Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

[/QUOTE]
canım ben bu ürünlerin mucize yaratabileceğine inanmıyorum nedense :))
Yine de seni takipte olacağım.
Özellikle menü paylaşımlarını bekliyorum.
[/QUOTE]
ya bu ilaç çay falan değil ki sandaloz ağacının sakızı bi zararı olmaz diye düşündüm ve denemeye başladım gün içerisinde öyle çok dikkat etmeme rağmen her gün gramlar gidiyor:) sonucu bildirecem burdan hepinize

Son düzenleme:

bebişine geçmiş olsun tatlım,benimkide ana okulundayken çıkarmıştı 5 yaşındayken ve küçük oğlum da bebekti onada bulaşmıştı.ufaklık bebek olduğundan kaşınmayı bilmiyordu rahattım büyükde az kaşınarak atlattı çok şükür ,doktora götürmüştüm merhem gibi bir şey vermişti onu sürüyordum çok şükür atlatmıştık.yalnız genelde su çiçeğinden sonra peşine hemen kızılcık geçiriyorlar , seninki belki geçirmez.olursada panikleme sakın canım,kızartıları oluyor kabakulak yada kızamıkla da karıştırılabiliyor tam adı kızılcık olması lazım 20 küsür sene geçince hatırlamıyorum tam

menüne gelince,
tost kahvaltı için ideal seçenek ama tabi esmer ekmek türevleriyle ve yağsız yapılırsa umarım öyledir
öğlen ve akşam yemeklerinde az da olsa pilav olduğu için yanında ekmek tüketmemeliydin
spor yapamamışsın bida olmasın dicemde ev işi ile onu karşılamış olduğunu umuyorum

azmine hayranım ayşem yaaa
canım ya senın bir kür daha vardı içtiğin onun tarifini verirmisin elmalı karanfıllı tarcınlı bıseydi
canım benim sağol en sonda paylaşırım tatlım kürü

kızlar öyle bi ağırlık varki üstümde anlatamam size...
Sıcaklardan mıdır nedir anlamadım yaaa....
Bide üstüne koşuşturmaca...Offf of...

ayy ablam işteyim ama aklım hep evde inşallah benım kuzumda kolaylıkla atlatır hemen iştahtan kesılıyor

kahvaltmı kepekli ve yagsız yapıyorum ekmek konusunda haklısın ama cok acıkmıstım dıyet moduna hala gıremedım

canım günde 2 öğün yemek gerekiyor ama benim bişeyler çıkıyor sabah yesem öğle yiyemiyorum öğle yesem sabah yiyemiyorum karışık yani artık dediğin gibi normal şeyler yicem daha iyi olur

tatlım bende mamayı yememen gerektiğini düşünüyorum,yemessen ziyan olmaz merak etme ama yersen belki zararı olur:26:
sabahki yarım simitin olabilirliğini düşününce gün içinde ekmek yememişsin ona göre olur diyorum.mesela benimde 3 gündür kahvaltımda yarım simit var ama gün içinde ona göre dengeli.
öğlenki bisküvi için yemek yememişsin olur demeyeceğim aksine çok kızıcam yemek yemediğin için
akşamki turşu da su içmene ve sonucundada ödem yapmana sebep olcak ona da kızdım şimdi bak

canım benim bende hepinizi çokkk seviyorum
inşallah 8.takım olarak hepimiz ideal kilolarımıza ulaşıp mezun olucaz,sadece az biraz gayret ve sabır

çok sevindim ve mutlu oldum ayşecim yürüyüşte problem çıkmadığına ve kilona
bende önümüzdeki hafta 1 ayda 5 kilo verdiren sağlıklı bir diyete başlıcam inşallah hepimiz için diyetlerimiz olumlu sonuç verir

kadriyecim geçmiş olsun canım.kardeşin gelmiş gitmiş allah kavuştursun

Son düzenleme:
pardon 4 müş.
tatlım ne yaptım sen öyle:26:
okurken kahvaltıdaki pizzan için hadi erken saat dedim,arada keki gördüm öğlende ekmek yememiş olur dedim.ama akşamki makarna sonrada yine pizza olmaz böyle kilo veremezsin

Son düzenleme:

merak etme tatlım çocuklar bizden çok daha fazla dayanıklılar ve su çiçeğini insan mutlaka çıkarırmış.çocukluk döneminde çıkarmaları da çok iyiymiş hafif atlatıyorlarmış

Cok yorulmusum bugun iste.hic halim kalmamis.adanada hava 40 derece nerdeyse.klimalar var da rahatiz ama arazide perisanim.ve surekli hata yapiyorum yogunluktan.biraz dinlenmem lazim.haziranda okul bitince belki ayrilirim iki hafta kadar.

Allah nazardan korusun:))

aramızda en şanslısı sensin üniversitede hızlı yaşam olur çabuk kilo verirsin... çok sevindim senin adına:))

ablacım sen bu azimle verirsin keşke sendeki azmin yarısı bende olsaydı:))

menün çok güzel afiyet olsun:)) anneler bilir ne yapılacağını valla canım ben birtek gelişim aşamalarını bilirim:))

yine mamalar başladı...bugün fasulye günü galiba:)) amannn can sıkıntısınaa dikkat lütfen canım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…