günaydın kızlar
dünkü menümü paylaşayım
sabah: tost şekersiz çay
ara: yeşil çay kayısı
öğle: 2 parça tavuk fırında
salata ve çok az pilav
ara: kayısı
akşam: dünkü yemeklerden yedim 1 dilim ekmekle
fasulye ve pilav
su 2 lt tukettım
spor yok ama evi yerleştırdım saat 11e kadar
bu arada dün kızım ateşliydi bu gece 4ten sonra uyumadık üstünü değiştirirken bir baktım su çiçeği çıkarıyor
kreşte gecen hafta tatıldı bu yuzden kızım yenı cıkarmaya basladı o halde bırakıp işe geldımokadar kötü oluyorumki o hastayken işe gelmekten nefret ediyorum. su çiçeği cıkaranlar tecrubelıler ne yapalım akıl verın kaşıma annecim dedim ama cocuk bu dayanamıyor
canım benim sağolazmine hayranım ayşem yaaa
canım ya senın bir kür daha vardı içtiğin onun tarifini verirmisin elmalı karanfıllı tarcınlı bıseydi
bebişine geçmiş olsun tatlım,benimkide ana okulundayken çıkarmıştı 5 yaşındayken ve küçük oğlum da bebekti onada bulaşmıştı.ufaklık bebek olduğundan kaşınmayı bilmiyordu rahattımbüyükde az kaşınarak atlattı çok şükür ,doktora götürmüştüm merhem gibi bir şey vermişti onu sürüyordum çok şükür atlatmıştık.yalnız genelde su çiçeğinden sonra peşine hemen kızılcık geçiriyorlar , seninki belki geçirmez.olursada panikleme sakın canım,kızartıları oluyor kabakulak yada kızamıkla da karıştırılabiliyor tam adı kızılcık olması lazım 20 küsür sene geçince hatırlamıyorum tam
menüne gelince,
tost kahvaltı için ideal seçenek ama tabi esmer ekmek türevleriyle ve yağsız yapılırsa umarım öyledir
öğlen ve akşam yemeklerinde az da olsa pilav olduğu için yanında ekmek tüketmemeliydin
spor yapamamışsın bida olmasın dicemde ev işi ile onu karşılamış olduğunu umuyorum
canım benim sağolen sonda paylaşırım tatlım kürü
kızlar öyle bi ağırlık varki üstümde anlatamam size...
Sıcaklardan mıdır nedir anlamadım yaaa....
Bide üstüne koşuşturmaca...Offf of...
canım günde 2 öğün yemek gerekiyor ama benim bişeyler çıkıyor sabah yesem öğle yiyemiyorum öğle yesem sabah yiyemiyorum karışık yani artık dediğin gibi normal şeyler yicem daha iyi olur
Karatay diyetinin sonucunu sabırsızlıkla bekliyorumm.
Ben uyguladım,sonuç aldım ama disiplin bana göre değil nedense...
Normal zamanda cısslar o kadar aklıma gelmezken karatayda beynimde hep cısss lar uçuşuyordu
Oooo o 5 kilo verdiren diyeti ben de uygulamak isterim.Birebir aynısı olmasa da en azından listeye bakıp dengelerim.
Merakla bekliyorummm.
Canım menüde miktar belirtmediğin için uzaktan güzel görünüyor :))
Evi yerleştirmekde çok kalori harcatmıştır eminim.
Kızın için çok geçmiş olsun.Benim hiç tecrübem yok ama su çiçeği aşısı vurdurmuşmuydunuz önceden?
Canım ara ara mama yemekle kilo verilemiyor sanırım.
O ürünlerde en önemli şey kuralına göre uygulayabilmek.
Bak artık yaz geliyor.Kahvaltıda domates-salatalık ve yeşilliği istediğin kadar tüketebilirsin.
Eminim mamadan daha lezzetli gelecektir :)
Yediğin bisküvi paketinin büyüklüğünü ve toplam kalori değerini bilmiyorum ama sıkıntını aldı mı merak ediyorum
Diğer öğünler ve spor gayet güzel canım.
1 tam simit
3 sigara böreği
3 top dondurma
Bunlar haricindekiler güzel :)
Gurbetlik çok zordur...Allah kavuştursun canım.
Arabanız için üzüldüm ama cana geleceğine mala gelsin.
ben dün kullandım
canım ben bu ürünlerin mucize yaratabileceğine inanmıyorum nedense :))
Yine de seni takipte olacağım.
Özellikle menü paylaşımlarını bekliyorum.
canım sıcaklar daha gelmedi bizim buralara sizin oralar da boğacak kadar sıcak varmı?
tatlım bende mamayı yememen gerektiğini düşünüyorum,yemessen ziyan olmaz merak etme ama yersen belki zararı olur:26:günaydın kızlar nasılsınız bugün bakalımmm
dünkü menüm
sabah:mamamı yedim, neskafe
ara:yarım simit, 1 bardak çay
öğle:bisküvi yedim 1 paket hemde canım çok sıkkındı da
akşam:1-2 kaşık kuru fasülye, 3 çatal turşu kavurma
spor:1 saat yürüyüş, 2 liter su gün içinde
canım benim bende hepinizi çokkk seviyorumgünaydın ablacımm
oooo 1 taşla 2 kış maşallah maşallah
ablacım biz eleştirmeden sen zaten düşersin 7 li kilolara ama tabiki eleştiririz destek oluruz seni çok seviyoruz
veee arkandayızzz ablacım sen düğünde inşallah incecik olursunn
çok sevindim ve mutlu oldum ayşecim yürüyüşte problem çıkmadığına ve kilonagünaydın Ayşecim
ben de bugün spora başlayabildim nihayetbir saat tempolu yürüdüm, yürürken de çok korktum ama korktuğum başıma gelmedi, şu an baldırlarımda ağrı yok..yine de toz bir içecek vermişti eczacım, şimdi onu içeceğim..çok iyi geldi bana..
ben de bu sabah itibarıyla Karatay diyetine başladım, kitabı okuyorum, bitmek üzere..blogumda da okurların fikrini aldım, olumlu örnek çok..profesörün söyledikleri de çok mantıklı..
bu sabah tartıda 57,5 u gördüm, çok mutluyum..ben de haziran ayında inşallah 54-55 kg arası olacağım
seninde 70li rakamları göreceğinden hiç kuşkum yok
kadriyecim geçmiş olsun canım.kardeşin gelmiş gitmiş allah kavuştursundireğe vurdum malwesef garaja girerken direği görmedim kapı değişti
iyi ki kasko var yoksa 3000 tl masraf varmış
mesaj sayılarına dikkat edelim
bazen atlaya biliyoruz kızlar bilginize
yoğun olduğumuzda hepimiz için sıkıntı
ama asgari önem lazım
yoksa burda vakit geçirmenin anlamı yok değil mi
püsküt disiplin diyor bizde disiplinli olacağız öyleyse
8 mesaj 8 dakikanı almaz canım
tatlım ne yaptım sen öyle:26:dün yediklerim :
sabah :
-1 yumurta
-1 dilim peynir
- domates-salatalık
-1 mini pizza
ara :
-yarım paket diyet bisküvi (80ca)
öğlen :
-1 kase tarhana çorbası
ara :
- 1 dilim kek
akşam :
- 3 y.k salçalı makarna
-salata
-1 ince dilim karpuz
gece :
-1 mini pizza
su : 2 lt
bitki çayları : 3 kupa (kupam 300 cc)
spor : bebek arabası ile yürüyüş 1 saat
ayy ablam işteyim ama aklım hep evde inşallah benım kuzumda kolaylıkla atlatır hemen iştahtan kesılıyor
kahvaltmı kepekli ve yagsız yapıyorum ekmek konusunda haklısın ama cok acıkmıstım dıyet moduna hala gıremedım
iyi akşamlar
menüm
sabah
kahvaltı
1 porsiyon su böreği
2 zeytin
çay
ara
yok
öğlen
1 kase ezo gelin çorba
1 salatalık
1 domates
ara
1 portakal
akşam
6 kaşık etsiz türlü
yarım kase yoğurt
ara
6 çilek
2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor yok
Gunaydin kızlar:) dü gece cok geç uyuduğum icin anca kalkabildim bizim okulun bahar şenlikleri başladı bu hafa ona gittim aksam cok yorulmuştum hatta hala yorgunumbu rada tartıya çıktığımda her gecen gün kilo verdigimi görüyorum cuma dan beri:))
yeni bir zayıflama formülü buldum belki siz biliyorsunuzdur sandaloz sakızı diye birşey var aktarlarda satılıyor onu toz haline getiriyorsunuz her sabah 1 çay kaşığı sandaloz sakızını ılık suyla beraber yutuyorum daha sonra da 1 tatlı kasığı elma sirkesi gercekten ise yarıyor denemeniz lazım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-204.html
tüm yarışmacı arkadaşlar oyları acil kullanalım lütfen
Günaydın
Nihayet bugün spora gidebildim.
Hem yürüyorum bantta hem size yazıyorum :)
Regliminde 2.günü.dün akşam zencefilli kürümü yaptım,umarım şişmeden geçiririm bu haftaya. 3 günlük listemin bugün 2.günü.hFtaya ayda 5 kilo verdiren bir diyete başlıcam.yaza girerken motivasyon olacak bana 5 kiloyu verebilirsem.hedefim temmuzun 1 ine 70 lerle girmek, 79,9 bile olsa görmek istiyorum. Sizinde desteğiniz çok önemli bu süreçte canlarım.eleştirin kızın ama bana 79 u görmemi sağlayın.kocaman öpüldünüz :)
günaydın kızlar
dünkü menümü paylaşayım
sabah: tost şekersiz çay
ara: yeşil çay kayısı
öğle: 2 parça tavuk fırında
salata ve çok az pilav
ara: kayısı
akşam: dünkü yemeklerden yedim 1 dilim ekmekle
fasulye ve pilav
su 2 lt tukettım
spor yok ama evi yerleştırdım saat 11e kadar
bu arada dün kızım ateşliydi bu gece 4ten sonra uyumadık üstünü değiştirirken bir baktım su çiçeği çıkarıyor
kreşte gecen hafta tatıldı bu yuzden kızım yenı cıkarmaya basladı o halde bırakıp işe geldımokadar kötü oluyorumki o hastayken işe gelmekten nefret ediyorum. su çiçeği cıkaranlar tecrubelıler ne yapalım akıl verın kaşıma annecim dedim ama cocuk bu dayanamıyor
ahh tatlım hıc sorma annem yapmış katmeri doyamam hergun yesem yerım yanı okadarbide ben öğrenebilsem hiç cekmemısım anneme
günaydın kızlar nasılsınız bugün bakalımmm
dünkü menüm
sabah:mamamı yedim, neskafe
ara:yarım simit, 1 bardak çay
öğle:bisküvi yedim 1 paket hemde canım çok sıkkındı da
akşam:1-2 kaşık kuru fasülye, 3 çatal turşu kavurma
spor:1 saat yürüyüş, 2 liter su gün içinde
oo canım çok az yemişsin veee spor harika görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?