Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabretmekten başka çaremiz yok malesef

pofff
bugünkü menümü paylaşayım kızlar
sabah canım bişey hazırlamak istemedi sade poğaça alırım dedim sen misin öyle yapan bi tek ayçöreği kalmış hemde içi çikolatalı gibi olanından aldım mecburen ama yiyemedim yarısını zor yedim sabah sabah şekerli geldi
öglen dündün kalma çok az fasulye ile ciger vardı yoğurt ve iki dilim tt ekmekle onları yedim (yemek yapmadım çünkü akşam memlekete gideceğim için üçgün evde yokum)
akşam 16 gibi işten çıkmadan yarım kalan ayçöreğiyle bir muz yiyip çıkarım akşam yemeği yok yani
gidince neyle karşılaşırsam ama geç olacağı için bir çorba içerim belki sadece

Benimde adetim 28 den 43 e çıktı bu ayda 34 uncu günüm hala yok cok sinir bozucu doktora gidicem bende inş

Offf canım ya çok sık olması bir dert olmaması bir dert Rabbim sağlıklı olanı nasip etsinçok uzun süre olmamakta gerginlik yapıyomuş sanırsam tatlım bana havalardan dediler ama mutlaka doktora gidilmeli

Ben.bugün açlık krizi geçiriyorum sanki yemek yememiş gibi ama biliyorum ki final haftası stres oldum ve stres oluncada yerim bugün yemedim onun içın böyle kendi rekorumu koruyorum sanırım cok mutluyum aç ama mutlu :))

Kansızlık hepimizin sorunu tatlım diyet yapma derken aslında demek istediği sağlıklı beslenmiş ama diyet yapıyorum deyince hiçbirşey yemiycen kanın tamamen düşevek diye düşündü arkadaş sanırım

selam kızlar ben geldim
aldım elime form çayımı içiyorumm
elmelı bayılıyorum tadı çok güzel tavsiye ederim

canım sterstsndir evet ama bazıları stresten yer bazıları iştahsız olur
bende yiyenlerdenim ama iştahım kaçsa ne güzel olurduu ya
midem küçülürdü sonrada stresim geçince de az yerdim

Bence menü gayet güzel, hatta öğlen az bile olmuş, dondurmayı akşam yerine öğlen yesen daha masum bir kaçamak olurdu bence :)

Canım annemler yanımdalar yemekten sonra mutlaka bişeyler yiyyolar o dondurmanın yanında baklava vardı aslında ben sır yiyiyo gözükmek için dondurma yedim diyetteyim deyinde konuşmalar hiç bitmiyo birkaçgün onların hatrına minnacık kaçamak yapıyorum birkaçgüne gidecekler ozaman kendi beslenme düzebime devam

kahvaltı menüsü olmuş bugüüünakşamın çok hafif olmuş tatlım tebrikler
Beden eğitimindeki sporu kesinlikle sayıyorum çocuklara yetişebilmek için iki kat efor sarfediyoruz çünküüü

offf tipik beslenmem:)hayatımı aburcubur ve tatlı ile geçirebilirim
tatlım ben biara sadece 6dan sonre hiçbirşey yemeyerek kilo verdim çok önemli yemek saati 8 den sonraya yemek bırakma isterseen
bugünkü menünde bence mükemmel

Evet sanırım dediğin gibi kilo vermen takıldı.Biraz değişiklik yapmak lazım.
Dediğim gibi spora yüklenip biraz bünyeyi şaşırtmak gerek.
İnsülin direnci bende de var ve sporsuz çok zor kilo veriyorum.

Afiyet olsun valla gerçekten bazen diyette olduğunu söyleyince her ağızdan bir laf çıkıyor, senin kendi düzenin bozuluyor. Bence iyi yapmışsıın :) Hem onların da gönlü olur.

Bu kilitlenmeler için 2 günlük detoks programlar da çok işe yarıyor aslında, zaten çok güzel besleniyorsun genelde, ufak bir şaşırtma iyi gelebilir belki

selam kızlar ben geldim
aldım elime form çayımı içiyorumm
elmelı bayılıyorum tadı çok güzel tavsiye ederim

Bu kilitlenmeler için 2 günlük detoks programlar da çok işe yarıyor aslında, zaten çok güzel besleniyorsun genelde, ufak bir şaşırtma iyi gelebilir belki

kesinlikle metabolizmayı şaşırmak şart

Tatlım sanki ekmek çok fazla olmuş ekmeği biraz azaltsan çok daha iyi olucak bence:26:

Tatlım çoook sağlıksız bi menü olmuş sanırım:26:
special k ların çikolatalısını almıştım bende ama doyma diye hiç açmadım bile nasıl tok tutuyormu special klar

selam kızlar nasılsınız ??
geçmişi oku oku bitmiyo yahuuuuu
yazın regl olmak ne zor yaaaaz kaldı patlıycaaaaammmmm

Şu ekmeğe sürülmüş nutella olmasaymış çok güzel olacakmış tatlım
amaaa çok da canım istemedi şimdi desem yalaaaaaannn

canım kist te olabilir..
ya da bahar sebebiyle olabilir.
bir de polip olabilir, mutlaka doktora gitmelisin..ben de yaşamıştım
geçmiş olsun..

Büyük bir kist aldırmak zorunda kalmıştım zaten Ayşecim bende çok iyiyie yormuyorum bu kadar sık regli ve doktora gitmeye de korkuyorum açıkçası:26:çook iyi spor yapmama ve beslenmeme olabildiğnce dikkat etmeme rağmen kilo da vermiyorum öyle çok fazla bunlar kist habercisideeee umarım yanılıyorumdur:26:

evett şekerlerim bu sonuçlara göre bu hafta uygulamaya başlayacağımız ,diğer takımlara gidip;' ibreti alem' eylemi şöyle olacak;
size örnek olması açısından;

istediğiniz kadar şirinlik katabilirsiniz

hadi acıdım yine,her takıma ayrı ayrı gitmeyin diye her birinize 2 takım vericem sadece oralara yazacaksınız ve oraya yazdığınızı burayada kopyalayacaksınız
eğlence başlasın:124::124::124::124:
göreyim sizi kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…