hem gözleme hem ekmek nasıl olur bir aradaDün misafirim vardı birazcık kaçırdım sanırım.
Dün sabah 2 3 lokma gözleme , bir parça ekmek , peynir zeytin ve çay
öğlen nohut yemeği ve 2 3 kaşık pilav , çoban salatası
akşam 3 mercimek köfte yarım kase çorba , fırında köfte patates , yoğurt , salata (az az ) 2 ısırık kek
sabah akşam sirkeli su , arada yeşil çay
bugün sabah 3 ısısık kek (bir minik dilim bile değil) , bi parça tahinli çörek ,
öğlen erişte , mercimek çorbası
Akşama allah kerim.
ah ah ahGünaydın güzeller.
İnşallah hayırlı , sağlıklı huzurlu bir gün olur hepimiz için.
iyi gezmeler canımselam kızlar bir görünüp bir kaçar vaziyetteyim bugünlerde kendime tatil verdim anne özlemi gideriyorum:)) sorumsuzluğu sevmem ama nete girmektense annemle vakit geçirmek daha tatlı geliyor:))
sabah kahvaltıya davetliydik birazdan da dolma yemeye davetliyiz güneydoğu usulü... akşam künefe yemeye götürecek bir arkadaş...
dostlarımın kıymetini anladım bir dakika yalnız bırakmıyorlar annemi sürekli birileri davet ediyor dolayısıyla da kaçamak değil artık diyetsiz bir hafta geçiriyorum:))
dün kilo artışı yoktu aşırı gezmektendir:)) inşallah bu haftayı artışsız atlatırım vermesemde olur:))
offfff yorum yokiyi geceler kızlar annemle süperr geziyoruz çok yorgun oluyoruz nete girmeye vaktimiz kalmıyor
sabah yoğurt bir dilim ekmek
ara çeyrek dilim tavukgöğsü
öğle adana kebap iki dilim ekmek
akşam kesme mantı domates eritme bir dilim ekmek
akşamdan sonra süt ve petibor 3 tane çay bardağı kola
spor yok gezmekten ayaklarım ağrıyor
annem hafta sonuna kadar benimle kilo almadım hafta sonu çok mutluyum yarın sabah evdeyiz menülere bakarım rahat rahat:))
selam kızlar nasılsınız dün hiç gelemedim malum tatildi
oğlumu bayrama götürdüm sabah izledik zaten geç gitmişiz yarım saat izledik sonra bitti
öğleden sonra evdeydim tv izledim evin tadını çıkardım
hava güzel olduğu için oğlum dışarda oynadı
spor yapmadım sadece bayrama giderken yürüdüm20 dak. filan
off cumartesinden beri kendimi toparlayamadım hala yemek konusunda
yarından itibaren yeni listem başlıyor inşallah bu sefer kaçamaksız tamamlıcam.
demek arada böyle oluyor,en az zararla atlatabilmek çok önemli
hoşgeldin tatlım
fazla kg almamışsın baksana hala sana yetişememişim bu arada ben ceylin3566 adımı değiştirdim
inşallah en kısa zamanda sana yetişirim
Besteciiim hoşgeldin tatlım özlemiştik seniii :)))diyet gitmeye çalışıyor canım benim kendi adıma bir türlü oturtamıyorum rayına senin adına da üzüldüm ama yaz geliyor artık daha bir hareketli olursun ve hemencik verirsin aldığın 1kilocuğu tatlııım
iyi bak kendine
bestecim merhaba
aramıza istediğin zaman dönebilirsin canım
seni görmek isteriz kilo vermeasen de almasan sana yeter canım
dengeyi yakalaman ümidiyle
inşallah yetişirsin canım benim, ben kilomu korumakta zorlanıyorum bu ara zaten..
hoşbuldum Sudeciim ben de sizleri özledim keşke internetim olsa da devam edebilsem diyorum çünkü burdan sizlerden uzak olmak yaramıyor bana :/ annem bile dedi ki kışın ne güzel inceciktin bahar da kilo aldınsenin de yoluna girer inşallah diyetin canım çünkü insanın en zayıf olmak istediği zaman yaz mevsimi
ah Kadişcim bence de almasam yeterdi ama malesef aldım ve daha da almaktan korkuyorum çünkü iştahım çok açık bu ara nedense mevsimden midir, yoksa 23 nisan için hazırlıklar baya yoğun ve yıpratıcı geçti ondan mıdır bilmiyorum...aranıza katılmayı çok istiyorum keske düzenli internete girebilsem ama malesef, 14 hazirandan sonra aranıza katılmayı planlıyorum ama
umarim kilo almadan atlatirsin bu donemi canim.epey de varmiş daha.
Benim spor hakkinda ki gecmisimden ogrendigim şu ki fazla spor fazla vermek degil.nasil desem sporu agir yapmamak lazim ve surekli degil.
off cumartesinden beri kendimi toparlayamadım hala yemek konusunda
yarından itibaren yeni listem başlıyor inşallah bu sefer kaçamaksız tamamlıcam.
demek arada böyle oluyor,en az zararla atlatabilmek çok önemli
selam kızlar bir görünüp bir kaçar vaziyetteyim bugünlerde kendime tatil verdim anne özlemi gideriyorum:)) sorumsuzluğu sevmem ama nete girmektense annemle vakit geçirmek daha tatlı geliyor:))
sabah kahvaltıya davetliydik birazdan da dolma yemeye davetliyiz güneydoğu usulü... akşam künefe yemeye götürecek bir arkadaş...
dostlarımın kıymetini anladım bir dakika yalnız bırakmıyorlar annemi sürekli birileri davet ediyor dolayısıyla da kaçamak değil artık diyetsiz bir hafta geçiriyorum:))
dün kilo artışı yoktu aşırı gezmektendir:)) inşallah bu haftayı artışsız atlatırım vermesemde olur:))
Dün misafirim vardı birazcık kaçırdım sanırım.
Dün sabah 2 3 lokma gözleme , bir parça ekmek , peynir zeytin ve çay
öğlen nohut yemeği ve 2 3 kaşık pilav , çoban salatası
akşam 3 mercimek köfte yarım kase çorba , fırında köfte patates , yoğurt , salata (az az ) 2 ısırık kek
sabah akşam sirkeli su , arada yeşil çay
bugün sabah 3 ısısık kek (bir minik dilim bile değil) , bi parça tahinli çörek ,
öğlen erişte , mercimek çorbası
Akşama allah kerim.
merhaba kızlar
yoğun bir mesai gününden
ve arabamın kapısını sürttüm kötü fena oldu
5 te eşim görecek bakalım ne diyecek
çok sıkkın canım çokkkkkkkkkkkk
inşallah yetişirsin canım benim, ben kilomu korumakta zorlanıyorum bu ara zaten..
hoşbuldum Sudeciim ben de sizleri özledim keşke internetim olsa da devam edebilsem diyorum çünkü burdan sizlerden uzak olmak yaramıyor bana :/ annem bile dedi ki kışın ne güzel inceciktin bahar da kilo aldınsenin de yoluna girer inşallah diyetin canım çünkü insanın en zayıf olmak istediği zaman yaz mevsimi
ah Kadişcim bence de almasam yeterdi ama malesef aldım ve daha da almaktan korkuyorum çünkü iştahım çok açık bu ara nedense mevsimden midir, yoksa 23 nisan için hazırlıklar baya yoğun ve yıpratıcı geçti ondan mıdır bilmiyorum...aranıza katılmayı çok istiyorum keske düzenli internete girebilsem ama malesef, 14 hazirandan sonra aranıza katılmayı planlıyorum ama
Eşım canin saolsun dedi pek rahatladim.korkmustum bi an kizacak diye .seviyorum ben ya.dun tam 11 seneyi devirdik.ne cok zaman olmus vurulali.Dun annem geldi.sasti kaldi nasil zayifladin sen dedi. 2 haftadir gorusemiyoduk.belimin yaninda ki bogumlar erii bir gobegim kaldi kalçam erimese de olur)
iyi geceler...
sabah kır pidesi
öğle çorba yarım tabak, kavurma, 2 dilim ekmek
ara yarım muz, meyve suyu
akşam bolca dolma, bir dilim börek
ara 2 çatal yaş pasta (annem zorla yedirdi)
şimdi türk kahvesi...
menülerde max kaçamak bende:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?