ağırdan ilerlicem.şu an ara beden kaldım,ya büyük ya dar oluyor her şey hemen hemen.1 mayısa kadar şu dar gelen bedene girmeliyim,yeğenimin düğünü var.
iyi akşamlar
menüm
sabah
1 bardak ılık ballı sirkeli limonlu su
kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
1 minik domates
ada çayı
ara
1 portakal
1 kase yoğurt
öğlen
2 parça tavuk
1 tabak bulgur pilavı
1 bardak ayran
ara
yok
akşam
3 zeytinyağlı minik sarma
1 kurabiye
çeyrek açma
ara
5 çilek
2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
90 dk
iyi geceler...
sabah kır pidesi
öğle çorba yarım tabak, kavurma, 2 dilim ekmek
ara yarım muz, meyve suyu
akşam bolca dolma, bir dilim börek
ara 2 çatal yaş pasta (annem zorla yedirdi)
şimdi türk kahvesi...
menülerde max kaçamak bende:)))
merhaba kızlar
yoğun bir mesai gününden
ve arabamın kapısını sürttüm kötü fena oldu
5 te eşim görecek bakalım ne diyecek
çok sıkkın canım çokkkkkkkkkkkk
kızlar selam,
bugün çok ama çok hareketli bir gündü, ancak uğrayabildim buralara..
bugün eve bir sürü alışveriş yaptım, yarın da artık düzenleme, temizlik işlerine başlayacağım kısmetse..
bugünkü yediklerim
sabah
2 dilim tam buğdaylı ekmek
1,5 tavada yumurta
1 dilim peynir
domates, biber
ara
yok
öğlen
1 adet karper (üçgen) peynir
1 gevrek
ara
1 dilim ananas
akşam
1 tabak etli bezelye
5 kaşık dolusu yoğurt
4-5 sap brokoli salatası
gece
yok
spor yapmadım ama alışveriş sayesinde en az 1 saat yürümüşümdür
bacağım da günden güne daha iyiye gidiyor
Selam kızlar.
Dün hüç kimse yoktu. Bugünde ben uğrayamadım.
Kızlar dün akşamdan beri acayip bi yeme isteğim var kendimi durduramıyordum ki felaket bi miğde ağrısı ve çok afedersiniz kusma ile birlikte frenlenmiş oldum. İşte gözlerim balon gibi şiş oldu....
Nefret ediyorum şişman olmaktan ve pis boğaz olmaktan yaaaa.....
Merhaba kızlar...
2 gündür diyet modundan çıkmış durumdayım.Aslında yaptığım tek kaçamak 1-2 dilim ekstra ekmek ve tiramisu yemek oldu ama hiç su veya yeşilçay içmiyorum
Ben zaten suyu sevmeyen biriyim ama diyette olduğum için mecburi günde 2 lt içmeye çalışıyordum evde.Annemlere gelince tüm düzenim alt üst oldu.Sabah tartıda kilo aldığımı gördüm.Aslında annemleri geldim geleli 400 gr almış oldum sadece ama hedefim kilo vermek olunca bu sonuca sevinemiyorum.
Neyse pazar günü artık evime dönüyorum.Koşu bandımı çıkarıp en güzel şekilde diyetimi yapmaya gayret edeceğim...
aslında zaten hafta sonları bir öğünde kaçamak yapıyorum genelde,ama bu hafta istemsiz bir şekilde fazla oldu.hazirana kadar dişimi sıkmak da istiyorum aslında şu nişanı bi atlatsam bu kadar sıkı yapmıcam,daha ağırdan ilerlicem.şu an ara beden kaldım,ya büyük ya dar oluyor her şey hemen hemen.1 mayısa kadar şu dar gelen bedene girmeliyim,yeğenimin düğünü var.
canım çok güzel bir menü ya çok beğendim
tam diyet menüsü tebrikler
Selam kızlar.
Dün hüç kimse yoktu. Bugünde ben uğrayamadım.
Kızlar dün akşamdan beri acayip bi yeme isteğim var kendimi durduramıyordum ki felaket bi miğde ağrısı ve çok afedersiniz kusma ile birlikte frenlenmiş oldum. İşte gözlerim balon gibi şiş oldu....
Nefret ediyorum şişman olmaktan ve pis boğaz olmaktan yaaaa.....
sanırım akşam misafirlikteydin yoksa senin böyle menün olmazdı değil mi canım ablacım
vaktin müsait mi yapmayı planladığım bikaç bişey var ama her cuma buna ayıracak vaktim malesef olmuyor.
evde bil yok telden de yapamıyorum
her cuma kişiye ait menüleri kopyalayalım diyorum
böylece kişilerin neden kilo veremedikelri yada verdikleri yada kaçamaklarını görmüş oluruz
yardımcı olabilir misin ablacım
saol canım
evet Allah daha büyüğünden saklasın bununla atlatmış olalım
başkası yapınca insanın canı daha çok sıkılıyor
kendi yapınc kızaak kimse yok malum
saol ablacım tekrar
Rabbim hepimiizn yuvasına huzur versin inşallah
aslında çıkma günümüzdü
bir 23 nisan stadyumu akşamı bir çay ve dilim tutulmuştu üniversite 2. sınıfta
hayır tatlım başka bahar falan yok,bu bahara bitcek.pes yok sakın.günaydın kızlar nasılsınız
ben çok üzgünüm dün abarttım ve çoook pişmanım yazmaya utanıyotrum inanın
kızın bana lütfen hedefe ulaşmak başka bahara kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?