Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ah helva, tahin pekmez..çok severim bunları..
sabah saatlerinde yemek akıllıca, sana enerji de sağlamıştır
afiyet olsun canım

spor yapınca bende kendimi çok iyi hissediyorum ve sabah kahvaltımı yapıp spora erken gittiğim için spor sonrası da yediklerimi dengeliyebiliyorum,ne zaman spora gidemediysem o hafta iştahım artıyor ve yiyorum.insülin direncim sanırım bunlara sebep.
aman canım sen yinede zorlama bir müddet daha.

ablacım sen bu azimle verirsin keşke sendeki azmin yarısı bende olsaydı:))
inşallah canım ya,hepimiz kurtulalım şu fazlalıklarımızdan bir an önce.o yüzden menlerinize yorum yaparken artık katıyım bana kırılmayın.

çok da yorma kendini hasta olma canımcım.
artık kızıyorum kaçamaklara kimse yapmasın

günlük 5 mesaj dimi kadriyecim yanlış bilmiyorum?

birde herkezden rica ediyorum mesaj hakkı dolsun diye samimiyetsiz zoraki yorumlarda bulunmayalım inanın çok beli oluyor

ayşecim menünü çok beyendim ekmek tüketmemiş olman da harika,su spor her şey mükemmel

ah helva, tahin pekmez..çok severim bunları..
sabah saatlerinde yemek akıllıca, sana enerji de sağlamıştır
afiyet olsun canım
bende çok severim,3 günlük listemin gereği olarak yedim ve keyif aldım

ben sağlıklı hiç bir şey göremiyorum dicemde,ben ortada bir menü görmüyorum
bu tür beslenme şekliyle asla kilo veremessin,sağlığın bozulur üstüne birde kilo alırsın
mutlaka öğünlerini düzenli yemelisin.3 ana 3 ara olarak.gün içinde sütün meyven yoğurdun olmalı yada onlara eş besinler.su tüketimini göremedim? umarım gerektiği kadar içmişsindir.sporuna gelince gayet güzel

ayşecim menünü çok beyendim ekmek tüketmemiş olman da harika,su spor her şey mükemmel

bende çok severim,3 günlük listemin gereği olarak yedim ve keyif aldım

canım artık vücudumu tanımaya başladım, sanırım ben ekmek tüketmediğimde kilo veriyorum...bir de bol su ve bitki çayı içerek kabızlığı engellemeye çalışıyorum..
fakat sorun şu ki, bu Karatay Diyeti'nde yediklerim benim normal beslenme şeklim zaten..sadece ekmek ve meyve/tatlı yok :44:
bakalım haftaya nasıl bir sonuç alacağım, merak ediyorum

Günaydın şekerler:)
Yine spor ve yürüyorum.kaçamaksız güzel bir diliyorum.

tadilat var evde ve iyisin bu harika birşey ...çok iyiyim canım seninle saatlerimiz uymuyor pek görüşemiyoruz sen gündüzleri ben geceleri netteyim..

tadilat başlayacak kapı , pencere ve parkeler yapılacak . Hepsinin siparişi verildi. Badana olacak . kanepeler koltuklar yıkanacak . Ev baştan aşağı temizlenecek teee ne zaman ve nasıl bitiririm bilmiyorum.
Ustaların işleri bittikten sonra benim halı kilim koltuk falan filan başlar işte. İyi oluşum tadilattan değil ev biraz daha bişiye benmzeyecek olmasından....

direğe vurdum malwesef garaja girerken direği görmedim kapı değişti
iyi ki kasko var yoksa 3000 tl masraf varmış
mesaj sayılarına dikkat edelim
bazen atlaya biliyoruz

Iyi ki kasko varmış iyi ki daha kötü bir sey olmamış. Gecmis olsun canım Allah daha kötüsünü vermesin.

Son düzenleme:
Dün toplam 4 mesaj yazmış görünüyorum ama herkes gibi tek tek alıntılasaydım 11 mesajım oluyor.
Ben bu tek tek mesaj yazma işinden hoşlanmıyorum.Sürekli geriye git,cevap yazacağın kişiyi seç,cevap yaz ve gönder....
Bu benim için zaman kaybı demek açıkcası.
Bu işe bir çare bekliyorum...

günaydın kızlar nasılsınız
herkez bugün kü ilk mesajında sadece bir gün önce ki mesaj sayısını bildirebilir mi
takip etmek lazım
gönüllü olan var mı
ben her hafta cuma günü kimin kaç mesaj yazdığının çetelesini tutarım diyenn

hadiiii bi baba yiğit var mııııııııııııııııı

canım benim
zaman hepimiz için çok önemli
benim buraya ayıracak vaktim inan kısıtlı
internete başka bi yere bakamıyorum mailime bile düşün günde yarım saatim varsa buraya harcıyorum
bu yüzden kurallar var uymamız gereken
ayrıca çok zor değil 2-3 saatini de almaz
ayrıca
8 mesaj 8 dakikanızı alır bilginize
bende herkeze tek tek yazmıyorum alıntı yaptığımda oluyor
ben 50 mesaj değil 8 mesaj diyorum lütfen
ayrıca buraya vakit ayıramıyacaksak neden burdayızzz gibi bi durumda söz konusuuu

dün güne süper başladım ama akşam üstü fenaaaaaa şeyler yaptımmm.
Kendime kızıyorum ama bize özel hazırlık yapmış olan arkadaşıda boş çeviremedim .
Neyse cumaya kadar ekstra dikkat ve spora yükleneceğim.

sabah :
-1 dilim tam buğday ekmeği (minik bir dilim )
-1 dilim peynir
-1 yumurta
-domates-salatalık-biber

ara :
yok çünkü kahvaltıyı 10a doğru yaptım

öğlen :
-3 kaşık k fleks
-3 çilek
-3 kaşık yoğurt
Hepsini karıştırıp yedim vee çokkk beğendim

ara :
-yarım paket diyet bisküvi (toplam 80kcal)

akşam : 1 minik kase ezogelin çorbası

akşam çorbadan 2 saat sonra (saat 19.30 gibi)
- 2 adet haşlama içli köfte
- 1 mini poğaça
- 1 dilim pasta
- 2 y.k mantı

Eveeeetttt şuan ki kızgınlık ifadenizi görebiliyorum ama cumaya kadar şok diyet uygulayacağım ve toparlayacağım.

oooo süper süper tadilat işi güzel de
sen çalışıyosun değil mi
zor olacak senin için
Günaydın cücüklerim....Allah hepinize sağlıklı mutluu veee huzur dolu bir gün nasip etsin.

günaydın canım
hatırlatma
günün ilk mesajında bir gün öncenin mesajını yazıyoruz

İyi de kaptan tabi ki kural olacak disiplin olacak...
Ayrıca ben buraya vakit ayıramam demiyorum,sadece pratik olmayı seviyorum.
Sürekli geriye dönüp aynı işlemi yapmak canımı sıkıyor.
Üstelik sayfalar dolusu yazışma ve tek tek alıntıları okumaktan da hiç hoşlanmıyorum.
Her neyse,eğer gerçekten geriye dönüp farklı alıntılar yapıp tek tek cevap vermek önemliyse yaparız.
Ben sadece benim gibi çoklu alıntı yapanlar için öneri istemiştim.

bir de şu durum var
farklı kişileri tek bi mesajda alıntı yaparsak herkez ayrı cevap verirken de sıkıntı ama tek tek yazılarsa herkez cevap verme zorunluluğu hissediyor
ben her kişinin mesajlarını ayrı alıntılıyorum mesela çoğu zaman
bide her meseja cevap zaten yazamayız
benim aklıma gelen çözüm bu canım

günaydın kızlar nasılsınız bugün çok mutluyum
sorunlarım vardı birkaç gündür. hallettim çok şükür allahıma
mutlu uyandım mutlu bda uyurum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…