- 16 Haziran 2012
- 1.549
- 0
- 66
Canimcim kaptanin hakli oldugu taraflar yok degildi sahsi bise yok genel uyari olarak almak gerekir takimdan ayrilmani hic istemem acikcasiKadriyecim bugün sayfamızda bi dolanmak istedim paylaşımlara bakmak için alışkanlıktan olsa gerek;meğer takımın tek sorumluluğunu yerine getirmeyen kilo veremeyeni ben mişim çok şaşırdım takım tam kadro devam ediyor...
Çok kırıldım Rabbim büyük dedim sadece...evet ben bugün yarın başka bir takımda devam eder veririm geriye kalan 7 kilomuda gerçekten sen Beni ADİL olarak eleştirdiğine inanıyormusun sadece merak ettimm...
Herkese Rabbim gönlüne göre olmayı nasipetsin...
Başarılar diliyorum tüm takıma....
Kızlar soyle bir baktimda topigin en kilolusu benim galibaben 70 leri ne zaman gorucem? 25 yaşındayım en son eylülde 70 oldum ama en son ne zaman 69 oldun derseniz hatırlamıyorum bile ama hedefim 67 tabi bu arada hamile kalmazsam :)
Verirsin cnm hersey beyinde biter beyin kontroluyle bile verebilirsn..
Kızlar ben günü bitirdim,
Spora gideceğim günler iş yerinde yemeğimi yiyor, öyle çıkıyorum.
Ertesi güne 200-300 gram vermiş oluyorum böylece.
Bugün yediklerim:
Sabah
9:40
1 Kase Çikolatalı Special K
Öğlen
12:40
1 porsiyon sebzeli türlü
1 bardak ayran
3 adet fırında mantar
Yemekten sonra 1 sade soda
Ara
15.40
1 adet orta boy muz
1 fincan yeşil çay
Akşam
1 adet kırmızı köz biber
1 adet salatalık
2 kalın dilim isli peynir
Spor olarak da 1 saat yüzeceğim, eşyalarım yanımda iş çıkışı geçeceğim direkt salona.
Yeni gelenler
1.bocum 60.2 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
2. hrnsnr 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek başlangış kilom 63.4
3.tipitak 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
4. sewil087 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
5. ata29 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
6. duygubaby 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
1 haftadır tartılmıyodum bugün sabah 63.4 geldim...
Canim listrn güzel ama fırın mantarda kaşar peynir varsa biraz kaçamak olmuş gerci öğleden önce ara yememişsin. Birde isli peynirde güzel ama bol kalorili sanırım spor zaten süpersu miktarını yazmayı unuttun galiba su icmissindir mutlaka.
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben bugün geç kaldım biraz yoğun bi gündü...
Kızlar acayip yoruldum kampüste bir paraya bir buraya hiç durmadim ama arkadaşlarım birer tabak bol soslu tavuklu sosisli mısırlı zeytinli vs li makarna yerken tavuklu makarna yedim kendimi alkışlıyorum. Eylüle kadar forma giricem inş da su ramazan beni düşünduruyor açıkçası ramazanda kadar 7 kilo versem ramazanda en azından almasak yine iyi diye düşünüyorum birde ben yeni gelinim davet sofraları kurmam lazım ama ramazanda hiç birsey yapasim gelmiyor yoksa bende sahura mi cagirasam :)))
Bugün yediklerim:
Sabah
Öğlen
1 porsiyon sebzeli türlü
1 bardak ayran
3 adet fırında mantar
Ara
15.40
1 adet orta boy muz
1 fincan yeşil çay
Akşam
1 adet kırmızı köz biber
1 adet salatalık
2,5 litre de su ictim.
Spor olarak da 1 saat yüzeceğim, eşyalarım yanımda iş çıkışı geçeceğim direkt salona.
Canım teşekkürler, suyu atlamisim, duzelttim. İçmez olur muyum, spordan sonra da icerim kesin. Mantarlar kasarsizdi, ama türlünün suyuna ekmek banmamak icin zor tuttum kendimi :))
İsli peynirin kalorili oldugundan eminim ama aksam yemeği olarak bir et de yesen yine kalorisi denk düşüyor.
Bu arada ben kalori hesabı yapmayı cok sevmiyorum, insanı diyet psikolojisine sokarak fazla sıkıyor gibi geliyor bana. Bu beslenmeyi yasam sekli haline getireceksem daha eğlenceli anılar olmalı aklımda. Ama yine de kalorileri düşünmeden de yapamıyoruz. Bildigim kadarıyla vücudun metabolizma hızını düşürmemek adına günde 1200 kalorinin altına düşmemek gerekiyormuş, bi araştırmak lazım.
Canim gecen sene ramazandada bu gruptaydim sorunsuz atlatmistik ramazani yeni gelinden tatlilar borekler beklenir aksamdan yaparan artik
Kızlar acayip yoruldum kampüste bir paraya bir buraya hiç durmadim ama arkadaşlarım birer tabak bol soslu tavuklu sosisli mısırlı zeytinli vs li makarna yerken tavuklu makarna yedim kendimi alkışlıyorum. Eylüle kadar forma giricem inş da su ramazan beni düşünduruyor açıkçası ramazanda kadar 7 kilo versem ramazanda en azından almasak yine iyi diye düşünüyorum birde ben yeni gelinim davet sofraları kurmam lazım ama ramazanda hiç birsey yapasim gelmiyor yoksa bende sahura mi cagirasam :)))
Neden siz 3,30 lard 4 lerde çıkıyomuşunuzda biz 6 7 lere kadar çalışıyomuşuz hııı.....
Aceyip kıskandım desem heçte yalan olmaz cücüklerim....
Bnce super olur caydirici kilo alanlarada yapilabilir bayildim fikre
Kizlar mesai bitti ewe geldim yemek yapayim kendimee cokkk acimmm
Bugün yediklerim:
Sabah
Öğlen
1 porsiyon sebzeli türlü
1 bardak ayran
3 adet fırında mantar
Ara
15.40
1 adet orta boy muz
1 fincan yeşil çay
Akşam
1 adet kırmızı köz biber
1 adet salatalık
2,5 litre de su ictim.
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben bugün geç kaldım biraz yoğun bi gündü...
maşallah çok hareketli bi gün olmuş yazışmaları okumaya çalışıyorumda bayağı uzunmuş :)))
benim bugun sizler hakkinda yazdigim mesajlari okudun mu?ozel mesaj kutun kapali.acman icin mesaj bile yazdim takima.ozelden goruselim.burasi babamin yeri degil.ben kimseye git demem.gunluk 5 mesaj ve menu tek istedigim bu.bu da sizin icin.ben niye burda bu sorumlulugu alayim isim gucum yok mu benim.ben ozur dilerim senden.Kadriyecim bugün sayfamızda bi dolanmak istedim paylaşımlara bakmak için alışkanlıktan olsa gerek;meğer takımın tek sorumluluğunu yerine getirmeyen kilo veremeyeni ben mişim çok şaşırdım takım tam kadro devam ediyor...
Çok kırıldım Rabbim büyük dedim sadece...evet ben bugün yarın başka bir takımda devam eder veririm geriye kalan 7 kilomuda gerçekten sen Beni ADİL olarak eleştirdiğine inanıyormusun sadece merak ettimm...
Herkese Rabbim gönlüne göre olmayı nasipetsin...
Başarılar diliyorum tüm takıma....
Merhabalar efendim bugünku menü m
Sabah;
1 adet pogaca
Öğle;
1 kase yoğurt
Yarım kase sebze corbasi
3-4 kaşık bulgur pilavi
3-4 kaşık nohut yemegi
Aksam
1 kase tarhana corbasi
3 kasik makarna
2 litre karbonatli 1 litre normal su
Spor olarak da...
40 dk plates ve 20 dk kadarda kolbasti oynayacagim insallah
Merhabalar efendim bugünku menü m
Sabah;
1 adet pogaca
Öğle;
1 kase yoğurt
Yarım kase sebze corbasi
3-4 kaşık bulgur pilavi
3-4 kaşık nohut yemegi
Aksam
1 kase tarhana corbasi
3 kasik makarna
2 litre karbonatli 1 litre normal su
Spor olarak da...
40 dk plates ve 20 dk kadarda kolbasti oynayacagim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?