Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

dün kaç mesaj yazdım emin olmamakla birlilkte:26:
9 du galiba,
dünkü menüme gelince
1 bardak neskafe
sabah:1 açma, 1 bardak çay
öğle:2 dilim pasta
akşam:fellah köftesi 2 tabak, yarım dilim kek
dondurma yedim yemekten sonra ama çok az 1 top yoktu
1 saat yürüyüş, 2 litre su

ya aslında geç yatıyorsan saat 8-9 arası yemende çok sorun olmaz sanırım.
Birde her gün mü bu kadar geç saate kalıyor akşam yemeği ?
Karatayda kaçamak yapmazsan ve düzenli spor yaparsan mutlaka kilo veriyorsun ama akşam yemeğini erken yersen tabi ki daha fazla kio verebiliyorsun.

Canım yanılmıyorsam seninde bir bebeğin var.Sen spora gidince ne güzel bakacak birileri oluyor.Gurbette olduğum için benim bırakacak kimsem yok maalesef.
Birde o kadar ağrı çekene rağmen hala spor aşkıyla yanıyorsun,bravo sana :)))

Moni senin listelerin sıkı takipçisiyim :)
Sabah kahvaltıdaki helvanın ve peynirin miktarı ne kadar oluyor ?
1 kibrit kutusu kadar mı yoksa gr olarak mı ölçüyorsun.
Birde kahvaltı sanki biraz kalorili gibi olmuş.Liste hazırlanırken kaç kalorilik hazırlanıyor ?

Karataya göre yorum yapmak lazım bu menü için :)
Aslında karatay meyve yenecekse bunu sabah yapmayı öneriyordu.Ara öğün tercih etmiyor ama acıkınca tabi ki yoğurt yiyebilirsin.
Salataya bol yağ ekleyebiliyorsun aslında ?

Tam çıkıyordum ki senin menünü gördüm

Ben dün akşam cıssları yedim ama sen gün boyu yemişsin maaşallah
Hadi açma sabahtır dedikkk,hadi pasta yemişsinn niye yemişken 2 dilim,hadi köfte yemişsin ama onuda 2 tabak yemişsin,o da yetmemiş üstüne kek ve ve dondurmaaa
Bak bugün çarşamba,iki gün işi sıkı tutup cumaya kilo vermiş olmalısınnn

Son düzenleme:

canım gerçektende akşama kadar çok iyi gitmişsin ama sonra olan olmuş
farkındasın ve toparlarsın cumaya kadar merak etme

canım farkındayım yüz karası menüm var
ipin ucu kaçtıda kaçtı ama toparlayacagım tabiki
hatasız olamz
canım sağol eleştirin için gerçektende abartmışım tek tek yazdım anlamadım san tek tek yazınca dank etti

kadriyecim turuncuya katılıyorum canım,mesela şu an delirmek üzereyim al alıntıla yaz hangi sayfaydı geri dön bida bida ...........
zaten hiç bir önemi değeri de olmuyor çünkü samimiyetsiz oluyor.
şöylede bir durum var,sonuçta aynı şey tek tek cevap vermekle bir kaç alıntıya birlikte cevap vermek.şöyle yapalım sabah güne başlama mesajımız tek olsun.sonrasında alıntıları duruma göre aynı anda yada zamanı geldikçe alıp bir mesajla yanıtlayalım mesajın içindeki alıntıların cevaplarını sayalım.menü bildirimlerimzde bir mesajla olsun.inan bana aynı şey en azından keyifle yaparız

gün içinde hayet iyi ama seninde farkında olduğun gibi akşam dan sonra çözütmüşsün
böyle yaparsak hele de o satlerde kilo veremeyiz

aynen katılıyorum,ayrıca az önce önerdiğim sistemle kural hatasıda yapılmamış olacak.
anlayamayanlar için örneğini bu mesajda göstermiş olcam.

oyy bu ne kızz
hani menü?hani diyettttt
sporun ve suyun güzel

tatlım 1 kibrit kutusu kadar ortalama .kaç kalorilik bilmiyorum ama normal listelerimden daha az kalorili bir nevi yaz için hızlandırı diyelim.benim hızlandırıcılı lidtelerimde sağlıksız olmadığından kahvaltılar genelde bu şekilde

merhaba kızlar

bu saat oldu ancak müsait olabildim
dünkü menüm
sabah: 2 kayısı ve 5 etiform

ara:2 kayısı yeşil çay

öğle: 1tabak türlü 1 dilim ekmek ve 1 kaseden az yoğurt

ara:türk kahvesi süvari

akşam: 1 kase mercimek çorba az turşu 6-7 adet yaprak sarma

spor yok,
su hatırlamıyorum ne kadar içtiğimi

akşam evde kızım hasta olduğu için hiç oturmadım.,

Kızlar bu sayı bildirme , numaralandırma bana çok samimi gelmiyo nedense. Kuralsa uyarım da itici gewldi bana. Sanki samimi değilmişim gibi...

2
afiyet olsun tatlım senle ben nasıl şişmanlıyalım dıye bölüm açalım orda birinci oluruz kesin
kızzzz bu ne diyetmi yapıyorsun sen sımdı

seni izlemedeyim ama menülerini ne zaman hırs yapıp uygularım bılemıyrum

Son düzenleme:
3
süper menü karatay dimi bu

harıkasın abla spor yapabılsem ben keske bu ara cok saldım

merak etme tatlım çocuklar bizden çok daha fazla dayanıklılar ve su çiçeğini insan mutlaka çıkarırmış.çocukluk döneminde çıkarmaları da çok iyiymiş hafif atlatıyorlarmış
ahh ablam dun eve gıttım kuzum bıtmıs bı görsen heryerı suçiçeği atesını dusurdukte rahatladım bıraz
öğrenmesen daha iyi emin ol kalorisi çıldırtıyor:)) pek de güzel yaaa anne katmerii
katmer diye hayatın mükemmel bir gerçeği var

Son düzenleme:

BİRİ KATMER (BİZİM TABİRİMİZLE GÖZXLEME ) Mİ DEDİ.......
aLLAHHHH YANINDA AYRAN (BENİM FAVORİM YOĞURT) İLE NE GÜZEL GİDERDİ. HELEDE TANDIR GÖZLEMESİ OLURSA OHOOOOO 3 KİLO GARANTİ

sağol canım işte ben böyleyim zayıflayalım 40 lara düşelim sonra nasıl kilo alınır diye alamayan arkadaşlara yönelik bir grup açarız çok iyi yardımcı olacagımızdan eminimm
sonra biz alırız yine kilo orası kolay
yazık kilo alamayanlarında önünde örnewk teşkil ederiz
nasıl kilo alınır işte böyle
örnek:nice15 menüsü

canım sen ne güzel bir mneü paylaşmışsın öyle ya
işte örnek menü
kendine haksızlık etme tamammı iyi menün iyi

BİRİ KATMER (BİZİM TABİRİMİZLE GÖZXLEME ) Mİ DEDİ.......
aLLAHHHH YANINDA AYRAN (BENİM FAVORİM YOĞURT) İLE NE GÜZEL GİDERDİ. HELEDE TANDIR GÖZLEMESİ OLURSA OHOOOOO 3 KİLO GARANTİ
tandırda tabi yağlı kat kat ince ince acılacak ohh misss
gerçekten grubun adını değiştirecekler yakında bizim yuzumuzden yemek tarifleri yada nasıl kg alınır
2cide ben olurdum kesin katmerler mantılar

canım sen ne güzel bir mneü paylaşmışsın öyle ya
işte örnek menü
kendine haksızlık etme tamammı iyi menün iyi
iyimi diyorsun canım ya birde ,
takım kaptanına ve ayşelere sormak lazım onların menulerının yanında benım menu 2 gunluk yemek oluyor nerdeyse

güzel güzel beğendim

oy oy canım benim çok geçmiş olsun kuzuya,atlatacak merak etme sen
sporu bırakmamalısın,hele suyunu mutlaka içmelisin

canım iyi diyorum tabiki de
ayşeleri bilmem ama benim yanımda gayet güzel bir diyet menüsü kaldığı kesin

güzel güzel beğendim

gerçekten iyimi menü

oy oy canım benim çok geçmiş olsun kuzuya,atlatacak merak etme sen
sporu bırakmamalısın,hele suyunu mutlaka içmelisin
ablam cok zor yanında olamamak dun aksama kadar annemi istiyorum diye ağlamış
eve gittiğimde kucagımdan indirmedim onu gördukce ben kasındım
suyu ıcmeyı bazen unutuyorum yerım değiştiğinden beri dikkat edemiorum özellikle yeşil çayı unutuyorum yoğunluktan

Son düzenleme:

canım,
"alıntı ile cevapla" kısmının üzerine gel, orada sağ klik yapıp "bağlantıyı yeni sekmede aç" seçeneğini tıkla, ana sayfa hep kalsın, bu şekilde sırayla tüm mesajlara cevap verebilirsin, ben öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…