Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben disipline varım gidip sınırsız net bağlatacagım valla forum için:)) walla kilo sebeplerini tek tek elemek lazım geçici bir süre bile için...

yemek konusunda mı 8 de başlasın ben anlamadım mesaj sayısını gece son mesajda bildirsek olmaz mı en azından benim için sadece bu haftalık haftaya söz verdim bütün kurallara uyacam yoksa atın takımdan...

canım menü çok güzel görünüyor porsiyonlarıda iyi ayarlamışsan süperr bu arada teşekkür ederim geçen söylediğin için ben bu menülerle nasıl zayıflarım dedim kendi kendime diyet ürünler aldım kendime:))

sebze tüketmiyorum meyve ve süt her gün kesinlikle yerim ama yazmayı unutuyorum kuru üzüm ve ceviz olmazsa olmazım. et yemeye bi kaç yıl oldu başlayalı yeni yeni yemeyi öğreniyorum. bazen yemek yapıyorum ve hiç dokunmuyorum tek başına yemek yiyemiyorum suyu çok içiyorum bunları yazmaya dikkat edeceğim:))

ayy nefret ediyorum bu işlerdennnn :Allah kolaylık wersin...

söz veriyorum haftaya bu sorumluluğu ben alırım haziran sonuna kadar dewam edebilirim...

yorum yapmıorum sen biliyrsun hatanı...

saçma menülerden biriyle yine ben:))

sabah peynir çeyreğin yarısı ekmek

ara kuru üzüm süt

öğle yok

akşam 2 tane ince saç böreği çok ince ellerimle yaptım ve nugget, domates salatalık peynir zeytin

şimdi türk kahvesi

yarım saat yürüyüş ve klasik ev işi

suyu saat 4 gibi 2.5 litreyi geçmişti devamını saymadım sıcaktan suya düştüm.

bana çok çokk kızın ne olurr sebze yemeği yemem lazım bu konuda...

en azından pastayı yemeseydin bari ya..
yoksa akşam dışındakiler çok iyi..

valla ben her mesaja cevap vermiyorum, boşuna burada laf kalabalığı olmasın diye..
ama zaten her halukarda 5 mesajın fazlası yazılıyor çoğunlukla..

günaydın kızlar nasılsınız bugün çok mutluyum
sorunlarım vardı birkaç gündür. hallettim çok şükür allahıma
mutlu uyandım mutlu bda uyurum inşallah

ne güzel ya..
ben de çok mutluyum..çevremde mutlu insanlar görmeyi seviyorum..
Allah herkese huzur ve mutluluk versin..

ben de çikolata yedim :26:
annemin en yakın arkadaşı geldi İzmir'den, saray helvası getirmiş çikolata kaplı, onlardan 3-4 tane yedim, neredeyse kutunun yarısı, 200 kalori civarı yazıyordu pakette

ya eşim geç geliyor, onu beklemiyorum artık son zamanlarda, yiyorum..
ama yaz akşamı da 18.00 de yemek yersem, gece 24.00-01.00 den önce yatamayan birine çok zor olur..
Karatay'da en büyük sorunum akşam yemeği saati, yoksa bu diyette acıkmak imkansız, çünkü ben önceki diyetlerimde çok daha azını yiyordum..tek fark bunda ekmek, pilav gibi karbonhidratların olmaması..

Spora gelince..evet annem bakıyor ben spora gidince..çok rahat oluyor
Ben uzun yıllar böyle düzenli spor yapmadım, oğlum olduktan sonra düzenli spor yapmaya başladım..şu an kimse doğum yaptığıma inanmıyor, çünkü karnım dümdüz oldu düzenli spor sayesinde..
Tabii 36 beden kıyafetlerin içine girince mutlu oluyorsun, o zaman sporun değerini daha iyi anlıyorsun.. ve sanırım artık allah sağlık verdiği sürece hiç vazgeçmeye niyetim yok..
evde dvd eşliğinde pilates yapabilirsin, o da çok işe yarıyor

canım ben hiçbir diyeti harfiyen uygulamayı beceremiyorum
yağsız salata yemeye o kadar alışmışım ki, yağ koyamıyorum salataya..unutmazsam bazen bir yemek kaşığı..
çok canım çekti çilekleri görünce, dayanamadım..
bakalım nereye kadar dayanabileceğim

valla gayet güzel
afiyet olsun..
hareketli olmak bile yeterli bence..

Kızlar bu sayı bildirme , numaralandırma bana çok samimi gelmiyo nedense. Kuralsa uyarım da itici gewldi bana. Sanki samimi değilmişim gibi...

canım zaten eskiden böyle bir kural vardı..
son zamanlarda buraya pek uğranmıyor, yazılmıyor, sanırım bu yüzden bu kural geri geldi..:44:

2
seni izlemedeyim ama menülerini ne zaman hırs yapıp uygularım bılemıyrum

canım listeyi uygulamak sorun değil, bunu hayat şekli haline getirmek mesele..ben bunu eğey başardım sayılır
mesela biraz cozuttuysam, ertesi hafta hemen önlemimi alıyorum, dikkat ediyorum herşeye..
böyle yapınca kilo korunuyor zaten..
yoksa hep diyet hep diyet, çekilmez

bak mutlaka yoğurt tüket, zayıflamaya, tok tutmaya kesinlikle yardımcı..
kuru yemiş te aynı şekilde, yani abartmamak kaydıyla..bilhassa ceviz, fındık ve badem, bunları günde bir öğünde mutlaka tüket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…