Bugün takımın maşallahı var cıvıl cıvıl... Aman nazar değmesin inşallah....
bugünkü nü mü yazıyoruz :26:
takım takım gezmek derken
napayım Kadis bir sürü hediyeyle -çikolata tabağının fotoğrafını çektim, o derece- gelmişler, yemeyeyim mi yani öğle yemeğini yemedim artık, öğleden sonra prebiotik yoğurt/meyve yapacağım, akşama da az kalorili mantar çakmayı düşünüyorum :44:
elinden gelen günlük 5 mesaj ve düzenli toplu halde menü paylaşımııııııııııııı olsun lütfennnnnnnKadiscim kuralları biliyorum. Uyarmakta çok haklısın. İnan daha dikkatli olacağım ama tam adaptasyon için 2 haftamı gözden çıkardım. yeme içme konusunda değil paylaşım konusunda.
öncedende söyledim ya işte sıkıntı , tadilat işi bilmem ne çok bunaldım inan.
Ama yinede elimden gelenin fazlasını yapcam söz.
:26:
Ben Pazartesi tartıldığımdaki kilomu yazdım, haftaya yarışa dahilim sanırım.
zayıflamanı bende istiyorumKızlar soyle bir baktimda topigin en kilolusu benim galibaben 70 leri ne zaman gorucem? 25 yaşındayım en son eylülde 70 oldum ama en son ne zaman 69 oldun derseniz hatırlamıyorum bile ama hedefim 67 tabi bu arada hamile kalmazsam :)
mesai bitti canlar ben eve gidiyorum akşam yine aranıza döncem inşallah Allah diyetinizde sabır versin
Ben hiç sevmiyorum desem :18:
Bir türlü severek içemedim yeşil çayı.Kendimi zorluyorum hep içmek için.
Nanelisinide deneyeyim bir.
Kayıt ettim.
Çok teşekkür ederim.
Canım istersen evindeki tadilat işleri bitene kadar izin al.Yani aksaklık olup takıma uğrayamayacaksan en azından izinli olursun.İşlerin bitince tekrar gümbür gümbür dönersin aramıza.
Dolmaların boyutuna göre iyi olup olmadığını söyleyebilirim
Şaka bir yana güzel bir öğlen menüsü.
Günün sonunda tüm günlük menüyü yazmayı unutma emi
sevil öncelikle hoşgeldin
mönü mükemmel, tek sorun çayını şekerli içmen..şekeri bırakmaya çalışırsan süper olur,hem hiçbir yararı yok, hem diyetten sonra da formunu korumana yardımcı olur[/QUOTE
hoşbulduuum
ah ahh onu bir beceremedim baya azalttım yarım atıyorum ama bırakamıyorum nasıl yapacam :26:
ayşecim saçını çektim ama bende aynıyım
dengesiz terazileriz biz
yeni uygulamamdan haberin yokmu
artıkın abartı kaçamak yapanları ve cuma bildirimde + çıkanları ibreti alem için başka takımlara yollayıp suçunu itiraf edip yazmasını istiyorum
çok eğlenicemmm
yok ayol ben varım 87lik
Yeni gelenler
1.bocum 60.2 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
2. hrnsnr 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
3.tipitak 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
4. sewil087 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
5. ata29 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
6. duygubaby 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
yeni gelip listede adı olmayan var mııı
ve başlangıç kilolarınızı bu listeyi alıntılayarak isminiizn karşısına yazar mısınızzzz
ben zaten geçen hafta cuma tartılmıştım57,2 idim en son
Çok teşekkürleer.
En çok kivi şaşırttı beni bu listede şekeri az ve C vitamini açısından zengin, düşük kalorili bir meyve diye biliyorum. Şeftali ile aynı porsiyonda olması acayip geldi bana :)
3 kaşık dolusu felan heralde
Merhaba...
Tekrar dönmüş olman çok güzel .
Bir kepçe kaç kaşık pilav eder acaba
Akşam çok sağlıksız olmuş canım.
kızlar sizlere iyi akşamlar diliyorum ben çıkıyorum yoruldum baya bugün
iyi diyetler diliyorum bol bol spor yapın yapalımmm inşallahhh
yeni uygulamamdan haberin yokmu
artıkın abartı kaçamak yapanları ve cuma bildirimde + çıkanları ibreti alem için başka takımlara yollayıp suçunu itiraf edip yazmasını istiyorum
çok eğlenicemmm
ilahi ayşecimvar haberim var, sadece salağa yatmaya çalışıyorum
iyi akşamalr canım bende yarım saat sonra çıkacağım inşallah
amin canım hepimize sabırlar versinnn
arkadaşlar geçen hafta başka takımlarda gördüğüm ve çok hoşuma giden bir uygulamayı kaptanımız da uygun görürse bizim takımımızada uygulamak istiyorumgeçen hafta bahsetmiştim sanırım gözden kaçırdı
şöyle açıklıyım;
hafta içerisinde abartı bi şekilde menülerinde kaçamak olanlar ve cuma günü kilo bildirimimizde kilo veremeyip kilo alanları ibreti alem için diğer takımlara yollayıp,kaçamak yaparak yada kilo veremeyip kilo alarak çok kötü bir şey yaptığını itiraf etmesini isticem,hem kendi aklı başına gelir hemde diğer takımada örnek olur
ona göre herkez şöyle bi silkilensin bakalım
Neden siz 3,30 lard 4 lerde çıkıyomuşunuzda biz 6 7 lere kadar çalışıyomuşuz hııı.....
Aceyip kıskandım desem heçte yalan olmaz cücüklerim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?