Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canimcim kaptanin hakli oldugu taraflar yok degildi sahsi bise yok genel uyari olarak almak gerekir takimdan ayrilmani hic istemem acikcasi

Verirsin cnm hersey beyinde biter beyin kontroluyle bile verebilirsn..

Kızlar ben günü bitirdim,
Spora gideceğim günler iş yerinde yemeğimi yiyor, öyle çıkıyorum.
Ertesi güne 200-300 gram vermiş oluyorum böylece.

Bugün yediklerim:

Sabah

9:40

1 Kase Çikolatalı Special K

Öğlen

12:40

1 porsiyon sebzeli türlü
1 bardak ayran
3 adet fırında mantar

Yemekten sonra 1 sade soda

Ara

15.40

1 adet orta boy muz
1 fincan yeşil çay

Akşam

1 adet kırmızı köz biber
1 adet salatalık
2 kalın dilim isli peynir

2,5 litre de su ictim.

Spor olarak da 1 saat yüzeceğim, eşyalarım yanımda iş çıkışı geçeceğim direkt salona.

Son düzenleme:

Canim listrn güzel ama fırın mantarda kaşar peynir varsa biraz kaçamak olmuş gerci öğleden önce ara yememişsin. Birde isli peynirde güzel ama bol kalorili sanırım spor zaten süper su miktarını yazmayı unuttun galiba su icmissindir mutlaka.

Canım teşekkürler, suyu atlamisim, duzelttim. İçmez olur muyum, spordan sonra da icerim kesin. Mantarlar kasarsizdi, ama türlünün suyuna ekmek banmamak icin zor tuttum kendimi :))

İsli peynirin kalorili oldugundan eminim ama aksam yemeği olarak bir et de yesen yine kalorisi denk düşüyor.

Bu arada ben kalori hesabı yapmayı cok sevmiyorum, insanı diyet psikolojisine sokarak fazla sıkıyor gibi geliyor bana. Bu beslenmeyi yasam sekli haline getireceksem daha eğlenceli anılar olmalı aklımda. Ama yine de kalorileri düşünmeden de yapamıyoruz. Bildigim kadarıyla vücudun metabolizma hızını düşürmemek adına günde 1200 kalorinin altına düşmemek gerekiyormuş, bi araştırmak lazım.

Canim gecen sene ramazandada bu gruptaydim sorunsuz atlatmistik ramazani yeni gelinden tatlilar borekler beklenir aksamdan yaparan artik

Menu ve spor harikaa olmus sadece muz riskli meyvelerden cok tuketilmemeli bilgin olsn...

Yemegimi yedim sira hesap odemede

Kalkinca kucuk bi seftali

Sabah haslanmis yumurta cok az peynir yarim domates yarim salatalik
Bitki cayiyla

Ara bi parca ekmek peynir

ogle tost karpuz domates salatalik ( toplamda ceyrek ekmek yedim)

ara sut ve iki catal kek

aksam corba bi kase ve tavuk salata yagsiz

Su 3 litre oldu spor sadece 15 dakika yaptm Aksam gidecez smdi konsere gidecem tsm muzigi bakalim nasil olcak...

Kekin vicdan azabi hala icimde tadina bakmak istedim sadece

önemli olan kendini tutabilmek. Türlünun suyuna ekmek banmadigin içın tebrik ediyorum seni. Kalori hesabından bende nefret ediyorum

Canim gecen sene ramazandada bu gruptaydim sorunsuz atlatmistik ramazani yeni gelinden tatlilar borekler beklenir aksamdan yaparan artik

Inş yi.e sorunsuz atlatiriz canim.

AKlım fena makarnada kalmış tavuklu salata yazacağıma tavuklu makarna yazmışım :)

Neden siz 3,30 lard 4 lerde çıkıyomuşunuzda biz 6 7 lere kadar çalışıyomuşuz hııı.....
Aceyip kıskandım desem heçte yalan olmaz cücüklerim....

Valla allah yardimciniz olsun ne dmeliyim bilmiyorum :)

Bnce super olur caydirici kilo alanlarada yapilabilir bayildim fikre

Evet bencede gecerli bir kural caydirici olabilr :)

Kizlar mesai bitti ewe geldim yemek yapayim kendimee cokkk acimmm

Afiyet olsun tatlim sağlıklı beslenmen dilegiyle:)

Guzel bir menü muz biraz riskli olabilir bencede hazmetmek konusunda :)

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben bugün geç kaldım biraz yoğun bi gündü...

Hosgeldin iyiyiz cok şükür :)

maşallah çok hareketli bi gün olmuş yazışmaları okumaya çalışıyorumda bayağı uzunmuş :)))

Evet evet bayağı uzun 3 saat girmedim neler yazilmis alinti yapa yapa bir oldum masallah masallah boyle devam:)

benim bugun sizler hakkinda yazdigim mesajlari okudun mu?ozel mesaj kutun kapali.acman icin mesaj bile yazdim takima.ozelden goruselim.burasi babamin yeri degil.ben kimseye git demem.gunluk 5 mesaj ve menu tek istedigim bu.bu da sizin icin.ben niye burda bu sorumlulugu alayim isim gucum yok mu benim.ben ozur dilerim senden.

Merhabalar efendim bugünku menü m
Sabah;
1 adet pogaca

Öğle;

1 kase yoğurt
Yarım kase sebze corbasi
3-4 kaşık bulgur pilavi
3-4 kaşık nohut yemegi

Aksam
1 kase tarhana corbasi
3 kasik makarna

2 litre karbonatli 1 litre normal su
Spor olarak da...
40 dk plates ve 20 dk kadarda kolbasti oynayacagim insallah

Hem poaca hem pilav hem makarna görüyorum listende az az ama dikkat sonra cok cok olmasın.sporda iyiymiş bende mi yapsam kolbasti akapunktur doktorum demişti bana da kolbastiyi :)

Karbonatli su neyin nesidir ne ise yarar?

Menu cok guzel sporuda poacaya sayarin bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…